Ticuri nervoase tratament cu produse Calivita

Ticurile sunt miscari involuntare, bruste si rapide, de cele mai multe ori schitand un gest cunoscut. Ticurile dispar in timpul somnului. In schimb, ele apar

sau se intensifica cu ocazia unor emotii puternice sau a unui zgomot mare si dispar cand subiectul se afla in repaus.

Cele mai frecvente ticuri se produc la fata, sub forma de clipire a pleoapelor, miscare a globilor oculari, incretire a fruntii, strambare a gurii etc. Se mai pot manifesta prin miscarea capului, suflatul nasului, ridicarea umarului, strambarea gatului etc. Se intalnesc mai ales la copii, ele disparand, insa, in marea majoritate, dupa varsta de 12 ani. Mai trebuie spus ca ticurile pot insoti si unele boli: epilepsia, encefalita, dificultati de vorbire etc.

Cea mai eficienta metoda pentru combaterea lor este psihoterapia. Pe langa arsenalul terapeutic folosit de specialisti, copilul bolnav poate beneficia, intr-o mare masura, si de atmosfera calda si de dragostea familiei, care trebuie sa-l menajeze si sa-l fereasca de orice fel de emotie, amenintarile sau pedepsele riscand sa agraveze ticurile. Pentru linistire, echilibrare si aport nutritional corespunzator pe  celula nervoasa si scoarta cerebrala, se pot administra produse naturiste eficiente in acest sens.

In continuare va punem la dispozitie o schema dedicata de tratament specifica strict problematicii ticurilor nervoase,

Pentru tratarea optima a acestei probleme de fond nervos, recomand personal urmatoarea schema de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- Stress Management B Complex  (1-1-0 dupa masa, la copii in cura de 3 luni continuu, are rol relaxant, trofic de sistem nervos periferic si impiedica aparitia ticurilor) sau Mega B Complex (0-1-0 dupa masa, la adulti in cura de 3 luni continuu, actiune identica, dar mai puternica prin concentratiile ridicate de B-uri).

- Rhodiolin (1-0-1 inainte de masa, la copii dupa 7 ani in cura de 2 luni continuu sau 1-1-1 inainte de masa la adulti dupa 18 ani in cura de 3 luni continuu - efect antistres si de calmare a sistemului nervos central).

- Noni (lichid) (1-2-1 lingurite inainte de masa, la copii, 3 luni continuu sau 1-1-1 linguri inainte de masa, la adulti, 2 luni continuu) sau Noni (capsule) (1-1-1 inainte de masa, la adulti, 2 luni continuu) - manifesta efect de intarire a sistemelor imunitar si nervos.

- Strong Bones Calcium / Magnezium  (0-1-1 inainte de masa, ajuta la decontractarea musculaturii prin efectul de relaxare pe care il induce la nivelul sistemului nervos)


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica (sistem nervos, circulatie, meridian, bioritm).
 

- Optional, se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-alergen, hidratarea si nutritia optima la nivel celular, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.