Aquarion, filtru de apa de la Calivita - 5.760 lei cu Tva - apa alcalina ionizata -
 

Alcalinizarea corpului – aducerea pH-ului de la acid la alcalin deoarece cancerul si majoritatea bolilor nu rezista in mediu alcalin. Alcalinitatea este starea "normala" a unei persoane sanatoase.

Detoxifierea - apa alcalina ionizata ajuta in mod natural la spalarea corpului de toxine si reziduuri acide fiind un puternic antioxidant. Apa este una dintre cele mai bune surse pentru detoxifiere.

Hidratarea - apa alcalina ionizata este mult mai usor absorbita la nivel celular hidratand organismul.

Oxigenarea - apa alcalina ionizata produce mai mult oxigen pentru celulele noastre decat orice alt tip de apa: distilata, obtinuta prin osmoza inversa, filtrata, imbuteliata, de la robinet. Celulele canceroase nu traiesc intr-un corp oxigenat corespunzator.

Alcalinizarea - apa alcalina ionizata ajuta la optimizarea pH-ului corpului. Se poate mentine starea alcalina a corpului cu ajutorul alimentatiei, dar cu apa alcalina ionizata acest lucru se face mult mai usor. Ca rezultat, aceasta permite corpului sa absoarba si sa utilizeze mai bine nutrientii, mineralele si suplimentele.

Intarirea sistemului imunitar - cele patru procese mai sus mentionate permit sistemului imunitar sa raspunda mai prompt si mai adecvat in multele confruntari zilnice. In medie am consumat zilnic 2,5 l de apa alcalina ionizata cu un pH intre 8,5 - 9.

Efectele apei alcaline ionizate
Majoritatea alimentelor consumate cresc aciditatea organismului. Acest efect este intensificat de anumiti aditivi folositi în industria alimentara si de medicamente. Ideal ar fi ca organismul sa aiba suficiente rezerve alcaline pentru a fi capabil să compenseze acest efect. In caz contrar, aciditatea poate avea un efect negativ asupra organismului. O perioadă, aceasta nu va cauza probleme vizibile, dar în decursul timpului poate avea ca rezultat mule probleme de sanatate. Unul dintre motive este ca organismul foloseste mari cantitati de minerale pentru a compensa aceasta situatie.
Apa alcalina ionizată alcalinizeaza organismul într-un mod excelent, ajutând la mentinerea echilibrului acidobazic.
In moleculele de apă alcalină, sarcina negativă este dominantă (o moleculă de O si una de H, OH-), deci poate lega radicalii liberi fara sarcina electrică din organism. Radicalii liberi sunt molecule labile cu un număr impar de electroni, al căror electron liber tinde să se lege de alt electron. Radicalii liberi atrag electroni din celulele tesuturilor inconjuratoare si, din aceasta cauza, structura peretilor celulari se distruge. Deci
apa alcalinizata
are un puternic efect antioxidant si, astfel, protejează celulele împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi.
Cand folosim apa ionizata, se creeaza un mediu special încarcat de ioni negativi, similar cu apa de mare sau de ploaie, care se stie că au efecte benefice asupra organismului uman. Astfel, sistemul natural de aparare al organismului se activează, se fortifica si, prin urmare, nu ne mai imbolnavim asa de usor si nivelul de energie al corpului atinge un nivel maxim.


Aparatul AQUARION este un filtru de înalta performanta care produce o apa ionizata, sterila, bogata in oxigen, fara metale grele si substante otravitoare. Aceasta apa are o serie de efecte benefice asupra organismului, datorită capacitătii sale de a lega radicalii liberi. Consumul de apa alcalină poate combate cu succes acidificarea organismului. Pe langa uzul intern al apei alcaline, aplicarea externa de apa acida poate fi benefică pentru mentinerea sanatatii tesuturilor si organelor. Acest aparat ne oferă o apa de baut de cea mai inaltă calitate, care ne ajuta sa ne protejam sau sa ne redobandim sanatatea.

Cum functionează aparatul AQUARION?
Prima dată, apa trece printr-un filtru mecanic, care retine impuritatile mari. Dispozitivul mai are si un filtru intern, de 0,01 microni, care curata apa de virusi si bacterii. Turmalina din componenta sa îmbogateste apa cu ioni, datorita caracteristicilor unice ale acestui mineral. După filtrare, apa este ionizata în interiorul unui vas de titaniu-platină, între doi electrozi. Cei doi electrozi si interiorul vasului sunt separati printr-o membrană specială. Utilizatorul poate seta aparatul în functie de cât de acida sau alcalina doreste să fie apa, care poate fi folosita în mai multe scopuri.
AQUARION are o caracteristica unica: poate descompune apa în apa acida sau alcalină. Primele cercetări în acest scop au fost făcute în Japonia si Uniunea Sovietică acum 50 de ani. În cadrul ex­perimentelor pe plante si animale, s-au observat din ce în ce mai multe modificări pozitive, cercetătorii fiind atât de încântati de rezultate încât au început experimentele pe oameni. Iar rezultatele obtinute au întrecut toate asteptările.
Aparatul produce apă ionizata filtrand apa de robinet de mai multe ori, apoi purificând-o de clor si separând-o electric. În urma separarii electrice, apa dobandeste un pH alcalin sau acid. Mediul din organismul uman e usor alcalin, prin urmare consumul de apă alcalină ionizată nu are efecte negative, ba, din contră, sprijină functionarea normală a corpului. În schimb, apa acidă poate fi recomandată doar pentru uz extern sau pentru dezinfectarea anumitor suprafete fără a utiliza substanţe chimice.
Apa ionizată este utilizată de organism în mod unic. Moleculele de H2O aderă una la cealaltă, formând ciorchini (clusteri) de molecule. În timp ce în apa obisnuită un ciorchine este format din 12-18 molecule, apa ionizată are ciorchini hexagonali, formaţi din doar 6 molecule. Această structură mai mică pătrunde în celule mult mai usor decât apa „normală”. Structura de ciorchine apare în urma ionizării. Acest procedeu creste capacitatea de hidratare a apei de până la sase ori, deoarece apa este absorbită, pătrunde în celule si este utilizată de organism mult mai usor.

 

 Apa si organismul

Corpul nostru contine aproximativ 75% apa. Doar creierul este compus in proportie de 80% din apa, iar sangele contine apa in proportie de 90%. Ficatul contine de asemenea apa in proportie de 90%, in timp ce oasele contin 35%.

 

Apa nu este doar un lichid transportor de alte substante. Este deasemenea un solvent general, este un ajutor in digestie,  un sistem complex de transport al nutrientilor la organe si de eliminare a reziduurilor catre exterior, un sistem bio-electric de transmitere a mesajelor si impulsurilor, conductor chimic, generator de energie, lubrifiant, lichid de racire si rezerva de caldura.

Scaderea cantitatii apei din corp cu doar 2% poate cauza probleme importante precum: dereglari cerebrale, scurte pierderi de memorie, imposibilitatea concentrarii, dificultate in efectuarea calculelor matematice simple, etc.

Cu toate acestea, doar o persoana din 4 este optim hidratata!

Apa de la robinet

Apa de robinet ar trebui sa respecte regulile Directivei UE privind Consumul de Apa:

 • fero si mangano-bacterii = 20000 colonii / litru
 • alge 10000 colonii / litru
 • ciano-bacterii 100 colonii / litru
 • sulfo-bacterii 100 colonii / litru

Chiar va doriti sa beti zilnic toate acestea?

Purificarea

Apa, indiferent de sursa acesteia,(robinet, fantana, etc.) este contaminata cu:

 • Materiale organice
 • Gaze
 • Ioni grei
 • Resturi de pesticide
 • Resturi de medicamente, hormoni
 • Azotati
 • Chimicale cu clor si fluor
 • Plumb
 • Fecalo-bacterii
 • Alte impuritati asociate cancerului si disfunctiilor metabolice

Metode de purificare utilizate la ora actuala in lume


 
 • Filtrare mecanica
 • Filtru de carbune
 • Raze ultra-violete
 • Osmoza inversa
 • Distilarea
 • Ionizare

Apa naturala sanatoasa

 

Din vechime, oamenii au cautat apa vindecatoare, apa tineretii. Apele naturale speciale sunt:

 • Pure
 • Ionizate
 • Oxigenate
 • Alcaline
 • Formate din grupuri moleculare de dimensiuni mici

Putem gasi o astfel de apa?

Hidratarea corpului

Corpul nostru are nevoie de un echilibru intre aportul si eliminarea apei. Nu orice lichid este potrivit nevoilor acestuia. El ar trebui sa intruneasca urmatoarele proprietati:

 • Sa contina ioni esentiali
 • Sa aiba potential energetic
 • Sa fie usor absorbabil
 • Sa poata patrunde in celule (sa fie compus din grupuri moleculare de dimensiuni mici)
 • Sa aiba un pH echilibrat

Ph-ul organismului

Ph-ul organismului variaza intre 0 si 14. Solutiile acide au un nivel al pH-ului mai mic de 7. Pana cand bebelusul este alaptat la piept, nivelul pH-ului din organismul acestuia este alcalin. Treptat, odata cu inaintarea in varsta si actiunii factorilor nocivi, organismul omului devine din ce in ce mai acid. In acest context, organismul incerca sa imprumute minerale, inclusiv calciu, sodiu, potasiu si magneziu de la organele vitale si oase pentru a neutraliza acidul si pentru a-l elimina din organism fara riscuri. In acest fel incepem sa pierdem substante nutritive importante din sange, oase si tesuturi. Acesta este mecanismul de aparare a organismului impotriva acidozei.

Acidoza

Reprezinta starea de aciditate a organismului, ce se datoareaza dietelor nesanatoase, poluantilor, medicamentelor, etc. Acidoza are legatura directa cu bolile moderne, cum ar fi:

 • Leziunile cardiovasculare
 • Obezitatea, diabetul
 • Cancerul
 • Deficientele (auto)imune
 • Lezarea celulelor prin oxidarea organismului de catre radicalii liberi
 • Imbatranirea prematura
 • Osteoporoza
 • Extenuarea
 • Energia scazuta

Alcalinitatea

Alcalinizarea este solutia ideala pentru rezolvarea problemei acidozei. Solutiile alcaline au un nivel al pH-ului mai mare de 7, deci cu cat nivelul pH-ului creste, cu atat corpul este mai bazic si prin urmare, mai putin acid. Deoarece organismul este format in mare parte din lichide, el are propriul pH, care reprezinta un echilibru de ioni. Reglarea acestuia prin ionizare negativa duce la alcalinizarea organelor. Fenomenul de alcalinizare elimina sau previne astfel problemele de sanatate legate de prezenta acidozei in organism. Adica o multime de afectiuni care pe alte cai sunt greu de combatut.
 

Solutia: Aquarion

Aparatul Aquarion este un dispozitiv de ultima generatie ce integreaza un microprocesor ce realizeaza filtrarea si ionizarea apei de la robinet. Aparatul contine un filtru modern pentru purificarea apei, fiind totodata prevazut cu posibilitatea de a furniza atat apa alcalina, cat si apa acida, pe 4 trepte de alcalinitate, respectiv aciditate. Totodata, asigura si oxigenarea acesteia. Este usor de montat si foarte usor de folosit. Per ansamblu, dispozitivul Aquarion reprezinta o sursa unica si complexa de apa sanatoasa cu multiple posibilitati de utilizare pentru sanatate. 

Aquarion - filtrarea apei

Filtrul complex integrat Biostone cu turmalina realizeaza filtrarea apei, ce devine:

 • Fara metale grele.
 • Fara clorine.
 • Fara impuritati mecanice (nisip, rugina si tot ce depaseste 0.01 microni).
 • Fara bacterii, virusuri si protozori.
 • Este permisa trecerea prin filtru a mineralelor necesare si benefice sanatatii (cum ar fi Calciul, Magneziul, Potasiul).


 

Aquarion - ionizarea apei

La trecerea prin filtru, apa este pre-ionizata cu ajutorul turmalinei. Ulterior, placile din titan si platina au rolul de a separa apa in doua suvoaie:

 • acida
 • alcalina

Nivelul de ionizare poate fi modificat manual. 

Ph-ul si efectele sale asupra organismului


 
 • sub 7: oxidare, distructie, degenerare.
 • 7: neutru.
 • peste 7: anti-oxidare, refacere, conservare, reintinerire.


 

Beneficiile apei ionizate


Apa alcalina:

Dezaciduleaza organismul, prin procesul de alcalinizare, actionand astfe, in mod direct, impotriva acidozei.
Este un excelent antioxidant prin legarea si anihilarea radicalilor liberi.
Influenta benefica a ionilor negativi se manifesta in primul rand prin energizarea corpului fara efecte secundare si curatarea vaselor de sange cu cel putin 30% mai eficient.
Curatarea de toxine a organismului se manifesta la nivelul fiecarui organ care absoarbe aceasta apa iar in timp (dupa cateva luni) se poate constata instalarea unei stari generale de bine la nivelul fiecarei unitati morfo-functionale a organsimului.
Are efect anti-imbatranire.
Are efect revitalizant la toate nivelele functionale ale organismului prin aportul de ioni negativi liberi.
Activeaza si intareste sistemul imunitar al corpului.
Absorbtia apei ionizate, alcaline, incepe din primul minut.

Este ideala pentru baut si gatit.Apa acida:

Este anti-fungica
Vindeca ranile
Constituie un bun tratament pentru problemele de piele.
Curata pielea
Actioneaza impotriva iritatiilor alergice (ex. nas)
Curata obiectele casnice (efect puternic dezinfectant fara chimicale)

Nu este de baut! 

Aquarion - oxigenarea apei

O alta proprietate importanta a apei ionizate este faptul ca ea contine de 2-3 ori mai mult oxigen comparativ cu apa de la robinet. Organismul este astfel inundat de oxigenul dizolvat in aceasta. Apa ionizata si alcalina indeparteaza acidul acumulat in sange si tesuturi, restabilind pH-ul ideal, intr-o anumita masura alcalin, al corpului. In acelasi timp aduce de 3 ori mai mult oxigen in tesuturi, asigurand astfel o functionare mult imbunatatita in special a creierului.

Diminuarea moleculara a clusterilor de apa

Apa normala este formata din 11-16 molecule/cluster. Apa ionizata este formata din 5-8 molecule/cluster. Avantajul clusterilor de marime mica este acela ca o astfel de apa asigura o mult mai buna hidratare prin penetrarea celulelor de 6 ori mai eficient.
 

Afectiuni pentru care este recomandat si mod folosire


 
Acnee
Afectiuni ale rinichilor
Alergii
Amigdalita, laringita
Arsuri
Arsuri in zona stomacului
Artrita
Astm
Boli degenerative
Cancer
Colesterol
Constipatie
Cosuri
Imunitate scazuta
Depresie
Dermatite, dermatoze
Diabet
Dureri de cap
Dureri de dinti
Dureri de piept pe raceala
Dureri musculare
Ciuperci pe piele
Gripa
Raceala
Guta
Guturai
Hemoragii
Hemoroizi
Herpes
Hipertensiune
Inflamatii in general
Inflamatii ale ficatului
Inflamatii ale vaginului
Mahmureala
Prostata marita
Migrena
Obezitate
Osteoporoza
Picior de atlet
Pierderea parului
Pietre la fiere
Pietre la rinichi
Probleme ale inimii
Probleme circulatorii
Psoriazis
Rani si zgarieturi
Rau de dimineata
Retentie de apa in tesuturi
Tuse
Ulceratii ale picioarelor
se spala fata intai cu apa acida, dupa care cu apa alcalina
se bea cat mai multa apa alcalina
se consuma 1 l/zi apa alacalina
gargara de 5 ori/zi cu apa acida
comprese cu apa acida 10 minute, apoi se spala cu apa alcalina
se bea 100 ml de apa alcalina
se beau cantitati cat mai mari de apa alcalina
1 l/zi apa alcalina
se beau cantitati cat mai mari de apa alcalina
se consuma uzual apa alcalina
se bea apa alcalina
se bea apa alcalina
se bea 1 l/zi de apa alcalina
se bea 1 l/zi de apa alcalina
se bea apa alcalina
se spala cu apa acida, dupa care se spala cu apa alcalina
se bea multa apa alcalina
comprese cu apa acida
clatirea gurii cu apa acida
se spala cu apa acida 10 min, apoi 5 min cu apa alcalina
ingerare suplimente cu apa alcalina ionizanta
se spala pielea cu apa acida, dupa care 5 min cu apa alcalina
se bea apa alcalina 200 ml 
gargara 10 min apa alcalina 200 ml; se bea apa alcalina seara
se bea multa apa alcalina
se bea 1l/zi apa alcalina
se bea apa multa alcalina
se bea 250 ml de apa alcalina din 4 in 4 ore
se spala 10 min cu apa acida, dupa care clatim cu apa alcalina
se bea 1l/zi apa alcalina
spalat cu apa acida, apoi aplicam compresa de apa alcalina
se bea multa apa alcalina
se spala cu apa acida, dupa care cu apa alcalina
se bea cat mai multa apa alcalina
se bea 100 ml apa alcalina de 4 ori/zi, timp de 8-12 zile
se bea apa alcalina
se bea uzual multa apa alcalina
se bea cat multa apa alcalina
se spala zilnic piciorul cu apa acida incalzita la aprox. 40 C
se spala 10 min cu apa acida, 5 min cu apa alcalina
se bea multa apa alcalina
se bea multa apa alcalina
se bea 1 l/zi de apa alcalina
se bea mutla apa alcalina
se spala zona afectata cu apa acida si se bea apa alcalina
se spala cu apa acida
se bea apa alcalina
se bea uzual apa alcalina
se bea bin 100 ml/zi de apa alcalina, timp de 2 zile
din 4 in 4 ore se spala cu apa acida si se bea zilnic 200-300 ml de apa alcalina


 

Aquarion si formele de cristalizare

Apa este un mediu care este afectat de cele mai subtile energii din mediul inconjurator. Apa preia vibratiile in mod firesc si ne dezvaluie energia ei prin forma cristalelor pe care le formeaza. De fiecare data, forma si culoarea cristalelor de apa atesta calitatea sa din punct de vedere fizico energetic. O apa impura cristalizeaza greu si sumbru. O apa purificata de reziduuri fizice si energetice cristalizeaza in forme f frumoase. Cunoscutul fotograf de cristale de apa Masaru Emoto - a fotografiat cristalele de apa formate din apa de la robinet si respectiv din apa produsa de dispozitivul Aquarion. Mai jos sunt rezultatele obtinute.

 

 

Un dispozitiv unic


 
 • Ionizeaza apa
 • Oxigeneaza apa
 • Filtreaza apa
 • Descompune dimensiunea clusterilor de apa

Pachetul Aquarion contine:


 
 • Dispozitivul propriuzis
 • Kit de instalare pentru robinet
 • DVD explicativ usor de urmarit
 • Ghid de utilizare usor de inteles

Intretinere, durata de viata si garantie

Filtrul poate fi schimbat de utilizator (aprox. la fiecare 6 luni sau 5000 de litri).
Partea mecanica a filtrului este usor de curatat.
Este usor de intretinut.
Aditivul din calciu de coral poate fi de asemenea usor de inlocuit de catre utilizator.
Toate activitatile sunt vizibile pe panoul de control.

Durata de viata peste 20 de ani.
Garantie completa 2 ani.
Durata de viata garantata a filtrului 5000 de litri.
Rata de eroare cea mai mica din industrie. 

Beneficiile aduse utilizatorilor

1. Familii

Este o solutie pentru santate, valabila atat pentru preventie cat si ca tratament.
Nu mai e nevoie de cumpararea apei imbuteliate de la comercianti si transportul acesteia la domiciliu.
Asigura consumul curent de apa proasptata de cea mai buna calitate.
Contribuie la reducerea cheltuielilor medicale si a timpului dedicat redobandirii sanatatii.
Este recomandat pentru folosirea in gospodarie (nu doar pentru baut).
 

2. Companii

Rezolva problema apei de calitate pentru consumul uzual.
Creste vitalitatea si eficienta in munca a angajatilor.
Inlocuieste dozatoarele de apa din birouri si pe cele pentru plante.
Reduce cheltuielile aferente aprovizionarii cu apa la nivelul companiei.
Reprezinta o solutie eficienta pentru igienizarea mediului.
 

Detalii pret

Dispozitivul Aquarion (cel mai mic pret de distributie, TVA inclus). Costul filtrului Detaliere costuri vs. beneficii

 

Pentru familii si companii care distribuie apa la angajati: raportul costuri vs. recuperarea investitiei si beneficii ar fi urmatorul:

O sticla (1,5 l) de apa minerala de calitate medie din comert este aproximativ 0,40 1 €.
Intr-o familie de 4 persoane se consuma 12-15 sticle/saptamana.
Cheltuielile anuale se ridica la 250 € 780 €/ an (in medie 500 €/an).
Pretul apei de robinet folosite plus electricitatea necesara AQUARION-ului, este mult mai mic decat costul pentru cumpararea sticlelor de apa imbuteliate.
In aceste circumstante, perioada de recuperare a costului AQUARION-ului este de aproximativ 3 ani, ceea ce reprezinta doar a 5-a parte din timpul duratei sale de functionare (de mai mult de 20 de ani).
Mai conteaza si factorii nefinanciari: pH echilibrat, o viata sanatoasa, aprovizionare comoda cu apa de calitate, protejarea mediului si multe altele.

Pentru clinici si cabinete medicale: se poate comercaliza catre pacienti apa furnizata de Aquarion. Astfel:

O sticla (1,5 l) de apa minerala de calitate medie din comert este aproximativ 0,40 1 €.
O sticla de apa de 1,5 l filtrata si ionizata ar putea fi comercializata, spre exemplu, la pretul de 2 €.
Pana la expirarea filtrului poate fi vanduta apa de 7.000 €, adica aproximativ 25.000 RON, ceea ce deja acopera de 5 ori pretul aparatului, generand un profit semnificativ.
Pana la iesirea din uz a aparatului, considerand ca se utilizeaza minim 40 de filtre (1 la fiecare 6 luni, timp de 20 de ani), comercializarea apei Aquarion-ului genereaza un profit echivalent cu de 200 de ori costul aparatului.

 

 

                                                                                             Cantitatea:      


[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google   
 
COPYRIGHT © 2005 - 2016   Toate drepturile rezervate.