Alergie tratament cu produse Calivita 

Alergia este considerata o boala sistemica care se manifesta sub forma uneia sau mai multor afectiuni intercorelate. Dintre manifestarile alergice putem

enumera : alergia nazala, urticaria cronica, eczeme, astmul alergic, laringite edematoase alergice, manifestari otice si oculare. Bolile alergice ori alergozele au la baza sensibilitatea sporita a organismului fata de unele substante numite alergene. Īn prezent, este cunoscut un numar mare de asemenea substante, īnsa cel mai frecvent īntālnite sunt: serurile imune, vaccinurile, antibioticele, polenul plantelor, praful, unele produse alimentare si preparate chimice, mucegaiul, veninul de albina, de viespe, sarpe s. a. Alergozele sunt foarte raspāndite, avānd un impact dur asupra sanatatii populatiei. Anual, īn tara se īnregistreaza cca 30 mii cazuri de boli alergice, mai frecvent fiind afectati adultii, īndeosebi femeile.Alergie.

Alergiile respiratorii de primavara sunt cel mai adesea provocate de polen. Se pare ca predispozitia unora pentru aceste alergii este ereditara. Dar trebuie luati in considerare si alti factori cum ar fi: poluarea de interior si exterior, starea psihica, virozele respiratorii, in principal cele aparute in primii ani de viata. Pe primul loc in top-ul alergenilor se afla polenul, urmat de acarieni, de parul animalelor si de sporii ciupercilor. Aceste particule nu ii deranjeaza in nici un fel pe majoritatea oamenilor. Pentru altii, insa, sunt alergeni care produc reactii alergice neplacute.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ALERGIE,

Alergia reprezinta o afectiune complexa ce apare ca o consecinta a producerii de numeroase modificari in sistemul imunitar. Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Noni lichid (1-1-1 linguri la adult, 1-0-1 linguri la copiii intre 10-17 ani, 1-1-1 lingurite la copiii pana in 10 ani, administrate inainte de masa; 2-3 luni continuu; actioneaza prin cresterea imunitatii si rezistentei organismului la afectiunile alergice).

- Immunaid (1-1-1 la adult, 1-0-1 la copiii intre 10-17 ani, 0-1-0 la copiii pana in 10 ani; adminstrat dupa masa; 2-3 luni continuu; intareste sistemul imunitar prin normalizarea secretiei de imunoglobuline raspunzatoare de aparitia fenomenelor alergenice).

- Strong Bones (1-1-2 la adult, 1-1-1 la copiii intre 10-17 ani, 1-0-1 la copiii pana la 10 ani, administrate inainte de masa; 2 luni continuu; calciul din compozitie actioneaza ca un antialergenic nespecific la nivel celular).

- Vitamina C 1000 (1-1-0 la adulti, 0-1-0 la copii intre 10-17 ani, administrata dupa masa; 3 luni continuu; este un bun imunostimulator si combate astfel alergiile declansate pe fondul alterarii mecanismelor imune) sau Lion Kids C Vitamin (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programul IMMUNE (legat de stimularea corespunzatoare a sistemului imunitar), alaturi de unul din programele corespunzatoare localizarii alergiei: EYE-VISION (daca este o alergie a ochilor precum in cazul Conjunctivitei), RESPIRATORY (daca este o alergie a cailor respiratorii precum in Rinita alergica, Laringita, Astm), SKIN (daca vorbim de Urticarie si alte manifestari alergice pe suprafata pielii).

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential alergen si reglarea raspunsului imun al organismului la substantele nocive, generatoare de alergii.


Observatie:
Se efectueaza 2 cure pe an cu produsele naturiste recomandate, putandu-se administra in paralel si alte preparate.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 -  2013  Toate drepturile rezervate.