Afectiuni articulare degenerative tratament cu produse Calivita

 

Intr-o faza incipienta, totul porneste de la o infectie specifica. Infectiile se localizeaza in faringe (amigdale), mai rar in alte focare (granulom dentar) de

unde toxinele microbului difuzeaza in restul organismului producând reumatism acut. Accesele de reumatism acut se caracterizeaza prin febra, dureri articulare cu umflarea articulatiilor iar când se complica, in special la copii, cu leziuni cardiace (miocardita, endocardita, rar pericardita).

Leziunile produse de reumatismul acut sunt portiuni de tesut conjunctiv necrozate (moarte, inlocuite) urmate de formarea de granuloame si apoi sclerozarea leziunilor care scot din functiune zone din miocard sau endocard. Prin aceste leziuni, reumatismul se incadreaza in bolile de colagen. Cu timpul boala evolueaza cronic, afectând articulatiile (artrita), in special pe cele mici si ale coloanei producând dureri si deformatii. Exista si cazuri când evolueaza de la inceput sub aceasta forma.

Este recomandat ca locuinta trebuie sa fie uscata si insorita. Imbracamintea nu trebuie sa fie prea groasa si sa provoace transpiratie. Iarna, imbracamintea sa fie uscata, incaltamintea comoda si calduroasa.


In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru
AFECTIUNILE ARTICULARE DEGENERATIVE,

Degenerarile articulare sunt generate de distructii repetate ale cartilajului sanatos in capsula articulara odata cu producerea deformarilor si anchilozelor secundare. Pentru tratarea acestui tip de afectiuni recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Joint Protex (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, rol protector al continutului capsulei articulare prevenind degradarea cartilajului sanatos).

- White Willow (1-1-1 dupa masa, 2 luni continuu, are rol antiinflamator la nivel articular si mentine circulatia periferica in parametri fiziologici).

- Super Soya Lecithin (1-0-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, impreuna cu JOINT PROTEX combate rapid durerile articulare ce apar la schimbarile bruste meteo).

Observatie: Se face o cura continua de 2-3 luni.

 

 

[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]

Google

 

COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.