Armonizarea bioritmului cu produse Calivita

Programul de calcul este un applet care nu poate fi afisat de navigatorul dv. :-(

Explicatii

"Bio" inseamna viata si "ritm" inseamna o miscare regulata. Toti oamenii au trei feluri de a fi, trei energii interne care interactioneaza intre ele. Acestea

sunt bioritmurile. Ele sunt de fapt trei cicluri de energie care determina aspectele fizice, emotionale si intelectuale ale vietii noastre: Sezatiile fizice, emotiile, si gandirea. Fiecare dintre acestea are cresteri si scaderi. Bioritmurile exercita deci o influenta subtila dar puternica asupra noastra, a tuturor.

Perioadele celor 3 bioritmuri
In fiecare zi avem o combinatie diferita de bioritmuri. Acestea incep sa fluctueze la nastere si continua pe durata intregii vieti.
Bioritmul intelectual are un ciclu de 33 de zile.
Bioritmul emotional sau cel al inimii are o durata de 28 de zile.
Bioritmul fizic sau cel al corpului are o durata de 23 de zile.

Graficul bioritmurilor
Deoarece toate aceste bioritmuri incep sa oscileze in ziua nasterii putem calcula cresterile si scaderile lor pe durata intregii vieti. Cand linia unui bioritm creste energia corespunzatoare creste, iar cand scade se intampla la fel si cu energia respectiva.
Deoarece bioritmurile variaza cu viteze diferite, acestea nu se vor intalni decat la 56 de ani si 66 de zile. Aceasta varsta poate reprezenta o renastere.

Punctul critic
"Punctul critic" este ziua cand bioritmul trece din jumatatea inferioara in cea superioara a graficului sau invers. Aceasta zi este ziua cand suntem cel mai vulnerabili din punct de vedere fizic, emotional sau intelectual in functie de bioritm.
Criticul fizic=posibile accidente sau inbolnaviri
Criticul emotional=posibile confuzii si suparari
Criticul intelectual=posibile indecizii sau gandire eronata

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru armonizarea bioritmului,

Bioritmul este acel ritm fiziologic al organismului cunoscut ca alternanta somn-veghe. Pentru optimizarea acestuia recomand personal urmatoarea schema dedicata

de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

1. Pt. persoane cu varsta intre 25-50 ani:

- Vital pe grupa sanguina (1-1-0 dupa masa, 2-3 luni continuu, intareste sistemul imunitar si rezistenta organismului printr-un aport adecvat de minerale si vitamine).

- Rhodiolin (1-0-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu, are efect antistres, de relaxare a sistemului nervos central si periferic prevenind astfel insomniile nocturne si somnolenta diurna-din timpul zilei).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, 2-3 luni continuu, echilibreaza circulatia sanguina cerebrala si periferica mentinand un ritm biologic normal pentru o buna stare de sanatate).

- Melatonina (0-0-1, ajuta la inducerea si reglarea somnului de noapte si asigura o reintrare in normal cu odihna si refacerea in cazul somnului de noapte superficial, neodihnitor si la ore tarzii).

2. Pt. persoane cu varsta peste 50 ani:

- Senior Formula (1-1-0 dupa masa, 2-3 luni continuu, confera organismului un echilibru perfect de minerale, vitamine si alti nutrienti necesari varstei cu rol de potentare a imunitatii si asigurarea unei circulatii sanguine adecvate).
- Rhodiolin (1-1-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu, efect de relaxare a sistemului nervos si crestere a tonusului cerebral prevenind insomniile si starile de indispozitie).
- Super Soya Lecithin (1-0-1 in timpul mesei, 2-3 luni continuu, imbunatateste memoria printr-o buna oxigenare a creierului si previne fenomenele de ramolisment cerebral secundare senilitatii).

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.