Combaterea asteniei si a efectelor acesteia cu produse Calivita

Astenia este o slabire generala a organismului, aceasta traducandu-se printr-o stare de oboseala, care poate antrena insuficiente functionale

multiple.

Astenia poate avea diverse cauze si se poate prezenta sub diferite aspecte, afectand in mod preponderent sfera psihica, fizica, intelectuala. Dar rare sunt cazurile in care toate aceste forme nu interactioneaza intre ele. Astfel scaderea potentialului fizic duce la scaderea potentialului, o mica depresie psihica provoaca o scadere a capacitatilor intelectuale .

    S-a remarcat ca primavara, mai mult ca orice alta perioada a anului, amplifica emotivitatea. De aceea, acest anotimp este considerat pe buna dreptate anotimpul iubirii si al romantismului, al efervescentei emotionale si al elanurilor creatoare. Insa intensificarea emotivitatii nu duce la toti oamenii la aparitia unor simtaminte benefice. Mai ales la persoanele care dintr-un motiv sau altul si-au refulat sentimentele, care s-au „inchis in carapace”, ferindu-se de propriile lor trairi si elanuri interioare, perioada primaverii, cand cele mai ascunse laturi ale psihicului ies la iveala, poate fi foarte dificila. De ce? Pentru ca la ele emotivitatea rabufneste intr-un fel dizarmonios, secatuind resursele interioare, inducand stari de tristete nelamurita, de insatisfactie si de gol interior. In aceste cazuri, astenia de primavara, care poate antrena si simptome fizice neplacute, este mai degraba o provocare pentru a rezolva problemele launtrice refulate pe perioade lungi de timp. Iar in aceste situatii, leacul cel mai rapid si eficient este sa ne analizam pe noi insine, sa ne intrebam sincer ce ne nemultumeste, dar si ce ne bucura, ce componenta a vietii pe care o ducem ne da energie si elan. Poate vom depasi astenia de primavara, dand glas, cu curaj si sinceritate, adevaratelor aspiratii sufletesti.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ASTENIE,

Astenia reprezinta o stare de slabiciune generala a organismului ce cuprinde oboseala musculara, intelectuala, tulburari de dispozitie, alterarea somnului, scaderea vitalitatii; pentru combaterea sa recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament:

- Vital A/B/AB/0 (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu; creste vitalitatea si rezistenta organismului printr-un aport corespunzator de minerale si multi-vitamine).

- Rhodiolin (1-0-2 dupa masa, 2 luni continuu; relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea nivelului de serotonina, supranumita si "hormonul fericirii si al starii de buna dispozitie", normalizeaza ritmul somn-veghe).

- Panax Ginseng (1-1-0 in timpul mesei, 3 luni continuu; produce o revigorare a intregului organism, mentinand crescute puterea si pofta de viata).

- Zen Thonic (1-1-1 linguri inainte de masa, 2 luni continuu; creste tonusul fizic si psihic, inlaturand astfel oboseala musculara si tulburarile de dispozitie des intalnite in astenie).

Observatie: Se fac 2 cure anual, primavara si toamna.

 

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 -  2013  Toate drepturile rezervate.