Anti-hemoragic tratament cu produse Calivita

Hemoragie - curgerea sangelui ca urmare a ruperii sau cresterii permeabilitatii vaselor sanguine. Trombocitele din sange au rol in coagularea sangelui.

In acest caz trombocitele se aduna si ajuta la formarea cheagului.

Bolile hemoragice se produc din cauza lipsei sau coagularii dezordonate a sangelui. Acestea pot fi: hemofiliile, avitaminoza K, afibrinogemia, trombopeniile (numar mic de trombocite), purpura (apar petesii - pete de culoare rosie-vanata) datorita fragilitatii capilarelor. Scaderea trombocitelor sub 80.000-100.000/1 mm3 predispune la sangerarea vaselor de sange. Pe de alta parte, o crestere peste 400.000 predispune la coagulare accentuata cu producere de cheaguri, infarct, tromboflebite, etc.

Hemoragiile se trateaza prin repaus si produse care favorizeaza coagularea, apoi se trateaza cauza care le-a produs.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament impotriva recurentelor hemoragice,

Antihemoragicul reprezinta acel produs (preparat natural sau medicament) avand efectul de a impiedica o sangerare declansata de ruperea unui vas de sange (in functie de calibrul vasului, hemoragia este minora, medie sau abundenta). Recomand urmatoarele anti-hemoragice de la CaliVita:

- Green Care (la adult: 1-2-1 la femeile cu menstruatii abundente-metroragii, 1-1-1 la persoanele cu sangerari nazale si rectale prin scaun, 1-0-1 la persoanele cu microsangerari gingivale sau de alta natura; la copiii intre 4-10 ani 1-0-1 in situatiile de scaune diareice sau mici sangerari nazale; la copii intre 10-17 ani 1-1-1 in epistaxis = sangerare nazala, diaree cu scaune sanghinolente; tabletele vor fi administrate in timpul mesei; datorita continutului de vitamina k, acestea constituie un bun antihemoragic natural) sau Liquid Clorophyll (1-1-1 si aplicari locale diluat - 1 lingurita intr-un pahar cu apa plata).

- Vitamina C 1000 (la adult: 1-1-0; la copiii intre 5-14 ani: 0-1-0; administrare dupa masa; actioneaza prin regenerarea tesuturilor lezate si implicit asupra vaselor de sange, constituind un bun antihemoragic preventiv).

Observatie: Se efectueaza o cura completa pana la terminarea tabletelor din flacon si se reia in caz de reaparitie, dar dupa o pauza de minim o luna.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013   Toate drepturile rezervate.