Alaptare dificitara tratament cu produse Calivita

 Alaptare dificitara - atat in perioada premergatoare nasterii, cat si dupa nastere, femeia trebuie sa constientizeze ca, daca are nevoie, trebuie sa faca tratament.
clase intregi de medicamente care pot avea un efect curativ asupra sarcinii, in general, asupra produsului de conceptie sau efect dublu. Din fericire, exista doar foarte putine substante care actioneaza intr-adevar in mod negativ asupra fatului. Substantele periculoase sunt cele folosite in bolile cronice degenerative, dar femeile care iau astfel de medicamente sunt avertizate cu privire la eventualitatea unei sarcini.

Multe femei cred ca, daca au luat un anumit medicament in perioada cand nu stiau ca sunt gravide, sarcina este in pericol si trebuie sa avorteze. "Deocamdata, nimeni nu a dovedit ca medicamentele uzuale, inclusiv din clasa antibioticelor, luate in perioada orientativ de conceptie, au un efect abortiv sigur asupra fatului", ne asigura dr. Gabriel Lemnete.

Multe afectiuni sunt depistate pe parcursul sarcinii, de la parazitoze (chlamidia, toxoplasmoza, listerioza) pana la boli infectocontagioase, care beneficiaza de tratament. Ba chiar este obligatoriu sa fie tratate. Tocmai neglijarea acestor boli pune in real pericol fatul. Femeia insarcinata, avand si un sistem imunitar mai slab, poate fi expusa riscurilor de infectii. In aceste situatii, tratamentele sunt necesare pentru buna evolutie a sarcinii.


Va oferim
mai jos o schema detaliata de tratament natural in caz de ALAPTARE DEFICITARA,

Alaptarea deficitara reprezinta o tulburare in secretia lactata a glandei mamare, determinata de anumite modificari in corpul mamei produse de factori ce tin de propriul ei organism sau de alti factori externi, pentru care personal recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- New Life Multivitamin (1-1-0 dupa masa, 2 luni continuu, asigura un aport corespunzator de vitamine si minerale necesare unei functionari adecvate a sistemului imunitar al mamei).

- Noni lichid (1-0-1 linguri inainte de masa; 2-3 luni continuu; regleaza cele 3 sisteme primordiale ale organismului femeii ce alapteaza-imunitar, hormonal si nervos, astfel normalizand secretia lactata a glandelor mamare).

 

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013   Toate drepturile rezervate.