Imbunatatirea imunitatii organismului cu produse Calivita

Sistemul imunitar este esential pentru supravietuirea organismelor multicelulare, datoritã agresiunii permanente a agentilor infectiosi (microorganisme

si virusuri). Omul adult poartã pe suprafata mucoaselor si a tegumentului, un numãr urias de celule bacteriene (circa 1014), mai multe decât propriile celule, unele având potentialul de a initia procese infectioase. Disfunctia severã congenitalã sau dobânditã a functiei imunitare este incompatibilã cu viata. n conceptia clasicã, s-a considerat cã activarea functiei imunitare are un efect exclusiv benefic, protector pentru organism. În conceptia modernã, functia imunitarã se defineste ca o proprietate biologicã esentialã a organismului uman si animal, care constã în capacitatea de a diferentia rapid si specific, substantele proprii de cele strãine. Sistemul imunitar este tolerant fatã de substantele proprii, deoarece “a învãtat” sã le recunoascã în timpul vietii embrionare, dar este dotat cu proprietatea de a recunoaste si de a diferentia prompt substantele strãine, fatã de care se activeazã si le îndepãrteazã din organism.

Toleranta imunitarã este rezultatul unui proces de selectie a clonelor de limfocite, selectie ce are loc în perioada dezvoltãrii embrionare a limfocitelor, ele fiind celulele efectoare ale rãspunsului imun. Selectia constã în eliminarea clonelor de limfocite potential autoreactive (potential reactive fatã de moleculele proprii)

Componentele chimice proprii organismului, pe care sistemul imunitar le tolereazã, sunt incluse în notiunea de “self” (self, englez = propriu), iar cele strãine, care se abat de la structura chimicã programatã genetic a organismului, poartã denumirea de substante nonself sau antigene. Astfel, functia imunitarã este o functie biologicã esentialã, prin intermediul cãreia organismele diferentiazã prompt si cu mare sensibilitate, componentele self de substantele nonself.

Functia imunitarã are un rol determinant pentru pãstrarea homeostaziei mediului intern si a individualitãtii chimice a fiecãrui organism, prin faptul cã sistemul imunitar recunoaste si tolereazã moleculele proprii, dar se activeazã la contactul cu substantele strãine care se abat de la programul biochimic tolerat.

Dupã ce învatã sã tolereze self-ul, chiar din perioada dezvoltãrii embrionare, functia imunitarã realizeazã un permanent “control de calitate” a moleculelor self.

Asa cum aparatul genetic asigurã stabilitatea si integritatea unei specii ca sistem biologic, sistemul imunitar asigurã pãstrarea homeostaziei biochimice
a organismului.

Functia imunitarã este mediatã de molecule cu rol de receptori de pe suprafata limfocitelor si de molecule solubile în umorile organismelor.

Scaderea capacitatii de aparare a organismului este deseori trecuta cu vederea sau subevaluata, desi aceasta indica o predispozitie a organismului spre unele boli. Oboseala cronica, pierderea initiativei, scaderea randamentului fizic si psihic, starea psihica depresiva sunt semnale ale organismului care atrag atentia asupra unui sistem imunitar deficitar. Pe acest fond, pot aparea numeroase afectiuni care pot fi prevenite prin fortificarea capacitatii de autoaparare a organismului, adica a sistemului imunitar.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru IMBUNATATIREA SISTEMULUI IMUNITAR,

- Immunaid (1-0-1 la copii si 1-1-1 la adulti, administrate inainte de masa, are rolul de a mentine o imunitate crescuta printr-o secretie corespunzatoare de imunoglobuline).

- Lion Kids Punch with Vitamin D - pentru copii cu varsta 3-7 ani (1-1-0 dupa masa, intareste imunitatea si rezistenta organismului la boli printr-un aport optim de vitamine si minerale) sau Kids Green - pentru copii cu varsta 7-17 ani (1-1-0 dupa masa, contine 66 de substante atent selectionate, venind in intampinarea nevoilor copiilor, pentru a satisface necesarul lor nutritional complex si a le sprijini sanatatea) sau Vital A/B/AB/0 - pentru adulti (1-1-0 dupa masa, actioneaza asemanator) sau Spirulina Chlorella Plus - pentru adulti (1-1-0 dupa masa, este un mixt de vitamine, minerale, enzime, plante, aminoacizi, menit sa ridice atat imunitatea cat si calitatea a nenumarate procese fiziologice care au loc in organism) sau Bee Power Royal Jelly (1-0-1 inainte de masa, intervine in ridicarea imunitatii prin aportul numeroaselor principii active, deosebit de valoroase, provenind din laptisorul de matca).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programul HORMONE (Sistem hormonal), IMMUNE (Sistem imunitar), NERVES (Sistem nervos), MERIDIAN (Meridiane energetice).


Observatie:
Se vor face 2 cure pe an (a cate 2 luni): la sfarsitul sezonului de toamna si la sfarsitul sezonului de primavara

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.