Aftele tratament cu produse calivita

Aftelele constitute ceea ce se numeste stomatite. Sunt pustule sau basicute galben-aurii, inconjurate de o zona rosie, care apar pe mucoasa

obrazului, pe gingii, pe limba sau pe palatul palatin (cerul gurii). Cauza o constituie o infectie virotica sau slabirea puterii de aparare a organismului.

Aftele sunt vezicule mici (basicute) localizate pe mucoasa buzelor sau a obrajilor, mai intai transparente, apoi opace, inconjurate de o margine rosie. Dupa spargerea lor, raman mici ulceratii acoperite de un depozit galbui si o aureola rosie, foarte dureroase.

Masuri profilactice si de tratament a aftelor
In alimentatie trebuie reduse alimentele acide, carnea si grasimile.
Se pot face gargare cu nalba mov, cu salvie sau afine. Se pot mesteca frunzele de busuioc uscate, care apoi se arunca. Se recomanda gargara cu ulei de busuioc, arbore de ceai sau cimbrisor si gargara cu infuzie de frunze de nuc.
Se vor tampona aftele cu suc de lamaie sau infuzie de musetel. Atentie, a nu se confunda cu o micoza bucala.

Microbul fiind luat din lactate de vaci bolnave, iar afectiunea apare deobicei cand oraginsmul este stresat, iar sistemul de aparare slabit. Stomatitele pot aparea in general prin exacerbarea florei obisnuite favorizata de tartrul dentar, de iritatii datorita consumului de alcool, de substante chimice, condimente, a fumatului, sau a unei igiene dentare necorespunzatoare. Stomatita virala este de regula cea aftoasa sau cea herpetica, iar stomatita

produsa de diferite ciuperci este candidoza. Stomatita tuberculoasa si sifilitica este mai rara.

Produse propuse de Calivita  pentru tratarea aftelor:
 

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru AFTE,

Aftele reprezinta o afectiune ce consta in aparitia unor leziuni discret inflamate si ulcerate pe mucoasa cavitatii bucale, pentru care personal recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:


- ProBioBalance (1-1-1 pentru adulti, 1-0-1 pentru copiii intre 10-17 ani, 0-1-0 pentru copiii pana la 10 ani, administrate inainte de masa; are rolul de a regla ph-ul la nivelul cavitatii orale si tubului digestiv si in acest fel determina cicatrizarea leziunii aftoase).

- Para Protex (1-1-1 pt. adulti, 1-0-1 pt. copiii intre 10-17 ani, 0-1-0 pt. copiii pana la 10 ani, administrate dupa masa; confera o para protectie impotriva microbilor ce patrund in cavitatea bucala, fiind un bun adjuvant in sterilizarea acestor focare).

- Vitamina C 1000 mg  (1-1-0 pentru adulti, 0-1-0 pentru copiii intre 10-17 ani, administrata dupa masa, este un excelent cicatrizant la nivelul mucoasei bucale producand reducerea pana la disparitie a inflamatiei si ulceratiei ce formeaza afta) sau Lion Kids C Vitamin (pentru copiii pana la 10 ani, 1-1-0 dupa masa).

- Liquid Clorophill (1-1-1 lingurite inainte de masa) - ajuta la cresterea imunitatii generale a corpului si combate aparitia recidivelor.


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: IMUNITATE, DETOXIFIERE, PIELE.

- Optional, se va face gargara cu apa acida (vezi dispozitivul Aquarion), respectiv spalarea cu apa acida a zonei inflamate, practica deosebit de eficienta in sterilizarea locala externa a leziunilor aftoase din cavitatea bucala sau vulva/rect.


Observatie: Se efectueaza o cura completa pana la terminarea flacoanelor si se repeta in caz de reaparitie.

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.