Alcoolism tratament cu produse Calivita

Alcoolism - Consumarea frecventa de alcool duce la dependenta cronica si treptat la efecte grave pentru dependenti, dar si pentru

societate, nu numai prin pierderea capacitatilor contribuante la progresul social al tot mai multor persoane (ce au devenit dependente de alcool), ci si prin faptul ca acestea au conduite destructive si de multe ori fac boli grave. Efectele alcoolismului cronic sunt totdeauna si fizice.
 

Intoxicatia cu alcool poate fi acuta sau cronica.

In intoxicatia acuta, datorita consumului recent de alcool in cantitate mare, apar tulburari ca: veselie exagerata, apoi tristete si somn agitat. La trezire, alcoolicul nu se simte bine, avānd cefalee, greturi, etc. In timpul crizei se pot produce tulburari de constiinta si de memorie, uneori insotite de acte anormale de care alcoolicii nu-si mai aduc aminte la trezire.

Intoxicatia cronica poate fi urmata de tulburari somatice, neurologice si psihice, precum: ciroza, gastrita, polinevrita, boli de rinichi.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ALCOOLISM,

Alcoolismul reprezinta manifestarea constienta sau nu, prin care individul cauta satisfacerea nevoii de a consuma alcool indiferent de mijloace sau consecinte, pentru evitarea sevrajului sau a starilor psihice neplacute. Consumul este determinat de dependenta fizica si

dependenta psihica. Pentru aceasta boala spirituala, emotionala si fizica recomand urmatoarea schema dedicata de tratament:

- Evening Primrose Oil (1-0-1 dupa masa; 3 luni continuu; are dubla actiune: atat in protejarea organelor princeps - ficatul si rinichiul - de efectele toxice ale alcoolului asupra lor, cat si prin scaderea apetitului pt. alcool, reducand in acest fel dependenta de viciu).

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa; 3 luni continuu; combate depresia la alcoolici prin cresterea nivelului de serotonina supranumita "hormonul bunei dispozitii", producand astfel o buna relaxare a sistemului nervos central si periferic).

- Vital A/ B/ AB/ 0 (1-1-0 inainte de masa; 3 luni continuu; echilibreaza carentele de vitamine si minerale ce apar in mod inevitabil la persoanele consumatoare de alcool, crescand astfel imunitatea si rezistenta organismului la boli).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa; 3 luni continuu; produce o detoxifiere a intregului organism si in mod special a ficatului - organul cel mai expus afectarii de catre alcool).

- Resveratrol (1-1-1, regleaza metabolismul alcoolului fiind foarte recomandat in intoxicatiile alcoolice).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespuzatoare de reglare energetica: DETOXIFIERE, DIGESTIE, FICAT/ PANCREAS, BIORITM.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor toxice si cancerigene, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.