Alzheimer ameliorare si tratament cu produse Calivita

Alzheimer reprezinta cea mai frecventa cauza de dementa a varstei a treia si cea mai importanta din grupul bolilor degenerative a Sistemului Nervos

Central. Pentru multi pacienti, tulburarile de memorie devin suparatoare pe masura ce imbatranesc. Aproximativ 40 % dintre persoanele de peste 65 de ani prezinta alterari de memorie, asociate inaintarii in varsta ceea ce reprezinta de exemplu, in SUA, circa 16 milioane de oameni dintre care 1 % evolueaza anual catre dementa. In boala alzheimer este important sa privim cu seriozitate orice simptomatologie. De asemenea, este utila obtinerea unui scor standardizat al abilitatii cognitive prin utilizarea unor scale de inregistrare, cum ar fi examinarea statusului minimental care consta in 30 de teme ce evalueaza memoria, orientarea, atentia, calculul, limbajul si abilitatile vizuale. Alzheimer este o afectiune degenerativa primara cu disfunctie generala difuza permanenta, durabila si ireversibila. Determina tulburari de memorie, gindire si comportament. Este cea mai frecventa cauza a dementei in rindul persoanelor cu virsta de 65 de ani si mai mult..

Boala generic denumita Alzheimer este carcterizata morfopatologic printr-o atrofie morfo-cerebrala moderata dar difuza, cu debut obisnuit si predominant in regiunea parietalo-occipitala si respectarea constanta a circumvolutiunilor centrale ale creierului. In aceasta boala leziunile nu se limiteaza strict la nivelul cortexului, observandu-se frecvent, dar mai discret, prezenta lor si la nivelul altor formatiuni nervoase (talamus, corpii mamilari, cerebel, etc.).

Boala poate atinge un nivel maxim la varsta de 50 - 60 de ani si o medie la 53 de ani (cunoscandu-se insa si forme precoce inainte de 40 de ani, sau, exceptional de rar, forme juvenile). Nu s-a putut incrimina un determinsim genetic, dar nu poate fi exclusa o oarecare predispozitie familiala, pe fondul careia pot actiona multipli factori favorizanti (traumatisme cranio-cerebrale, hipoxie-anoxie cerebrala, intoxicatii, tulburari metabolice generale cu rasunet cerebral).

Tabloul clinic al bolii Alzheimer este dominat in faza de debut (esalonata de-a lungul a 2-4 ani) de tulburari de memorie (deficit mnezic global si progresiv), tulburari de orientare spatiala intense si precoce, carora li se adauga unele tulburari de apatie. Urmatoarea faza - denumita "de stare" - este dominata de stari dementiale masive, care se intersecteaza cu toate functiile intelectuale, printre care atentia (lipsa de concentrare), memoria (atat cea de inregistrare recenta cat si cea evocatoare), orientare (dezorientare spatialo-temporala), judecata, inteligenta, etc. Se mai asociaza tulburari psihice (idei delirante, de persecutie, deliruri onirice, de gelozie) si tulburari de comportament (incetineala si apatie, unoeri intrerupte de

accese de agitatie incoerenta, un umor cu nuante depresive, etc).

In cazul in care nu este ameliorata/tratata, boala evolueaza lent (5-8 ani), progresiv, in final instalandu-se dementa profunda.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru Alzheimer,
Alzheimer este o afectiune de natura psihiatrica ce evolueaza catre dementa ireversibila, ramolisment cerebral si degradarea personalitatii si a organismului in sine. Pentru tratarea acesteia recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- Senior Formula (1-1-0 inainte de masa, 3 luni continuu, asigura un aport optim de vitamine, minerale si nutrienti specifici pentru o buna functionare a sistemului imunitar, nervos si circulatiei cerebrale).

- Zen Thonic (1-2-1 linguri dupa masa, 2-3 luni continuu, creste tonusul oganismului atat fizic cat si psihic).

- Super Soya Lecithin (1-0-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, imbunatateste memoria, oxigenarea cerebrala si previne degradarea functiei creierului).

- Rhodiolin (1-1-2 dupa masa, 2-3 luni continuu, relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea sintezei de serotonina supranumita (hormonul bunei dispozitii sau al fericirii).

- Low Deuterium Oxy Crystal (10-10-10 picaturi in pahar cu apa plata, dupa masa, asigura oxigenarea in profunzime a creierului, stopeaza degradarea cerebrala, stimuleaza memoria, imbunatateste toate procesele fiziologice si metabolice).

Observatie: Se poate lua in  paralel cu medicina clasica.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 -  2013  Toate drepturile rezervate.