Artrita tratament cu produse Calivita

Artrita este boala care se localizează cel mai des la maini, picioare si genunchi. Pielea zonelor afectate devine subtire, palida, lucioasa si fara viata.

Se recomanda cure de cruditati de lunga durata si bai de soare. Dusurile alternate, perierea uscata apielii, baile de sezut si baile de abur fac parte din tratamentul acestei boli. In cazul in care apar dureri, se vor face impachetari cu otet sau cu argila. Se va constata ca durerile vor disparea extrem de repede daca se va bea de patru ori pe zi cite un pahar de apa in care s-a diluat o lingurita de otet de mere

Artrita reumatoida (AR) este o afectiune inflamatorie a tesutului conjunctiv cu predominanta sinoviala, generând leziuni articulare severe, care sunt însotite de numeroase anomalii imunitare si manifestari sistemice.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru POLIARTRITA REUMATOIDA,

Poliartrita reumatoida este o afectiune imunologica ce prinde mai ales sistemul osteo-articular. Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Shark Aid  (1-2-1 innainte de masa, 3 luni continuu, previne distructiile cartilaginoase la nivel articular).

- Joint Protex (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, inlatura durerea si impotenta articulara, facilitand miscarile).

- Vital A/ B/ AB/ 0 (1-1-0 innainte de masa , 3 luni continuu, echilibreaza balanta vitaminelor si mineralelor din organism, intarind sistemul immunologic al pacientului).

- Super Soya Lecithin (1-0-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, reduce in mare masura sau chiar elimina durerile articulare contribuind la asigurarea libertatii de miscare necesara desfasurarii activitatilor zilnice).

- Detox Patch (aplicari locale, in principal seara, absoarbe toxinele care determina degenerescenta specifica bolii artritice).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespuzatoare de reglare energetica: Oase/ Coloana vertebrala, Sistem imunitar, Sistem Nervos, Meridian.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in dezacidificarea corpului, hiper-aciditatea fiind una din cauzele principale ale demineralizarii osos-cartilaginoase prin faptul ca periodic sistemul osteo-articular este comandat de creier sa elibereze in sange calciu si alte substante utile pentru a alcaliniza mediul in cazul in care ph-ul intern s-a mentinut la valori scazute (acide) perioade indelungate. Prin pierederea constanta de substante nutritive, rezistenta osos-cartilaginoasa este diminuata, fiind astfel favorizata aparitia ramolismentelor in sistemul osteo-articular. Consumul de apa alcalina ajuta prin stoparea acestui mecanism la recapatarea mobilitatii articulare.

 

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 -  2013  Toate drepturile rezervate.