Anorexia tratament cu produse Calivita

 Anorexia este o perturbare a comportamentului alimentar care se manifesta prin refuzul de a manca, scaderea excesiva in greutate si

controlul foarte meticulos al greutatii corporale. Tradus, "anorexie" inseamna "pierderea totala sau partiala a poftei de mancare", o denumire destul de derutanta deoarece in primul rand nu apetitul ci comportamentul alimentar este dereglat. Completarea "nervosa" indica cauze psihice in acest gen de perturbare.   Aceasta dereglare, care apare de cele mai multe ori la adolescentii aflati la pubertate, implica pierderi in greutate de cel putin 15% din greutatea unui organism normal. Tot mai des gasim in ziare sau reviste articole care relateaza probleme de alimentatie ale vedetelor; in special fotomodelele si actritele recunosc ca sufera de
anorexie Anorexia sau anorexia nervosa este o perturbare a comportamentului alimentar care se manifesta prin refuzul de a manca, scaderea excesiva din greutate si controlul foarte meticulos al greutatii corporale.

Frecventa
Luand in considerare intreaga populatie, anorexia este o boala destul de rara. La persoanele cu varsta aflata intre 15 si 25 ani, care se afla in categoria cu maxim risc de imbolnavire, anorexia apare doar la 1% dintre acestea. Trebuie mentionat insa ca, doar 5% dintre aceste persoane sunt barbati.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ANOREXIE,

Anorexia sau anorexia nervoasa, este o perturbare a comportamentului alimentar, manifestata prin preocuparea excesiva privind dietele si slabirea; aceasta aduce cu sine scaderea excesiva in greutate, insa fara a pierde pofta de mancare. In functie de cauzele anorexiei si categoriile de public, recomand tratament cu produse naturiste Calivita in urmatoarele 3 situatii:


1. Anorexie la adulti data de probleme de cauza nervoasa (pe fond emotional):

- Rhodiolin 1-1-1, dupa masa, creste/modifica nivelul endorfinelor si serotonieni, hormoni care aduc in org. starea de buna dispozitie.

- Stress Management B-Complex - 1-1-1, dupa masa, necesar pentru aportul de vitamine B care echilibreaza sistemul nervos si tonusul neuronal.

- Noni (sirop) - 1-1-1, inainte de masa, stimuleaza apetitul alimentar si creste imunitatea, vitalitatea in ansamblu.

-►Se va face o cura continua de 2-3 luni.


2. Anorexie la adulti data de prezenta parazitilor intestinali:

- Para Protex - 1-0-1, dupa masa, efect antiparazitar, antiseptic si intestinal, antimicrobian general.

- Vital A/B/AB/0 - se va lua produsul corespunzator grupei sanguine, 1-1-0, inainte de masa; rolul sau este de a reface necesarul de vitamine si minerale (care se pierde in cazul infestarii parazitare) si reface apetitul alimentar normal redobandindu-se functionarea normala a orgnismului.

- Acidophilus - 0-1-1, in timpul mesei, regleaza flora intestinala si absorbtia, astfel incat sa combata dezechilibrele de tranzit intestinal (diaree, constipatie).

-►Se va face o cura continua de 3 luni.


3. Anorexie la copii data de prezenta parazitilor intestinali:

- Para Protex - 1/2-0-1, dupa masa SAU Oregano Oil (ulei de Orgenao) (la copiii care nu pot inghiti pastile), 3-3-3 picaturi intr-un pahar cu apa, dupa masa, 2-3 luni - pentru sterilizarea focarelor parazitare.

- Noni (sirop) - 1-1-1 (lingurite), inainte de masa, reface apetitul alimentar alterat de parazitul intestinal, reface tonusul fizic si psihic al copilului.

- Acidophilus - 0-1-0, in timpul mesei, regleaza flora intestinala si absorbtia, astfel incat sa combata dezechilibrele de tranzit intestinal (diaree, constipatie).

-►Se va face o cura continua de 2-3 luni.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013   Toate drepturile rezervate.