COMMUNIGUARD - protejează corpul uman de efectele radiațiilor electromagnetice
 

COMMUNIGUARD este un produs al energiei și medicinei informaționale, care protejează corpul uman de efectele radiațiilor electromagnetice, cum

sunt radiațiile telefoanelor mobile sau unităților radio.

COMMUNIGUARD
lucrează potrivit principiilor biofizice ale stimulării moleculare. Acest lucru înseamnă: factorii care cauzează electrosmog în corpul uman sunt testați în laboratoare științifice, ex. dezechilibre în schimbările din țesuturile sistemului nervos și schimbările din țesuturile cardiovasculare din creier, etc.
Aceste oscilații greșite și informații patologice sunt transformate în parametrii fiziologici (produși de corp în mod natural). Sunt stocate ca și coduri binare sau semne, caractere sau cuvinte cu ajutorul unui program computerizat făcut în acest scop.

Aceste semne, caractere sau cuvinte sunt din nou transformate printr transmițătorul special de impulsuri (un dispozitiv HI-TECH-) din folia de aluminiu a COMMUNIGUARD-ului.

Efectul  COMMUNIGUARD se bazează pe faptul că organismele vii nu sunt influențate doar de ingredientele active (de exemplu: nutrienți, vitamine, micro-elemente, etc.) ci și de informația energetică pură. COMMUNIGUARD prezintă o metodă pentru compensarea energiei eterice a corpului.

COMMUNIGUARD generează rezonanță în celulă prin informațiile sale specifice, și stimulează ciclurile de control. Potențialul membranei este din nou refăcut. Este dezvoltată sinteza ATP (recuperarea energiei).

În acest fel, corpul primește un impuls de energie (efect de rezonanță), care activează capacitatea de auto remediere a corpului. Informațiile perturbante (ex. radiațiile telefoanelor mobile) din exterior pot fi “acoperite” sau “șterse”. Putem da un exemplu simplu: Un “filtru” poate fi eficient poziționat între organismele vii și radiațiile telefonului mobil prin modularea (informației) oscilațiilor armonice COMMUNIGUARD. Organismul percepe doar oscilațiile armonice supraîncărcate.


Principalele informații despre COMMUNIGUARD și semnificația lor:

  • O capacitate mai mare a pielii de a absorbi oxigenul (informație O2 ).

  • Întărirea și stabilizarea învelișului acid al pielii (informație ioni de hidronium – ioni de hidrogen).

  • Hrănirea accelerată a celulelor, descompunerea mai rapidă a deșeurilor (actualizarea ciclurilor de control)

  • Regenerarea celulelor (potențialul membranei celulare)

  • Neutralizarea toxinelor și deșeurilor

  • Întărirea țesuturilor conjunctive (Ca-cascade)

  • Nivel crescut de energie în celule (informație ATP)

  • Compensarea efectelor dăunătoare a radiațiilor de mare frecvență.


Pentru verificarea veridicității informațiilor s-au folosit diferite metode pentru a se stabili dacă COMMUNIGUARD preotejează organismul uman împotriva efectelor dăunătoare ale telefoanelor mobile.

Diagnostic meridian Prognos

“PROGNOS” este un dispozitiv de măsurare a rezistenței pielii, care prin măsurarea rezistenței pielii  determină nivelul energiei corporale cu ajutorul unui software special de diagnoză.
Pe durata a doi ani de zile au fost effectuate mai multe măsurători. La mai mult de 90% dintre subiecții care au purtat convorbiri telefonice fără protecție s-a înregistrat o scădere evidentă a nivelului de energie și dereglarea sistemului meridian. În schimb, c'nd au folosit dispozitivul de protecție, nu s+a înregistrat nici o reducere energetică sau dereglare de meridian. Folosirea acestui mod de protecție pe termen lung duce la creșterea balanței energetice a organismului.

Termografia

Este o tehnică de imagine, care permite ochiului uman să observe radiațiile termice invizibile ale unui obiect  sau corp, cu ajutorul luminii infraroșii.

Creierul și țesutul nervos vor fi protejate de așa numita barier㠖 creier – sange. Efectul de barieră face ca numai anumite substanțe să rețină substanțele dăunătoare.
Dacă această barieră devine permeabilă, ea va permite ca substanțele toxice, cum sunt metalele grele, virușii și bacteriile, să penetreze (vezi studiile oamenilor de știință de la Universitatea Suedeză din Lund).
Boli cum ar fi Alzheimer, MS and BSE ar putea fi discutate aici.
Măsurătorile efectuate arată că, fără folosirea unei protecții la telefonul mobil, poate apărea o supreaîncălzire a capului. Măsurătorile extinse demonstrează că telefoanele care au protecția COMMUNIGUARD nu cauzează supreaîncălzirea capului.

Microscopia sanguină vitală

Este o metodă de analiză a sangelui proaspăt.
Rezultatele testelor arată o creștere evidentă a aglutinării la celulele roșii de sange (formațiuni rouleaux) la telefoanele fără protecție.
Eritrocitele aglutinate nu-și pot îndeplini în totalitate misiunea de a livra oxigen. Oboseala, moleșeala, senzația de surmenaj, performanța redusă, dificultatea la concentrare, și oboseala cronică sunt frecvent primele semne perceptibile.
Mai mult decat atat, posibilitatea de îmbolnăvire crește. În cazul în care cantitatea de oxygen este redusă, la fel va fi și nivelul energetic din corp!
Formațiunile Rouleaux descresc odată cu folosirea COMMUNIGUARD. Sangele va curge mai ușor.

Fotografia Digitală Kirlian

Vizualizează radiațiile electromagnetice a materialelor biologice.
A fost studiată modificarea imaginii la descărcarea  radiațiilor după o convorbire telefonică de 3 minute cu un telefon GSM.
Se poate observa o schimbare majoră (creștere) a mărimii spațiului (+104%) și punctelor slabe (+16%) în protecția învelișului pielii umane la folosirea telefonului fără protecție. Acest lucru înseamnă: Corpul nu mai poate rezista factorilor externi de stres.
Nu s-a observat nici o schimbare a parametrilor la folosirea telefonului cu protecția COMUNIGUARD. A apărut un înveliș protector aproape impermeabil. Aceasta înseamnă că corpul este pregătit pentru factorii de stres.

Toate tipurile de teste efectuate au arătat cu exactitate importanța folosirii COMMUNIGUARD pentru protejarea corpului uman.

 

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.