Bioenergoterapia

Legendarul vindecător filipinez ANTONIO AGPAOA a fost popularizat în întreaga lume de către medicul JANINE FONTAINE prin cărtile sale de mare

succes, traduse si în limba română. În clinica sa trata prin metode neobisnuite pentru pacienții occidentali : bioenergoterapie cuplată cu leacuri naturale si întruniri religioase.

    Bioenergoterapia este, de fapt, o echilibrare energetica a organismului. Marea majoritate a locuitorilor de la oras stau in blocuri, fiind rupti de energia telurica. Energia cosmica, din cauza betonului si a fierului din structura de rezistenta, nu mai poate fi captata. Mersul descult prin roua, la tara, este o forma de incarcare cu energie cosmica. In interactiune cu energia telurica, se produce o reechilibrare energetica naturala a organismului, ca incarcarea unei baterii. De aceea oamenii din mediul rural sunt mai sanatosi. Reechilibrarea energetica este vitala pentru organismul uman. Aceasta nu se face neaparat prin energoterapie. Prin cristaloterapie sau efectul de piramida se ajunge la acelasi rezultat, numai ca toate metodele trebuie sa fie aplicate sub un control medical riguros.

Cea mai socantă realizare a lui AGPAOA era asa-zisa ?chirurgie psihică, prin care pacientului i se scoteau tumorile fără bisturiu. Acest procedeu a socat lumea civilizată, fiind considerat de mulți drept o sarlatanie. Însă ANTONIO AGPAOA a fost cu adevărat un sfânt vindecător, un om generos si jovial, care a împărtăsit celor ce l-au putut urma din marile taine ale puterilor paranormale pe care le deținea.

            Spiritul său continuă si astăzi să dăruiască din stiința sa prin transmiterea telepatică a unora din secretele sale...

   Bioenergoterapia  este o stiință esoterică (ocultă). Practicile sale se bazează, în principal, pe metodele magiei albe. Este necesar ca discipolul (elevul) să-si însusească foarte bine toate practicile de magie albă la care poate avea acces. Orice amănunt, orice chichită îi poate fi de folos la un anumit moment.     

Exercitii de Bioenergoterapia

Reguli generale 

  După o frecare ușoară a palmelor, vom aplica pe o zonă bolnavă palma dreaptă (la stangaci, palma stangă), lăsand cealaltă palmă deschisă și orientată in sus. După o oarecare experiență se vor putea pune ambele palme pe zonele bolnave. Nu țineți palmele lipite de zona bolnavă mai mult de 5-10 minute. Dacă in această perioadă vă simțiți obosiți sau aveți o stare de moleșeală accentuată, trebuie să vă opriți și să vă odihniți.

La finalul ședinței mainile se vor scutura puternic de cateva ori, gandindu-ne că aruncăm in pămant sau intr-un foc imaginar toate "deșeurile" de energie negativă. Este bine să se lucreze cu mana dreaptă pe partea stangă a bolnavului iar cu mana stangă pe partea dreaptă a acestuia. Aceasta deoarece se ține cont, de cele mai multe ori, de polaritatea palmelor și a părților corpului.

Astfel, putem considera că palma și partea dreaptă a corpului este plus, iar palma și partea stangă a corpului este minus. Prin diferență de polaritate, energia va circula mult mai bine. Dacă zona pe care trebuie aplicată palma este mare (de exemplu, plămanii), aceasta va fi aplicată cu degetele răsfirate, dacă zona este mică (de exemplu, ochii), palma va fi aplicată cu degetele lipite.

Nu este necesar intotdeauna ca palmele să fie așezate direct pe piele, dar este indicat in cazurile de entorse, fracturi, diverse traumatisme fizice etc. Este bine ca pacientul să fie imbrăcat in haine lejere, dacă se poate din bumbac sau alte fire naturale și să inlăture obiectele din metal (cercei, brățări, inele etc.).

Vindecarea cu ajutorul palmelor

Vă prezentăm o metodă simplă de autoajutorare, ușor de aplicat, utilă in familie, putandu-se aplica in cuplu.
 

            In centrul palmelor există cate un centru energetic secundar, care are legătură cu centrul energetic aflat in creștetul capului numit Sahashrara, centru prin care noi absorbim energie de cea mai inaltă calitate din cosmos, de la Divinitate. Vom invăța să utilizăm acești centri pentru a-i ajuta pe alții sau chiar pe noi inșine. 
La persoanele dreptace, centrul din palma dreaptă emite un flux de energie legat direct de centrul din creștet, iar centrul din palma stangă absoarbe un flux energetic aproximativ egal cu cel emis de centrul din palma dreaptă.

Utilizarea palmelor


Inainte de a utiliza palmele in vederea ajutării cu energie, este util a face următorul exercițiu: stand in picioare cat mai relaxat, se inspiră profund pe nas iar pe expirare se "trimite" energia spre creștetul capului, se inspiră din nou, dar de data aceasta odată cu expirația energia se focalizează spre locul dintre anus și organele genitale. Trimitem deci alternativ energie cand spre creștet (centrul energetic Sahashrara), cand spre zona dintre anus și organe genitale (centrul energetic Muladhara). Acest exercițiu are ca scop activarea mai puternică a celor doi centri, creand tot odată un echilibru Yin�Yang a sistemului energetic propriu. Este bine ca acest exercițiu să-l efectuăm zilnic, timp de 5-10 minute, avand grijă să nu forțăm procesul respirației.

 

Exercitii bioenergie


            Inchideți ochii, vă relaxați ușor respirand lent dar ritmic, pană simțiți că sunteți cuprinși de o stare de bine. Apropiați-vă palmele deschise in fața corpului, la nivelul ombilicului (cu ochii inchiși), și incercați să simțiți energia care curge din centrul palmei drepte spre centrul palmei stangi. Apropiați și depărtați palmele, la inceput intre 5 și 20 cm, iar apoi pe distanțe din ce in ce mai mari, pe măsură ce veți avansa. După ce va trece o perioadă de timp de exersare, palmele dumneavoastră vor deveni mai sensibile. Din cand in cand este util să ne frecăm palmele pană cand vor deveni calde (activand astfel centrii din palme și centrul din creștetul capului), iar apoi trecand din nou la exersare. După ce ați inceput să simțiți căldură, furnicături sau ințepături (senzațiile diferă de la om la om) continuați acest exercițiu, dar cu ochii deschiși. Mai tarziu veți observa că incepeți să percepeți aceste senzații foarte ușor și cu ochii deschiși. Puteți trece acum la palparea energetică a antebrațului, a zonei din jurul capului, a genunchilor, a intregului dumneavoastră corp. La inceput veți plimba palma la o distanță de 10 � 20 cm de oricare zonă pe care o palpați energetic, după mai mult antrenament reușind să măriți această distanță pană la un metru sau chiar mai mult. Nu trebuie să insistați prea mult chiar de la inceput, nu forțați percepția, incercați mereu să rămaneți relaxați, fiind doar atenți la ce se intampă sub palmele dumneavoastră.

 

Exercitii ajutatoare


            a) Cu palmele față in față, se inspiră profund pe nas, concentrand atenția in centrul palmei stangi. La expirare atenția dumneavoastră se va focaliza in centrul palmei drepte. Exersand, după un timp, veți percepe,in timpul expirării, cum energia se va accelera de la palma dreaptă spre palma stangă, iar in timpul inspirației cum energia se va grăbi să ajungă din palma stangă spre cea dreaptă, trecand prin brațul stang, stern, brațul drept, ieșind apoi prin palma dreaptă. Dobandind experiență, acest flux vi se va părea că se invarte continuu intre palma dreaptă, palma stangă, brațul stang, stern, brațul drept, palma dreaptă, astfel inchizandu-se un circuit. La stangaci, fluxul va circula invers.
            b) Se ține una din palme in plan vertical, iar cu degetul arătător al celeilalte maini (ținut la o distanță cuprinsă intre 10-15 cm) indreptat spre palma opusă, se vor trasa spirale, cercuri, linii etc. pană veți reuși să creșteți sensibilitatea palmelor. Incercați să faceți acest exercițiu descriind aceleași trasee cu degetul și pe dosul palmei opuse. Dacă senzațiile sunt clare si pe dosul palmei, inseamnă că ați ajuns la o sensibilitate foarte bună.
            c) Ca un amuzament, puteți incerca să direcționați fluxul de energie din deget prin cap, picior, torace, palma sesizoare fiind intotdeauna in cealaltă parte a corpului. 
Atenție, după ce ați dobandit sensibilitate,va trebui să vă realizați singuri codificarea și decodificarea semnalelor recepționate, reușind foarte usor să diferențiați diverse probleme de sănătate.Veți putea astfel diferenția diverse "goluri", "varfuri", "benzi" de energie, senzații de cald sau rece in dreptul unor organe, pulsații ale organelor sau zone cu energie densă sau rarefiată. Puteți, de asemenea, palpa energetic diverse plante, animale, minerale.

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 -  2013  Toate drepturile rezervate.