Anemia tratament cu produse Calivita

Anemia este un rezultat al reducerii globulelor rosii din sange si, in consecinta, scaderea cantitatii de oxigen pe care acesta o transporta. Primele

simptome sunt pierderea apetitului, aparitia ametelilor si a sunetelor din urechi, instalarea constipatiei, a iritabilitatii si durerilor de cap. Anemia poate fi datorata unei lipse de fier. Fierul ajuta la oxigenarea tesuturilor. Scaderea fierului din organism duce la o oboseala intelectuala si a tesuturilor musculare. Lipsa fierului din organism se datoreaza unor pierderi de sange sau printr-un aport insuficient alimentar.

Anemia pernicioasa se datoreaza unei absente a vitaminei B12 care stimuleaza in mod normal hematopoeza din maduva osoasa. Anemia hemolitica se datoreaza actiunii anticorpilor asupra globulelor rosii. In toate formele de anemie, tegumentele sunt palide, se instalcaza oboseala, se micsoreaza performanta. Cele mai frecvente cauze ale anemiei feriprive sunt: alimentația deficitară și hemoragiile. Sugarii, a căror alimentație constă din produse lactate artificiale, obținute din lapte de vacă nefortifiat cu Fe, sunt mai expuși decât cei alăptați de mamă, deoarece laptele de vacă are o concentrație de fier mai mică decât cel de mamă, prezentând și o resorbție mult mai slabă. Contrar opiniei generale, vegetarienii nu sunt mai expuși la această boală decât omnivorii. Ovolactovegetarienii sunt mai periclitați decât vegetarienii simpli, deoarece produsele pe bază de lapte de vacă nu numai că au foarte puțin fier, ci – ca și în cazul ouălor - împiedică absorbția fierului în organism. Din același motiv carnea de vițel are o culoare așa de deschisă: Animalele sunt alăptate aproape exclusiv cu lapte de mamă la vârsta la care în natură ar fi trebuit de mult să se hrănească singure. Din această cauză nu pot beneficia de fierul existent în iarbă și frunze și devin atunci anemice. Hemoragiile apar deseori la femei și bărbați în tractul gastrointestinal, putând fi și de natură tumorală, la femeile tinere cauza lipsei de fier putând fi și menstruațiile prea puternice. În timpul sarcinii necesarul de fier din organism aproape că se dublează. Chiar și donatorii frecvenți de sânge au un necesar de fier mai mare, deoarece prin prelevarea unei cantități de jumătate de litru de sânge se pierd și cca. 250 mg de fier.

Anemia este o deficienta calitativa si cantitativa a hemoglobinei din sange. Deoarece hemoglobina transporta oxigenul de la plamâni la tesuturi,

anemia conduce la hipoxie (lipsa de oxigen) în organe. Exista mai multe tipuri de anemie, insa doar unele se pot trata cu produse naturiste, acestea fiind urmatoarele:


1. Anemia prin deficit de Cobalt si  vitamina B12:

- Mega Protect 4 Life (0-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; aduce un aport corespunzator de vitamine din grupul B in organism contracarand astfel deficientele prezente si efectele negative asupra organelor generate de aceste lipsuri)

- Acidophilus (1-0-1 in timpul mesei; 3 luni continuu; regleaza flora bacteriana si ph-ul intestinal, favorizand in acest mod o absorbtie optima la nivel digestiv in sange)

- Ocean 21 (1-1-1 linguri inainte de masa; 2 luni continuu; oxigeneaza in profunzime la nivel celular inlaturand astfel una din principalele cauze ale anemiei; hraneste celula si are rol de crestere a imunitatii si a rezistentei organismului la boli, ameliorand simptomatolgia ce se dezvolta in aceste forme de anemie)

- Power Mins (1-0-1 inainte de masa, 3 luni, - completeaza deficitul de Cobalt).

-►Se va face o cura continua de 2-3 luni.
 

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.