Accident vascular tratament cu produse naturiste Calivita

De notat ca accidentele vasculare cerebrale reprezinta in tarile dezvoltate o problema majora medicala si sociala, intrucat constituie a doua cauza

de deces si prima cauza de invaliditate. La ora actuala in Romania exista un numar de aproximativ 800.000 de pacienti suferind de boli vasculare cerebrale. In afara mortalitatii foarte mari prin acidente vasculare cerebrale, o serioasa problema de sanatate publica o reprezinta si frecventa foarte mare de aparitie a unor cazuri noi, estimate in jurul cifrei de 240 de cazuri pe an la 100.000 locuitori. Cu aceasta cifra, Romania se plaseaza pe unul dintre cele mai nefavorabile locuri pe plan mondial, cu un estimat de peste 53.000 cazuri noi care au aparut numai in cursul anului 2002. Aceasta realitate obliga sistemele de sanatate la demararea unor programe coerente care sa cuprinda educatia medicala preventiva, diagnosticul precoce si evitarea recurentelor dupa aparitia accedentului vascular cerebral.

In conditiile unui atac ischemic cerebral tranzitoriu si de foarte multe ori dupa atacul ischemic cerebral constituit, se utilizeaza in prezent pe scara larga, in toate retelele de sanatate din lume, o terapie antitrombotica cu scopul evitarii recurentelor, prin reducerea adezivitatii plachetare si prin diminuarea riscului de aparitie a trombosului.
 

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ACCIDENTUL VASCULAR CEREBRAL,

Accidentul vascular cerebral reprezinta o afectiune ce are ca rezultat - odata cu instalarea sa - perturbarea irigatiei sanguine normale in anumite teritorii ale arterelor creierului, pentru care personal recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- Garlic Caps (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, actioneaza ca antihipertensiv si hipocolesterolemiant, prevenind astfel puseele de tensiune la pacientii hipertensivi cu valori crescute ale colesterolului in sangele arterial).

- Mega Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu) faciliteaza o buna oxigenare a sangelui si implicit o irigare adecvata a arterelor cerebrale, coronare (muschiului inimii) si periferice, prin intermediul nutrientilor specifici din compozitia sa: ginkgo biloba, coenzima Q10 etc.

- Super Soya Lecithin  (1-0-1 inainte de masa; 3 luni continuu; combate deteriorarea memoriei ce se instaleaza dupa un accident vascular ca urmare a insuficientei de oxigenare in anumite zone ale creierului).

- Omega 3 (1-0-1 inainte de masa, 3 luni continuu) este un bun adjuvant in dizolvarea si eliminarea fragmentelor de cholesterol de pe vase.

- Mega B Complex (0-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; prin vitaminele din complexul B realizeaza o buna troficitate a sitemului nervos central si periferic, estompand simptomele neplacute ale afectarii filetelor nervoase).

- Resveratrol  (60 capsule)   (  - 1-1-0, dupa masa, 2 luni continuu  - aduce un aport important de  oxigenarea cerebrala, scade si mentine optima vascuozitatea sangelui, imbunatateste elasticitatea si rezistenta peretelui vascular, scade nivelul colesterolului si ajuta la recuperarea sistemului nervos in cazul in care acesta a fost afectat

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespuzatoare de reglare energetica.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, hranirea optima a celulelor, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.

Observatie: Produsele recomandate se pot lua in paralel cu medicatia clasica si optim ar trebui sa se faca 3 cure pe an cu o pauza de 1 luna intre ele.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.