Deficitului de atentie ADHD tratament cu produse Calivita

 

Bola supranumita ADHD este o afectiune mental-emotional debutand cu precadere in perioada copilariei, fiind caracterizata cel mai adesea prin

tendinta psihica a persoanei de "a fi peste tot si nicaieri".

ADHD are 3 simptome majore, pe baza carora poate fi usor recunoscuta:

1. Neatentia - este cel mai comun simptom.

2. Incapacitatea de concentrare, de ordonare a activitatilor precum si probleme majore de memorie se adauga in timp primului simptom. Astfel, sarcinile si indatoririle profesionale sunt indeplinite cu deosebita greutate.

3. Impulsivitatea - adultii suferind de ADHD nu sunt capabili sa mentina aceeasi slujba pentru mult timp, au tendinta de a cheltui banii fara masura si nu se pot dedica unor relatii socio-afective de lunga durata.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ADHD,

ADHD este o tulburare comportamentala manifestata prin imposibilitatea copiilor de a se concentra asupra unei indeletniciri anume. Debuteaza in copilarie si, daca nu este descoperita si tratata corespunzator, se poate extinde in timp, afectand si viata adulta. In lipsa unui tratament corespunzator poate avea consecinte nefavorabile asupra activitatilor scolare, casnice, profesionale sau relatiilor interumane. Pentru tratarea sa pe cale naturala recomand urmatoarea schema dedicata pe baza de produse CaliVita:
 

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa; 2-3 luni continuu; relaxeaza celula neuronala si sistemul nervos neuro-vegetativ; combate agitatia sistemului nervos).

- Noni - sirop (1-1-1 linguri inainte de masa; 2-2 luni continuu; echilibreaza cele 3 sisteme vitale: imunitar, nervos si hormonal, creste vitalitatea cerebrala si combate disfunctionalitatile care pot produce nervozitate, panica, anxietate, dezordine mentala).

- Bee Power (1-1-0 dupa masa) este un bun trofic neuronal.

- Super Soya Lecithin (1-1-0 in timpul mesei) - stimuleaza atentia, concentrarea, memoria.

- Protect 4 Life sau Ginkgo XC (1-1-0 dupa masa) - stimuleaza circulatia cerebrala si este un bun vasodilatator la nivel de artere, vene si capilare, permitand astfel sangelui cu nutrienti sa ajunga mai bine la organele care au nevoie de el.

 

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013   Toate drepturile rezervate.