BioHarmonex 3 de la Calivita la pret 2547 lei cu tva 20%

Dacă doriţi să deveniţi membru al Reţelei CaliVita sa beneficiati de 10 % reducere si Curier Gratis, vă rugăm să accesaţi următorul link http://calivita.ro/registration/0402106220/

 Comenzi Calivita    0773873053    comenzicalivita@gmail.com

 

Valoarea coletului Taxe Posta Romana Taxe firme curierat
1 - 400 lei 7 lei 15 lei
peste 400 lei GRATUIT GRATUIT

 

BioHarmonex 3- o solutie din domeniul medicinei
cuantice, pentru redobandirea sanatatii si refacerea armoniei distruse - Calivita

 

 BioHarmonex 3 este un dispozitiv de bio-stimulare energo-informationala a organismului, pentru redobandirea sanatatii si refacerea armoniei fizice si psihice de ultima generatie avand functii si programe terapeutice suplimentare fata de vechiul BioHarmonex.

BioHarmonex 3 actioneaza atat preventiv, cat si ca tratament in afectiuni de la cele mai usoare (migrene, receala) pana la cele mai grave: dereglari mentale, tumori maligne sau SIDA.

Aparatul Bioharmonex 3 a aparut in contextul in care legatura dintre sanatate si modul de viata a devenit din ce in ce mai evidenta. Cu toate acestea, medicina alopata inca mai aplica principiul linearitatii - legea cauzei si efectului strict material - in studierea organismelor vii. Spre sfarsitul secolului al XX-lea, s-a conturat insa tot mai clar ideea ca o astfel de abordare a tratamentului nu aduce dupa sine rezultatele dorite, tocmai pentru ca nu poate identifica si elimina in totalitate adevaratele cauze ale bolii si problemele legate de acestea.

Bioharmonex un dispozitiv ce trateaza cu biorezonantaTratamentul pe camp energetic (biofizic) este considerat metoda cea mai promitatoare de vindecare, imbunatatind fara echivoc capacitatile de auto-vindecare ale organismului. Aceasta forma de tratament este numita terapie prin biorezonanta si poate fi realizata cu usurinta cu ajutorul dispozitivelor de biorezonanta de uz personal. Bioharmonex 3 se bazeaza pe efectul terapeutic al undelor electro-magnetice optimizate asupra proceselor bio-energo-informationale care ne controleaza sanatatea si viata. Dispozitivul BioHarmonex 3, conceput in urma nenumaratelor studii stiintifice ale unor minti luminate din Europa si America, ne permite sa analizam procesele biologice ca un tot (abordarea holistica) si sa tratam adevaratele cauze ale problemelor noastre de sanatate.

Ca orice lucru din Univers, si organismul uman este un sistem complex de energie si vibratii care poate atinge echilibrul si armonia perfecta, lucru reflectat corespunzator in starea noastra generala de sanatate si de vitalitate. Suntem, prin urmare, martorii unei noi paradigme in medicina globala: de la lumea formelor statice, limitate, ne deplasam catre lumea campurilor de energie si a miscarilor dinamice perpetue.

Un mare numar de oameni de stiinta sunt implicati in momentul de fata nu doar in studiul posibilitatilor de combatere a agresiunii factorilor externi nocivi asupra organisumului uman, ci si in cercetarea aspectelor legate de capacitatea de autovindecare a organismului in cele mai variate conditii, aceasta avand o importanta capitala in accelerarea tratamentului sau prevenirea eficienta a bolilor. Un organism cu capacitati sporite de autoregenerare si autoreglare este mai putin predispus la boala si se reface mult mai rapid in cazul diferitelor afectiuni.Bioharmonex 3

Conform biofizicii moleculare, fiecare celula din organism este o minuscula unitate energetica. Atunci cand o energie vie este optimizata prin influenta corespunzatoare a unei alte energii - electromagnetica in cazul aparatului BioHarmonex 3 - se genereaza in organism un numar de raspunsuri sub forma de reactii biochimice cu rol de autoreglare.

Din toate sistemele informationale, suntem familiari cu simturile si, dintre acestea, stim ca ochii nostri pot vedea doar in limitele unui camp electromagnetic restrans (televizoarele primesc semnale invizibile pentru noi si le transforma in semnale vizibile).

Sistemul nervos, cu aproximativ 25 de miliarde de neuroni in zonele centrale si periferice, joaca un rol important in trasferul informational, dar el raspunde relativ lent, informatiile primite de la stimulii senzoriali fiind trasferate cu o viteza de numai 20 m/s. Din acest motiv, exista o intarziere de aproximativ 0,2 - 1 secunde in momentele critice, precum acelea in care trebuie sa calcam pedala de frana si nu aceleratia. Dincolo de viteza de reactie, sitemul nervos (luat separat) mai prezinta si alte limitari.

Cea mai noua descoperire stiintifica este sistemul energetic de transimtere a informatiilor, care functioneaza pe principiul rezonantei cu campurile electro-magnetice de intensitate redusa si care asigura informarea extrem de activa si de acurata a structurilor moleculare ale organismelor vii. De acesta depinde inculsiv buna functionare a sistemului nervos. Acesta este domeniul terapiei prin biorezonanta.

Datorita posibilitatii de utilizare foarte simple, extrem de eficiente si fara efecte secundare, milioane de pacienti din intreaga lume sunt tratati cu ajutorul terapiei energetice prin bio-rezonanta in fiecare zi.

Prin intermediul semnalelor energo-informationale produse de acest dispozitiv, organismul nostru invata sa aplice, de fapt, metodele de autocontrol si autoreglare necesare pentru a fi din nou sanatos, redobandindu-si armonia si echilibrul. Utilizarea dispozitivului BioHarmonex 3 este sigura in proportie de suta la suta, pentru ca actioneaza in domeniul undelor electromagnetice de intensitate foarte joasa (camp de emisie: maxim 10 micro Tesla). Poate fi folosit de catre oricine, oriunde si in orice moment, indiferent de activitatea pe care o desfasoara.

Bio Harmonex 3 opereaza intr-o spectru de frecvente de 1-200 kHz, in functie de programele individuale rulate la momentul respectiv. Dispozitivul BioHarmonex 3 functioneaza cu 2 baterii AA de 1,5 V, cu care pot fi rulate aproximativ 240-280 de programe. Daca becul rosu incepe sa palpaie, inseamna ca energia bateriilor scade. Bateriile trebuie schimbate atunci cand becul rosu ramane aprins in continuu.

Caracteristici ale aparatului BioHarmonex 3

- Bioharmonex 3 are 25 de Programe principale cu trei faze ajustabile de intensitate.
- Bioharmonex 3 Portabil, butoane usor de manevrat, de mici dimensiuni.
- Bioharmonex 3 are Forma moderna, ergonomica, cu ecran LCD color.
- Bioharmonex 3 are Meniu in 20 de limbi.
- Bioharmonex 3 Baterii AAA sau A3 ce pot fi inlocuite cu usurinta de utilizator. Se pot folosi si acumulatori reincarcabili A3.

Acest dispozitiv portabil de tratament cu biorezonanta poate fi folosit usor la locul de munca sau in timpul calatoriilor.

 

Programele dispozitivului BioHarmonex 3

 1.  BioHarmonex 3 contine 25 programe distincte utile in imbunatatirea functionarii organismului, fiecare din aceste programe avand 3 faze cu intensitate ajustabila.
 2. Mai jos aveti enumerate programele Bioharmonex 3, iar descrierea detaliata a acestor programe terapeutice ale dispozitivului de biorezonata - BioHarmonex 3
 3. BioHarmonex 3 contine  program  1. CHILD (Copil)
 4. BioHarmonex 3 contine  program  2. IMMUNE (Sistem imunitar)

3. BioHarmonex 3 contine  program FOREVER YOUNG (Tinerete vesnica)

4. BioHarmonex 3 contine  program HORMONE (Sistem hormonal feminin)

5. BioHarmonex 3 contine  program PAIN (Durere)

6. BioHarmonex 3 contine  program RELAX (Relaxare)

7. BioHarmonex 3 contine  program NERVES (Optimizarea proceselor nervoase si imbunatatirea concentrarii)

8. BioHarmonex 3 contine  program WEIGHT LOSS (Pierdere in greutate)

9. BioHarmonex 3 contine  program DETOX (Detoxifiere)

10. BioHarmonex 3 contine  program EYE-VISION (Regenerare oculara)

11. BioHarmonex 3 contine  program CIRCULATION (Circulatie si sistem vascular)

12. BioHarmonex 3 contine  program RESPIRATORY (Sistem respirator)

13. BioHarmonex 3 contine  program DIGESTION (Digestie)

14. BioHarmonex 3 contine  program LIVER PANCREAS (Ficat, pancreas)

15. BioHarmonex 3 contine  program SKIN (Tratamentul afectiunilor pielii)

16. BioHarmonex 3 contine  program URINARY (Organele tractului urinar)

17. BioHarmonex 3 contine  program BONE-SPINE (Oase si coloana vertebrala)

18. BioHarmonex 3 contine  program AFTER TRAINING (Dupa antrenamente)

19. BioHarmonex 3 contine  program MERIDIAN (Meridiane energetice)

20. BioHarmonex 3 contine  program BIORHYTHM (Bioritm)

21. BioHarmonex 3 contine  program Menstruatie

22. BioHarmonex 3 contine  program Prostata

23. BioHarmonex 3 contine  program Meteoropatie

24. BioHarmonex 3 contine  program Reincarcare mentala

25. BioHarmonex 3 contine  program Limfatic

Afectiuni si simptome
in care actioneaza
Nr. sedinte Produse recomandate in paralel
1. Dezvoltare, crestere armonioasa copii (child) 1-2 sedinte/zi - Lion Kids Multivitamin, Lion Kids C, Vital A, B, AB, 0, Noni
2. Intarire sistem imunitar (immune) 1-2 sedinte/zi - Immunaid, Virago, Ocean 21, Bee Power Royal Jelly, Vital A, B, AB, 0, Noni.
3. Incetinire imbatranire celulara (forever young/mereu tanar) 1-2 sedinte/zi - Ocean 21, Oxy Max, Energy & Memory, Vital Man, Vital Woman, Protect 4 Life, Mega Protect 4 Life, Coenzyme Q10.
4. Protejarea sistemului hormonal al femeii (hormone 1-2 sedinte/zi - Vital Woman, Menopausal Formula, Ocean 21, Vitamin E.
5. Prevenire si combatere dureri (pain) 1-2 sedinte/zi - White Willow, Noni, Triple Potency Lecithin, Shark Aid.
6. Relaxare (relax) 1-2 sedinte/zi - Rhodiolin, Stress Management B Complex, Noni, Ocean 21, Vital Man, Vital Woman.
7. Optimizarea proceselor neuro-vegetative si imbunatatirea concentrarii (nerves) 1-2 sedinte/zi - Energy & Memory, Stress Management B Complex, Mega B Complex, Triple Potency Lecithin.
8. Scaderea in greutate (weight loss) 1-2 sedinte/zi - Nopalin, Chromium Max, Trimex, Xenaform, Advanced Fat Burners, L-Carnitine.
9. Detoxifiere (detox) 1-2 sedinte/zi - Ocean 21, Pure Yucca, Liver Aid, Smokerade, Nopalin.
10. Regenerare oculara si imbunatatirea vederii (eye vision) 1-2 sedinte/zi

- Beta Carotene, Luteina, Protect 4 Life, Mega Protect 4 Life, C 1000, Ocean 21.

 

11. Sistem cardiac si circulator (circulation) 1-2 sedinte/zi - Omega 3, White Willow, Cholestone, Super Q10 Plus, Oxy Max, C-Plus Flavonoid.
12. Sistem respirator (respiratory) 1-2 sedinte/zi - Oxy Max, Ocean 21, Smokerade, Noni, C 1000.
13. Digestie (digestion) 1-2 sedinte/zi - ParaProtex, Nopalin, AC-Zymes, Digest Ease,Liver Aid.
14. Functionarea optima a ficatului, bilei si pancreasului (liver páncreas) 1-2 sedinte/zi - Liver Aid, Arginine Plus, Digest Ease, Chromium Max.
15. Afectiunile pielii (skin) 1-2 sedinte/zi - Ocean 21, Oxy Max, Evening Primrose Oil, ParaProtex, Pure Yucca.
16. Organele tractului urniar (urinary) 1-2 sedinte/zi - Virago, Pro-State Power, Green Care, Garlic Caps, ParaProtex.
17. Prevenirea osteoporozei si mentinerea integritatii sitemului osos (bone-spine) 1-2 sedinte/zi - Strong Bones, Power Mins, Ocean 21, Vital A, B, AB, 0.
18. Sportivi (alter training) 1-2 sedinte/zi - Oxy Max, Energy & Memory, Power Mins, Super Mega 50, C 1000.
19. Armonizarea meridianelor de acupunctura (meridian) 1-2 sedinte/zi - Ocean 21, Oxy Max, Noni, Multivitamine.
20. Armonizarea bioritmului (biorhithm) 1-2 sedinte/zi - Super Soya Lecithin, Triple Potency Lecithin, Ocean 21, Noni.

 

                                                                                 Cantitatea:      

Categorii Produse

 • Promotii Calivita
 • Produse CaliVita
 • Vitamine
 • Minerale
 • Antioxidanti
 • Multivitamine
 • Pentru slabit
 • Pentru digestie
 • Pentru bebelusi
 • Pentru copii
 • Imunitate
 • Pentru gravide
 • Pentru menopauza
 • Pentru barbati
 • Pentru batrani
 • Detoxifiere
 • Revitalizare
 • Articulatii Oase
 • Filtre apa Calivita
 • Cardiovasculare
 • Cancer Profilaxie
 • Potenta Fertilitate
 • Antistress Depresie
 • Memorare Concentrare
 • Antivirale Antigripale
 • Acizi Grasi Nesaturati
 • Hepatoprotectoare
 • Protectie ochi Vedere
 • Cu Plante Medicinale
 • Din mediul marin
 • Reumatism Dureri articulare
 • Afectiuni si Tratamente
 • Inscriere Calivita

 • [Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
  [Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
  Google
  www  www.pravaliata.ro
  COPYRIGHT © 2005 - 2016   Toate drepturile rezervate.