Artroza tratamant cu produse Calivita

Artroza este o boala care consta in procese de uzura a articulatiilor provocind mari suferinte la articulatii. Artroza poate afecta atit articulatiile

periferice, cum sint articulatiile mici ale miinilor, soldul si genunchiul ( acestea din urma coxartroza si gonartroza sint nu numai frecvente, ci si deosebit de suparatoare), cit si articulatiile coloanei vertebrale ( spondiloza, foarte frecventa si deseori suparatoare).
Principalele cauze care duc la artroza sint anomaliile congenitale si traumatismele.
In cazul artrozelor primare, la care nu se pot identifica anumite cauze, pot fi totusi precizati asa-zisii factori de risc care favorizeaza aparitia: suprasolicitarile determinate de anumite profesii, virsta, traumatismele - fie ca este vorba de microtraumatisme prin suprasolicitare, fie de traumatisme care genereaza luxatii, entorse, eventual fracturi. Daca traumatismele afecteaza o anumita articulatie, aparitia artrozei este relativ frecventa. Unul din factorii de risc in aparitia artrozelor la sold, la genunchi si la nivelul coloanei lombare (aceste articulatii sint numite, in general, articulatii de sprijin), este excesul ponderal (plusul de greutate). Acesta reprezinta o solicitare permanenta atit pentru coloana lombara (segmentul inferior al coloanei vertebrale), cit si pentru articulatiile soldului si ale genunchiului.
Lucratorii cu ciocan pneumatic fac frecvent artroze la cot, desi, de obicei, coatele nu sint afectate de artroze. Balerinii fac artroze la glezne (articulatii care, la fel ca si genunchii, nu sint afectate de obicei de aceasta boala). Din rindul sportivilor de performanta, se recruteaza de asemenea multi
bolnavi de artroza. Astfel, baschetbalistii fac frecvent la genunchi artroza, iar boxerii pot prezenta artroze la nivelul articulatiilor pumnului.
Artroza este caracterizata prin degenerarea cartilajului si deteriorarea celorlalte componente ale articulatiei, capetele oaselor, capsula si sinoviala. Procesul degenerativ se poate localiza la una sau mai multe articulatii. Cu inaintarea in varsta, suprafetele articulare sunt expuse presiunii, frecarii. Cartilajul devine mai subtire, spatiul articular mai ingust. Pe marginile acestora se depune calciul sub forma de ciocuri, pinteni. Apare durerea iar mobilitatea articulatiei se reduce. Apare in special la batrani, dar si la tineri care fac in mod regulat efort mare, la unii sportivi care depun frecvent efort mare, la obezi. Deseori se localizeaza la coloana vertebrala (spondil-artroza sau spondilit-artroza), la genunchi, la articulatia coxo-femurala, la maini, etc. Bolnavii respectivi acuza dureri articulare, mai ales cu ocazia primelor miscari sau cu schimbarea vremii.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ARTROZA,

Artroza este o boala a sistemului osteo-articular in care se produc distructii ale cartilajului sanatos din interiorul capsulei articulare si ulterior deformari cu anchiloze. Pentru tratarea acesteia recomand personal urmatorul remediu cu produse naturiste Calivita:

- Joint Protex (1-1-1 dupa masa; 2 luni continuu; prin nutrientii din compozitie - substante de baza ale cartilajului sanatos - are rol protector al continutului capsulei articulare prevenind degradarea cartilaginoasa, respectiv regenerand cartilajul articular degradat).

- White Willow (1-1-1 dupa masa; 2 luni continuu; are rol antiinflamator la nivel articular, mentine circulatia periferica si vascularizatia cartilajului in limite normale).

- Super Soya Lecithin (1-1-1 in timpul mesei; 2 luni continuu; combate rapid durerile articulare ce apar la schimbarile bruste meteo, fiind un bun adjuvant in cazul persoanelor cu meteosensibilitate).

- SambuRex (1-0-1 (1-0-1 dupa masa, actioneaza pe post de antiinflamator si analgezic in durerile osteo-articulare).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespuzatoare de reglare energetica: IMUNITATE, DURERE, OASE / COLOANA, MERIDIAN, CIRCULATIE, DETOXIFIERE.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului dar totodata de mare ajutor prin activarea sistemului imunitar al organismului si asigurarea unei nutritii optime la nivel celular-organic. Prin posibilitatile mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - favorizeaza (printr-u consum constant) ajungerea nutrientilor la articulatii si refacerea acestora fara distructii ulterioare.

Observatie: Se efectueaza doua cure anual (cate un flacon din fiecare produs) - toamna si primavara.

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google   
 
COPYRIGHT © 2005 -  2013   Toate drepturile rezervate.