Arteriopatie obliteranta tratament cu produse Calivita

Arteriopatia obliteranta a membrelor inferioare este o manifestare a aterosclerozei sistemice. Aceasta afectiune are o prevalenta de aproximativ

12%, afectand in mod egal ambele sexe. Diagnosticul precoce, tratamentul si supravegherea medicala atenta a bolnavilor suferinzi are ca scop evitarea si/sau intarzierea aparitiei complicatiilor ischemice (ulcere, gangrene), care deseori impun recurgerea la amputarea unor segmente ale membrelor inferioare. Ce se intampla? - Irigarea piciorului cu sange este realizata prin artere mari principale - Aceste artere se pot infunda mai repede sau mai incet din mai multe motive. - In cazul in care arterele se infunda incetul cu incetul se dezvolta artere mai mici, care suplinesc circulatia insuficienta care iriga piciorul. - In aceste cazuri , arterele mici care asigura circulatia sangelui prin picior formeaza circulatia colaterala.
 

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru ARTERIOPATIE OBLITERANTA,


Arteriopatia obliteranta
reprezinta o afectiune a arterelor periferice ale membrelor inferioare si are drept cauza principala ateroscleroza. Afectiunea duce la ingustarea progresiva a diametrului lor arterelor, cu aparitia durerii si greutate la mers. Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse CaliVita:

- Omega 3 (1-1-1 inainte de masa; 3 luni continuu; echilibreaza metabolismul axului endocrin, normalizand astfel secretiile hormonale ale glandelor afectate).

- MagneZi B6 (0-1-1, dupa masa, 2 luni continuu, incetineste procesul de incarcare toxica a sangelui, stabilizeaza nivelul sanguin al colesterolului, previne aderarile plachetare la peretii arterelor sanguine).

- Mega Protect 4 Life (1-1-0 inainte de masa, 2 luni continuu, intareste sistemul imunitar, este un bun dilatator si regenerator al peretilor vasculari, confera rezistenta organismului si stimuleaza metabolismul tiroidian prin continutul de iod).


 In cazul pacientilor cu arteriopatie obliteranta insotita de
dereglari ale glicemiei
se intervine si in corectarea valorilor acesteia, adaugandu-se la tratamentul de mai sus:

- Nopalin (1-2-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, intervine in reglarea cantitatii de insulina - hormonul raspunzator de nivelul glucozei).

- Stress Management B-Complex (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, are efecte antistres si trofic al nervilor periferici prevenind astfel oscilatiile de glicemie cauzate de stres si polineuropatia).

 In cazul pacientilor cu arteriopatie obliteranta insotita de diabet se intervine si in corectarea valorilor glicemiei, adaugandu-se la tratamentul de mai sus:

- Nopalin (1-2-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, intervine in reglarea cantitatii de insulina - hormonul raspunzator de nivelul glucozei).

- Stress Management B-Complex (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, are efecte antistres si trofic al nervilor periferici prevenind astfel oscilatiile de glicemie cauzate de stres si polineuropatia).

 In cazul pacientilor cu arteriopatie obliteranta insotita de hipertensiune se corecteaza valorile tensionale crescute adaugandu-se la tratamentul de mai sus:

- Garlic Caps (1-1-1 dupa masa; 2 luni continuu; actioneaza ca anti-hipertensiv si diuretic renal).

- Rhodiolin (1-0-2 inainte de masa; 3 luni continuu; relaxeaza sistemul nervos central si periferic, stopand astfel oscilatiile de tensiune arteriala cauzate de variate stresuri psihice si fizice).

 In cazul pacientilor cu arteriopatie obliteranta insotita de obezitate se corecteaza surplusul ponderal adaugandu-se la tratamentul de mai sus:

- Slim Formula (1-1-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; reduce apetitul alimentar si faciliteaza eliminarea grasimii si a toxinelor).

- White Willow (1-1-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; adjuvant in obezitate deoarece reduce apetitul alimentar si faciliteaza normalizarea tranzitului intestinal, eliminarea toxinelor).


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare: CIRCULATION (circulatie si sistem vascular), DETOX (detoxifiere), PANCREAS (ficat si pancreas) WEIGHT LOSS (pierdere in greutate).

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in detoxifierea generala, dezacidificarea corpului si eliminarea drept consecinta a depunerilor de grasime si colesterol, fluidizarea circulatiei sanguine.


Observatie importanta:
Se fac 2 sau 3 cure anual cu pauze intre ele. Produsele naturiste recomandate se pot administra in paralel cu un eventual tratament medicamentos.

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 -  2013  Toate drepturile rezervate.