Utilizarea produse CaliVita pe post de Antibiotic natural

Fata de numerosi agenti infectiosi care il inconjoara, organismul uman se apara prin mijloace diverse, nespecifice si specifice si de potenta variata, a

caror activitate reunita exprima capacitatea normala de aparare fata de infectie: rezistenta fata de infectie, in conceptul cel mai larg. Termenul de imunitate are o semnificatie mai restransa, cuprinzand numai factorii care confera rezistenta la un factor infectios specific.

Starea de rezistenta la infectii este expresia unui indelungat proces de evolutie si de adaptare pe plan filogenetic, la care se adauga rezistenta castigata in decursul vietii, in mod variabil, de fiecare organism, ca rezultat al intalnirii cu variati agenti infectiosi din mediul inconjurator si al interventiilor active de producere - fie artificiala, fie naturala - a starilor de imunitate specifica.

Antibioticul natural reprezinta reprezinta acea forma de extract natural care ajuta organismul in lupta antimicrobiana si sterilizarea focarelor infectioase, fara sa aiba efectele secundare si reactiile adverse caracteristice substantelor chimice din antibioticele clasice-medicamentoase. Ca inlocuitoare naturale ale antibioticelor si imunostimulatoarelor medicamentoase din farmacii (cu aplicabilitate larga in varii afectiuni, de la banalele raceli, gripe si guturaiuri pana la parazitoze intestinale si furunculi), recomand urmatoarele antibiotice naturale de la CaliVita:

- Para Protex (la adult in faza acuta de boala: 1-1-1; la adult in faza subacuta-mai usoara: 1-0-1; la copiii intre 5-13 ani in faza acuta: 1-0-1; la copii in faza subacuta: 0-1-0; administrate dupa masa; confera para protectie impotriva microorganismelor bacteriene, virale, fungice, parazitare).

- Garlic Caps (la fel cu dozajul de la Para Protex; administrare dupa mese; este antibacterianul de prima alegere pt. adultii si pt. copiii care au dificultati la inghititul tabletelor, acesta fiind un produs pe baza de caspule gelatinoase).

Observatie: Se va face o cura pana la terminarea flaconului de produs si se reia in caz de necesitate impreuna cu suplimente imuno-stimulatoare.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013   Toate drepturile rezervate.