Adenoviroze tratament adjuvant cu produse Calivita

 

  Adenoviroze - Pneumonia atipica sau Sindromul Respirator Acut Sever (SRAS) este o boala infectioasa acuta ce afecteaza prioritar caile respiratorii superioare, pulmonii, care se manifesta prin febra, frisoane, tuse uscata, ulterior umeda, rareori sanguinolenta, mialgii, insuficienta respiratorie acuta si letalitate sporita.

 Agentul cauzal  la adenoviroze reprezinta un coronavirus recombinant nou, din genul Coronavirus, familia Coronaviridae, la moment necunoscut sau putin studiat.

Virusul este rezistent în mediul ambiant. Pe suprafetele infectate, cum ar fi mânerele de la usa sau butoanele de la lift, virusul se pastreaza timp de 4 ore, pe alte obiecte – pâna la 20 ore, în secretii nazofaringiene, sputa, materii fecale, precum si în urina – pâna la 5 zile. În sistemele de canalizare virusul poate supravietui 4-5 zile. La temperaturi joase perioada de supravietuire este de câteva saptamâni.

Sursa de infectie o constituie omul bolnav, dar se poate transmite si de la unele animale bolnave (câini, pisici vagabonde). Persoanele bolnave sunt contagioase din prima zi de boala si pe toata perioada de manifestari clinice. Mecanismul de transmitere se realizeaza pe cale aerogena si contact habitual. Factorii de transmitere sunt aerul si obiectele din anturajul bolnavului (vesela, jucarii etc.).

Receptivitatea este generala, boala afecteaza persoane de diferite vârste si contingente, nu exista date despre imunitate dupa suportarea infectiei.

Adenovirozele sunt infectii larg raspandite, cauzate de un grup de virusuri numite adenovirusuri care provoaca rinite, faringite, pneumonii, adenite, meningite.

Adenoviroza este de cele mai multe ori sunt insotita de febra ridicata si stare generala proasta.

Adenovirozele pot da complicatii grave, daca nu sunt tratate la timp, datorita inflamarii glandelor adenoidale.

Tratamentul naturist este doar un adjutant al tratamentul medicamentos

Garlic Caps (100 capsule )     
 Vitamina C 1000 mg (100 tablete)

 Zenthonic   (946 ml)

White Willow  (100 capsule )     
 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013   Toate drepturile rezervate.