Abcese dentare tratarea cu produse Calivita

Abcesul este o infectie microbiana a pielii, care duce la necroza tesuturilor si formarea puroiului.

Masuri profilactice si de tratament a abcesului
In general, bolnavii cu predispozitii la abcese trebuie sa beneficieze de o alimentatie alcalina si sa se obisnuiasca sa manance drojdie de bere.
Inmuierea si golirea abcesului se pot face prin comprese calde si umede cu frunza de varza taiata, rondele de ceapa, malai, branza de vaci sau argila, sau cataplasme cu radacina de nalba-mare, macerata, cu infuzie de arnica sau musetel. Sunt indicate uleiurile esentiale de lavanda si de musetel, tamponate la locul infectiei.
Daca puroiul s-a evacuat, folositi alifia de galbenele care ajuta la cicatrizare.
Abcesele fetei pot fi periculoase, intrucat infectia se poate propaga spre sinusurile venoase ale craniului.

  Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ABCESE DENTARE

Abcesele dentare reprezinta o afectiune ce consta in aparitia unor focare infectioase la nivelul arcadelor dentare, pentru care personal recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Para Protex (1-1-1 dupa masa, 15 zile continuu, constituie un excelent antibacterian si antiinfectios natural si actioneaza asupra sterilizarii focarelor infectioase fiind supranumit "antibioticul natural de prima alegere").

- Spirulina Max (1-1-1 inainte de masa, 20 zile continuu, intareste imunitatea si rezistenta organismului la boli prevenind eventualele recidive ale reaparitiei focarelor infectioase).

- Vitamina C 1000 mg (1-1-0 dupa masa, 25 zile continuu, actioneaza ca antiseptic al cavitatii bucale si antibacterian concomitant reducand inflamatia gingivala si astfel eliminand acumularea bacteriilor ce constituie abcesul).

Liquid Clorophyll  (473 ml)  ( 1-0-1 lingurite inainte de masa si gargara cu 1 lingurita dizolvata intr-un pahar cu apa plata - este un excelent purificator si detoxifiant la nivel de tesuturi, curata vasele de sange si realizeaza drenaj limfatic
 

- Optional, se va clati gura cu apa acida (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de eficienta in sterilizarea locala externa a focarelor infectioase de la nivelul arcadelor dentare.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005  - 2013  Toate drepturile rezervate.