Afacere online: agentie de turism online

 


Afacere online ce nu necesita o investitie deloc mare si are mari sanse de reusita.

Este vorba despre o agentii de turism online. Tot ceea ce va trebuie pentru aceasta afacere, este sa creeati un website in care sa postati oferte de turism pe care le puteti primi de la o agentie mare de cumparand un pachet de reseller sau inscriindu-va ca afiliat.
Costurile afacerii sunt extrem de reduse, rezumandu-se la plata celui ce urmeaza sa va construiasca website-ul, promovarea SEO pentru care puteti apela la un freelancer pentru a iesi mai ieftin, numele domeniului si webhosting. Afacerea ar putea fi pornita foarte usor chiar si cu 1000 exclusand costurile de deschidere a firmei.
Cam atat despre aceasta idee de afacere, am prezentat-o destul de sumar, insa dupa cum v-am mai spus, este de datoria dumneavoastra sa luati ideea, sa va documentati si sa o cresteti.

 

[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2008  Toate drepturile rezervate.