Distribuitorii CaliVita pot obtine urmatoarele venituri:

 

  1)Marja de 30%.

  Membrii Reţelei CaliVita® International pot achiziţiona produsele la preţ de Reţea, cu o economie de 30% faţă de preţul cu amănuntul. Prin

  revinderea produsului, în conformitate cu regulamentul preţurilor de comercializare cu amănuntul, membrii pot obţine un profit brut de 30%.

  2)Reducerea 15% Elite.

  Compania asigură membrilor Elite Club care au achiziţionat personal produse distribuite prin Elite Club în valoare de 400 PBP pe lună o reducere suplimentară de 15% (Reducerea Elite) pentru fiecare produs distribuit din categoria Elite achiziţionat peste această limită.

  3)Calcularea platii pe baza punctelor bonus.

  Calcularea venitului realizat pe baza Punctelor Bonus, Punctele Bonus (PB) şi Punctele Comerciale (PC) sunt de asemenea importante (vezi Regulamentul de marketing), conform următoarei formule:

  Venit = nivelul realizării personale % x SUM PC

   

  Valoarea totală a plăţilor calculate pe baza Punctelor Comerciale de către Reţeaua CaliVita® International - în conformitate cu Regulamentul de Marketing - poate ajunge la 29 %, în timp ce valoarea totală a plăţilor pentru membrii CaliVita® International Elite Club - calculată pe baza Punctelor Comerciale - poate ajunge la 40 % (tabelul 2).

   

  4)Sistemul progresiv de recompense.

  Sistemul Progresiv de Recompense permite membrilor Elite Club să-şi sporească nivelul realizărilor nominale, de exemplu, de la 4% la 8% sau chiar de la 21% la 30%. Membrii care întrunesc condiţiile Noului Sistem Progresiv de Recompense au dreptul la Puncte Bonus Progresive. În

  funcţie de nivel şi de durata menţinerii nivelului, valoarea venitului realizat pe baza Punctelor Comerciale poate spori până la 43-100% (tabelul 4) şi, în consecinţă, valoarea totală a plăţilor - calculată pe baza Punctelor Comerciale - poate ajunge chiar la 40% (tabelul 2).

   

  Condiţiile pentru Sistemul Progresiv de Recompense (tabelul 4):
  1. Achiziţii personale de 200 până la 600 de PBP lunar, în funcţie de nivelul atins.
  2. Sponzorizarea directă a cel puţin unui nou membru în fiecare lună, ale cărui achiziţii - împreună sau fără grupul de membri al acestuia - să ajungă la 500 Puncte Bonus de Grup în fiecare lună.
  3. Continuitatea nivelului atins sau sporirea acestuia de la lună la lună.

  Stand-by
  Regulamentul Stand-by permite membrilor să întrerupă, pentru cel mult o lună, realizarea condiţiilor pentru Noul sistem progresiv de recompense. Conform acestui regulament, dacă după o lună membrii întrunesc din nou condiţiile Noului sistem progresiv de recompense, Compania consideră că nu a fost întreruptă continuitatea (tabelul 5). În luna în care se aplică Regulamentul Stand-by, plata se face pe baza Noului Sistem Progresiv de Recompense.

  5) Premiul Manager: 5%

  Pentru a avea dreptul la premiul de Manager CaliVita® International de 5%, trebuie întrunite următoarele condiţii:
  - atingerea statutului de Manager (întrunirea condiţiilor de bază stipulate de Regulamentul Statutului de Manager şi a altor condiţii) şi
  - o linie personală de sponzor de 21% şi obţinerea a 38.000 PB sau mai multe linii sponzorizate de 21%

  6)Alte premii si recompense.

  Premiul Executiv - Bonus de amploare
  CaliVita® International plăteşte un premiu de 1% membrilor al căror număr de Puncte Bonus de Grup Personal (PBGP) e de 140.000 sau mai mare.
  CaliVita® International plăteşte un premiu Executiv de 2% membrilor al căror număr de Puncte Bonus de Grup Personal (PBGP) e de 190.000 sau mai mare.

  Premiul de argint
  Membrii care ajung la nivelul de GPM şi DSPM sau la niveluri superioare au dreptul la premiul de argint sau la premiul de argint dublu.

  Premiul de aur
  Ajungând la nivelul de GPM sau la un nivel superior, membrii au dreptul la premiul de aur (pe lângă cel de argint).

  Alte recompense financiare
  Ajungând la nivelurile de Director, Director Executiv sau Senator, membrii primesc - pe lângă premiile de argint şi de aur - o recompensă financiară care se acordă o singură dată. (vezi Regulamentul de funcţionare).

  8)Conditii preliminare pentru conditii si plati.

  Conform Regulamentului de Marketing al CaliVita® International, condiţia preliminară pentru realizarea plăţii e achiziţia minimă lunară, a cărei valoare se modifică în funcţie de nivelul atins.
  Condiţia preliminară pentru plata în sistemul Elite Club e achiziţia minimă lunară de produse comercializate prin Elite Club în valoare de 400 PBP.

  9)Alte Beneficii.

  Principiul achiziţiei minime şi Bonusul Personal Cumulativ.
  Achiziţia minimă lunară impusă poate fi realizată cu PB cumulative. Adunarea punctelor cumulative dă membrilor posibilitatea de a acumula PBP peste nivelul impus pentru o anumită lună şi să le folosească în luna în care nu reuşesc să strângă numărul de PBP cerute pentru plăţile nominale. Aceasta înseamnă că membrilor li se cere să realizeze suma cerută la sfârşitul unei anumite luni, dar nu e necesar să realizeze achiziţia în luna respectivă ci în oricare din lunile anterioare. Punctele neutilizate se acumulează retroactiv timp de 12 luni.
  Important: Punctele Bonus Personal Cumulative nu se iau în considerare când se evaluează realizarea condiţiilor pentru Elite Club şi pentru Noul Sistem Progresiv de Recompense. Punctele Bonus Personal Cumulativ pot fi utilizate doar pentru realizarea achiziţiei minime lunare necesare pentru plata nominală.

  Principiul achiziţiei minime şi achiziţiile noilor Membri sponzorizaţi direct.
  Achiziţia minimă lunară de produse CaliVita® International, precum şi condiţiile pentru Noul Sistem Progresiv de Recompense se pot realiza cu PBP ale membrului respectiv, cu PB realizate prin achiziţiile personale ale NOILOR Membri sponzorizaţi direct şi cu cele ale grupului. Cu toate acestea, cele de mai sus nu se aplică în cazul evaluării condiţiei preliminare pentru Reducerea Elite. În ceea ce priveşte Reducerea Elite, cele 400 PBP trebuie realizate într-o singură achiziţie de produse comercializate prin Elite Club.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.