Angina pectorala tratament produse Calivita

Angina pectorala este forma de debut si cea mai frecvent īntālnita a cardiopatiei ischemice. Angina pectorala este un sindrom clinic manifestat prin

durere precordiala sau retrosternala sau prin alt echivalent clinic (dispnee anxioasa, disconfort, tulburari de ritm cardiac, dureri abdominale, fatigabilitate), care apare ta efort fizic si /sau emotii, cu durata de la 2 min pāna la 15 min maximum si care cedeaza rapid la repaus sau la administrarea nitroglicerinei.

Angina pectorala (AP) este forma de debut si cea mai frecvent īntālnita a cardiopatiei ischemice. AP este un sindrom clinic manifestat prin durere precordiala sau retrosternala sau prin alt echivalent clinic (dispnee anxioasa, disconfort, tulburari de ritm cardiac, dureri abdominale, fatigabilitate), care apare ta efort fizic si /sau emotii, cu durata de la 2 min pāna la 15 min maximum si care cedeaza rapid la repaus sau la administrarea nitroglicerinei.

  Cauze

Etiologia AP este similara celei din cardiopatia ischemica. AP este manifestarea clinica a unei ischemii miocardice tranzitorii si reversibile produsa de ateroscleroza coronara (īn marea majoritate de cazuri) sau, cu mult mai rar, de cauze nonaterosclerotice (vezi CI) si care are ca consecinte dezechilibrul dintre aportul de sānge oxigenat si necesitatile miocardului.

Unele conditii (īnsotite de sindromul hiperkinetic) pot favoriza producerea sau agravarea AP: hipertiroidia, anemiile severe, febra.

 Factori de risc - sexul masculin, vārsta dupa 40 - 50 ani, ereditate coronariana, hipercolesterolemie, hipertensiune arteriala (mai important dupa 60

ani), tabagismul, diabetul zaharat si / sau hiperinsulismul, stresul.

Produse propuse de Calivita pentru tratarea anginei pectorale:

Angina pectorala este o afectiune a inimii declansata de o serie de factori ce diminueaza irigarea si oxigenarea muschiului miocard. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Super Coenzyme Q10 Plus (1-0-1 inainte de masa, continuu cura de 2 flacoane) - creste rezistenta muschiului inimii prin stimularea oxigenarii celulare la nivelul miocardului.

- Protect 4 Life (1-0-1 dupa masa, continuu cura de 2 flacoane) - stimuleaza circulatia la nivelul arterelor coronare ale muschiului miocard.

- Rhodiolin (1-0-1, 2-3 luni continuu) - produce relaxare musculara prin destinderea sistemului nervos neuro-vegetativ si contribuie la scaderea presarcinei inimii prin linistire si predispozitia la somn odihnitor.

- Omega 3 (1-1-1 inainte de masa, cura continua de 2 flacoane) -  este un bun adjuvant in dizolvarea si eliminarea fragmentelor de cholesterol de pe vase, ajuta semnificativ in recupararea de dupa incidente cardio-vasculare micro si macro, destinde si usureaza sarcina muschiului cardiac.

- MagneZi B6 (0-1-1, dupa masa, previne suprasolicitarea inimii prin optimizarea functionalitatii sistemului neuro-vegetativ care inerveaza muschiul cardiac).

Observatie: Schema de tratament de mai sus se poate lua in paralel cu medicatia clasica.

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 -  2013  Toate drepturile rezervate.