Atrofia musculara tratament cu produse Calivita

In cazul atrofiei musculare s-au dovedit bune urmatoarele metode fitoterapeutice: Traista-ciobanului proaspata si spalata este maruntita, introdusa intr-o
sticla, se toarna peste ea rachiu de secara sau de fructe de 40% si se lasa 10 zile in soare sau in apropierea masinii de gatit. Se trage dupa cele 10 zile intr-o sticluta si se toarna deasupra cantitatea de alcool lipsa. Cu aceasta esenta de plante se frictioneaza de 3 ori pe zi portiunile musculare bolnave. Intern, se iau 4 cesti cu ceai de cretisoara repartizate in fnghitituri mici, pe parcursul intregii zile; daca este posibil, atunci sa se foloseasca plante proaspat culese (a se vedea ,,Traista-ciobanului" si ,,Cretisoara"). Aceste atrofii pot sa aiba o origine fie mielopatica, fie nevritica, fie distrofica.Dintre atrofiile musculare de origine mielopatica mentionezatrofia musculara progresiva boala Aran-Duchennne si poliomielita cronica anterioara, care intereseaza in special membrele superioare, evolueaza de la mana spre umar sau invers, nu reprezinta redori sau dureri musculare spontane sau la palpare si apare de obicei la adulti.siringomielia anterioara acuta, care pot sa prezinte, de asemenea atrofii de tip Aran-Duchenne, dar celelalte simtome caracteristice faciliteaza diagnosticul diferential.poliomielita anterioara acuta, care apare dupa un an de viata, de obicei printr-un debut brutal, nu se insoteste de redori si nu prezinta in faza de sechele dureri musculare.boala erding-Hoffman, care apare in copilarie si in care atrofiile musculare nu au caracter familial, incep la radacina membrului, evolueaza rapid, pentru a se intinde spre extremitati. Atrofiile musculare de origine nevriticapolinevrita, radiculia, poliradiculonevrita, care prezinta atrofii musculare localizate la extremitatile distale si tulburari de sensibilitate obiectiva apar mai rar la copii dupa un episod febril. Cea mai frecventa este polinevrita difterica, ce se insoteste si de paralizia valului palatuluiamitrofia Charcot-Marie, care prezinta atrofii musculare localizate la membrele inferioare cu picioarele varus echin consecutive si superioare si reflexele osteotendinoase abolite. Aceste atrofii au insa un caracter ereditar si familial, incep in extremitatea distala a membrelor si se insotesc de tulburari de sensibilitate.nevrite interstitiare Dejerin-Sottas, care prezinta atrofii musculare ce incep de la extremitatea distala, dureri fulgurante la membrele inferioare, cifoscolioza, ataxie,ingrosarea trunchiurilor nervoase si in special a cubitalului, ceea ce se poate observa si prin palpare.Hipertrofia musculara poate sa fie fiziologica sau patologica
profesiunile manuale si activitatea sportiva duc la hipertrofie musculara fiziologica, insotita de o crestere a randamentului muscular. Exista insa unele afectiuni, manifestate clinic prin hipertrofie musculara, in care randamentul muscular este mult scazut fata de cel normal.Tumoarea si pseudotumoarea. Inspectia ne poate descoperi si existenta unor formatiuni tumorale sau pseudotumorale, de forme si dimensiuni variate, la segmentele aparatului locomotor.
 

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ATROFIE MUSCULARA,

Atrofia musculara reprezinta o involutie morfologica si functionala a unui grup de muschi, frecventa in unele boli ale sistemului nervos, articulare, musculare etc. Pentru tratarea acesteia recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament:

- Zen Thonic (1-1-1 linguri inainte de masa; 3 luni continuu; intareste imunitatea si rezistenta organismului la boli, crescand implicit tonusul fizic, psihic si inlaturand starea de slabiciune musculara).

- Rhodiolin (1-1-1 inainte de masa; 3 luni continuu; relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea nivelului de endorfine - hormonii ce regleaza starea generala de buna dispozitie; stopeaza totodata distructiile celulelor nervoase - neuronii - afectati in atrofia musculara de cauza neuronala).

- Mega B Complex (0-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; actioneaza prin cresterea troficitatii la nivelul filetelor nervoase datorita continutului ridicat de vitamine din complexul B, impiedicand deficitul de irigatie si inervatie al musculaturii scheletice).

- Omega 3 (1-1-1 in timpul mesei; 3 luni continuu; imbunatateste circulatia sanguina si implicit oxigenarea fibrelor musculare; este un excelent antiinflamator la nivel articular, stopand evolutia distructiilor cartilaginoase, deformarea articulara si atrofia musculara secundara).

- Arginine Plus (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; contine aminoacizi esentiali pt. mentinerea unui tonus si forte musculare normale, impiedicand evolutia nefavorabila a unei afectiuni catre atrofierea muschilor).

Observatie: Produsele recomandate se pot administra in paralel cu medicatia clasica acolo unde este cazul.
 

 
 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.