Ameteala tratament cu produse Calivita

Ameteli in primul rand, impotriva celor mai frecvente fenomene de ameteala incadrabile in categoria numita sindromul de vertij paroxistic benign,

teoriile moderne spun ca trebuie actionat cu metode de recuperare a functionarii labirintului, cum ar fi mersul pe covoare

rulante, miscari de fortare a labirintului si este o greseala sa aplici tratamentul cu medicamente antivertiginoase precum tanacanul fiindca administrarea timp indelungat a acestor medicamente duce la lenevirea labirintului din urechea interna si la transformarea pacientilor in ametiti cronici. Vertijul se refera la o senzatie brusca de dezechilibru vertico-torsional, fenomenul de titirez. Bolnavul are senzatia ca se invarteste camera cu el, ori are senzatia ca se invarteste doar el, simte ca ar cadea intr-un abis. Vertijul este o boala psihosomatica pentru ca se inregistreaza si fenomene somatice, transpiratii, senzatii de greata, de voma, iar omul se sperie de aceste stari. In vertij se inregistreaza si miscari ale globilor oculari, numite nistagmus.Ameteli.

Ameteala sau vertijul (lat. vertigo = invartire, rotire) este senzatia neplacuta de deplasare in spatiu, cu rotirea obiectelor sau a propiului corp, insotita de pierderea echilibrului, greata, varsaturi.

Ameteala este un simptom cu caracter acut, paroxistic sau cronic.

Ameteala acuta se intalneste in: bolile urechii medii, intoxicatii cu alcool, cu tutun, cu streptomicina, cu chinina, traumatisme, epilepsie, scleroza in placi, tumori cerebrale, tromboze si hemoragii cerebrale, meningita etc.

Ameteala paroxistica se manifesta in : spondiloza cervicala, sindrom Meniere, migrena, epilepsie, tumori cerebrale, meningita etc.

Ameteala cronica este prezenta in ateroscleroza cerebrala, tumori cerebrale, scleroza in placi, dupa traumatisme cerebrale, meningita tuberculoasa, sifilis, boli psihice etc.

Ameteala are deci nenumarate cauze, ceea ce impune prezentarea la medic ori de cate ori acest simptom apare, se repeta sau survine brusc si violent. Sunt si ameteli de moment provocate de urcatul sau

coboratul cu ascensorul, de privitul in jos de la mari inaltimi, in timpul zborului cu avionul, dupa coborarea din leagan sau in timpul invartirii.

Alimente interzise: grasimi animale, maioneza, conserve, oua, bauturi alcoolice.


In continuare va oferim
o schema detaliata de tratament natural pentru
AMETEALA,

Ameteala este un simptom ce apare pe fondul unei insuficiente de oxigenare la nivelul creierului. Pentru aceasta problema recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Protect 4 Life (la tineri si adulti sanatosi) sau Mega Protect 4 Life (la batrani si adulti cu probleme multiple de sanatate), ambele imbunatatesc circulatia cerebrala si a inimii prin actiunea combinata a componentelor de baza - ginkgo biloba si coenzima Q10; se administreaza: 1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu.

- Oxy Max (pentru oxigenarea creierului in caz de ameteala pe circulatie deficitara): 10-10-0 picaturi in pahar mare cu apa plata, dupa masa la 30 de minute.

- Super Soya Lecithin (actioneaza prin imbunatatirea tonusului celulei nervoase si memoriei): 1-1-0 in timpul mesei.

Observatie: Se face o cura continua de 2-3 luni.

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 -  2013  Toate drepturile rezervate.