Bee Power de la Calivita la pret 36.80 lei contine 50 tablete TVA 9%

Dacă doriţi să deveniţi membru al Reţelei CaliVita sa beneficiati de 10 % reducere si Curier Gratis, vă rugăm să accesaţi următorul link http://calivita.ro/registration/0402106220/

 Comenzi Calivita    0736.702.053 / 0773873053   comenzicalivita@gmail.com

 

Valoarea coletului Taxe Posta Romana Taxe firme curierat
1 - 400 lei 7 lei 15 lei
peste 400 lei GRATUIT GRATUIT

 Bee Power - Laptisorul de matca este o substanta complexa, produsa de glandele salivare ale albinelor si este destinata hranirii reginei. Datorita bogatiei Bee Power  in vitamine, proteine si aminoacizi, regina supravietuieste peste 5 ani, pe cand albinele lucratoare au o durata de viata de doar 2-4 luni. Tot acest aliment ii da posibilitatea reginei sa depuna 2.000-3.000 de oua in decurs de numai 24 ore, in perioada de inmultire. De remarcat este si faptul ca greutatea unui ou este aproape egala cu cea a reginei. Bee Power  contine toate vitaminele complexului B, dintre care vita­mina B5 (acidul pantotenic) si vitamina B6 durata de viata de doar 2-4 luni. Tot acest aliment ii da posibilitatea reginei sa depuna 2.000-3.000 de oua in decurs de numai 24 ore, in perioada de inmultire. De remarcat este si faptul ca greutatea unui ou este aproape egala cu cea a reginei. Bee Power contine toate vitaminele complexului B, dintre care vita­mina B5 (acidul pantotenic) si vitamina B6 se gasesc intr-o concentratie deosebit de mare. Totodata, Bee Power este singura sursa naturala de acetilcolina (hormon si neurotransmitator). Mai contine si vitaminele A, C, D si E, precum si minerale, enzime, 18 tipuri de aminoacizi, diverse bacterii saprofite si substante antivirale. Are un efect curativ valoros in astm bronsic, boli hepatice, fracturi si boli dermatologice. Contribuie, in mare masura, la stimularea sistemului imunitar. Cercetarile au demonstrat ca laptisorul de matca regenereaza organismul, creste vigoarea si mentine integritatea morfofunctionala a sistemului osteo­articular. Poate fi consumat de oricine, indiferent de varsta si sex. Nu este intamplator faptul ca laptisorul de matca este cunoscut si apreciat de multi ani, constituind un preparat ideal pentru adeptii alimentatiei naturiste. In tarile cu vorbitori de limba engleza se numeste Royal Jelly.se gasesc intr-o concentratie deosebit de mare. Totodata, Bee Power  este singura sursa naturala de acetilcolina (hormon si neurotransmitator). Mai contine si vitaminele A, C, D si E, precum si minerale, enzime, 18 tipuri de aminoacizi, diverse bacterii saprofite si substante antivirale. Are un efect curativ valoros in astm bronsic, boli hepatice, fracturi si boli dermatologice. Contribuie, in mare masura, la stimularea sistemului imunitar. Cercetarile au demonstrat ca laptisorul de matca regenereaza organismul, creste vigoarea si mentine integritatea morfofunctionala a sistemului osteo­articular. Poate fi consumat de oricine, indiferent de varsta si sex. Nu este intamplator faptul ca Bee Power  este cunoscut si apreciat de multi ani, constituind un preparat ideal pentru adeptii alimentatiei naturiste. In tarile cu vorbitori de limba engleza se numeste Royal Jelly.

Bee Power contine vitaminele complexului B, dintre care in concentratie mare vitamina B5 (acidul pantotenic) si B6. Bee Power este singura sursa naturala de acetilcolina. Mai contine minerale, vitaminele A, C, D, E, enzime, 18 aminoacizi, substante care impiedica inmultirea bacteriilor si a virusurilor.

Bee Power impiedica dezvoltarea microbilor si are efect bactericid (omoara microbii). Creste capacitatea de aparare a organismului impotriva bolilor infectioase si a infectiilor cauzate de microbi. Folosirea Bee Power a dat rezultate deosebite in cazul copiilor cu un sistem imunitar mai slabit. Sau obtinut rezultate deosebite si la copiii care, din cauza alimentatiei neadecvate, prezinta tulburari de crestere.

S-a observat ca la mamele ce alapteaza si nu au lapte suficient, consumul de Bee Power Royal Jelly stimuleaza secretia laptelui. La varstnici se reduce senzatia de oboseala si impiedica epuizarea psihica timpurie. Este eficient in caz de inapetenta, perturbari ale metabolismului, stare de slabiciune datorata batranetii, convalescentei in urma unor boli grave, mai ales dupa boli infectioase insotite de febra mare. Stimuleaza functionarea organelor hematoformatoase, fortifica sistemul nervos.Bee Power are un efect benefic in astmul bronsic, ulcere, afectiuni ale ficatului, fracturi, boli ale pielii.

Substantele de tip hormonal din laptisorul de matca imbunatateste functionarea glandelor sexuale. Bee Power la barbati sa o observat o crestere de potenta, iar la femei s-au obtinut rezultate bune in perioada climaxului. Laptisorul de matca se foloseste cu succes si in caz de sterilitate.

Bee Power revigoreaza organismul, mentine sanatatea sistemului osos si a articulatiilor. Bee Power  poate fi consumat de oricine, indiferent de sex si varsta. Nu este de mirare ca laptisorul de matca este cunoscut si agreat de multi ani in numeroase tari din lume.

Compozitie Bee Power:
O capsula contine concentrat de laptisor de matca 50 mg si corespunde la 150 mg laptisor de matca

Un flacon de Bee Power are 50 de capsule.

Mod de administrare Bee Power: cate 1 capsula pe zi sau conform recomandarilor

Important de retinut in consumul de Bee Power

- Pentru ca Bee Power este obtinut din polen, miere si secretiile salivare ale albinelor, persoanele alergice la polen trebuie sa inceapa cu prudenta consumarea produsului. In caz de alergie, consumarea produsului se va intrerupe imediat.
- Pentru o mai mare eficienta, se recomanda consumul laptisorului de matca impreuna cu miere.
- Este indicat sa se pastreze Bee Power Royal Jelly la loc racoros, deoarece la temperaturi mai ridicate se descompune usor.

Un flacon de Bee Power are 50 de capsule.

O capsula de Bee Power contine: Concentrat de laptisor de matca (corespunde la 150 mg laptisor de matca)........50 mg

Mod de administrare Bee Power: se consuma cate 1-2 capsule zilnic, sau dupa recomandari.

Atentie!  Avand in vedere ca Bee Power este produs din diferite polenuri, miere si secretia glandelor salivare ale albinelor, acesta poate fi alergizant pentru unele persoane; de aceea, la aparitia reactiilor adverse se va sista consumul. Administrarea concomitenta cu mierea de albine ii potenteaza actiunea. A se pastra in locuri racoroase, deoarece se descompune usor la caldura.

Afectiuni si simptome
in care actioneaza
Bee Power

Mod de folosire Bee Power

Adolescent

Anemie

Anorexie

Apetit (crestere)

Astenie

Ciroza

Convalescenta

Copii 1-14 ani - dezv. armon.

Coxartroza

Cresterea rez. musculare

Crestere - stimulator

Febra musculara (prevenire)

Gastrita

Hepatita

Imunitate scazuta

Inteligenta (ridicare coef.)

Leucemie

Leucopenie

Malabsorbtie

Oboseala

Pojar, rujeola

Pre si post operator

Scrasnit din dinti

Senilitate (dementa senila)

Tuberculoza

Varsat de vant

1-0-0

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-0

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

1-0-1

 O capsulă Bee Power conţine:

Concentrat de laptisor de matca (corespunde la 150 mg laptisor de matca)

50 mg
   

                                                                                 Cantitatea:                     

Categorii Produse

 • Promotii Calivita
 • Produse CaliVita
 • Vitamine
 • Minerale
 • Antioxidanti
 • Multivitamine
 • Pentru slabit
 • Pentru digestie
 • Pentru bebelusi
 • Pentru copii
 • Imunitate
 • Pentru gravide
 • Pentru menopauza
 • Pentru barbati
 • Pentru batrani
 • Detoxifiere
 • Revitalizare
 • Articulatii Oase
 • Filtre apa Calivita
 • Cardiovasculare
 • Cancer Profilaxie
 • Potenta Fertilitate
 • Antistress Depresie
 • Memorare Concentrare
 • Antivirale Antigripale
 • Acizi Grasi Nesaturati
 • Hepatoprotectoare
 • Protectie ochi Vedere
 • Cu Plante Medicinale
 • Din mediul marin
 • Reumatism Dureri articulare
 • Afectiuni si Tratamente
 • Inscriere Calivita
 • [Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
  [Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
  Google
  www  www.pravaliata.ro
  COPYRIGHT © 2005 - 2016   Toate drepturile rezervate.