Boala Coronariana tratament cu produse calivita
 
In general boala coronariana se datoreaza depunerii subintimale a ateroamelor in arterele mari si medii ce iriga cordul. Mai rar boala
coronariana se datoreaza spasmului coronarian, care este de obicei idiopatic (cu sau fara ateroame asociate) sau se poate datora drogurilor cum este cocaina.

Ateroscleroza coronariana are in mod caracteristic un debut insidios, este deseori distribuita neregulat in diferite vase si poate interfera brusc cu fluxul sanguin catre diferite segmente ale miocardului, de cele mai multe ori datorita ruperii unei placi ateromatoase excentrice, cu tromboza intraluminala consecutiva.

Complicatiile majore ale bolii coronariene sunt: angina pectorala, angina instabila, infarctul miocardic si moartea subita datorita aritmiilor.

Factorii de risc sunt bine cunoscuti: niveluri sanguine crescute de colesterol (LDL-colesterol colesterolul rau), niveluri scazute de HDL - colesterol (colesterolul bun) si vitamina E serica precum si o conditie fizica precara. Riscul de boala coronariana este amplificat de fumat, regimuri alimentare bogate in grasimi si calorii si sarace in substante fitochimice (care se gasesc in fructe si legume), fibre, vit. C sau E, sau regimuri alimentare cu continut scazut in acizi grasi omega 3 polinesaturati, slaba adaptare la stres si sedentarismul. Anumite afectiuni sistemice (de ex. hipertensiunea arteriala, diabet, hipotiroidie) se asociaza de asemenea cu un risc crescut de boala coronariana.

Produse naturale recomandate Mod de administrare

 Omega 3 0-1-1

  Protect 4Life 1-1-0

 Resveratrol 1-0-1

Observatii cu privire la modul de administrare:
 

Omega 3 se administreaza 0-1-1 capsule pe zi, scade nivelul colesterolului sanguin, impiedica agregarea plachetelor sanguine prevenind astfel formarea placilor ateromatoase la nivelul arterelor.

 Protect 4 Life se administreaza 1-1-0 tablete pe zi, contine Ginkgo biloba care imbunatateste memoria, reduce simptomele bolilor cardiovasculare (efect vasodilatator), are efect anticoagulant, normalizeaza tensiunea arteriala.

 Resveratrol se administreaza 1-0-1 tablete pe zi. Acest produs este un extras din samburii de struguri rosii care are rolul de a scadea colesterolul si a regla tensiunea arteriala crescuta.       


Legenda (la "Mod de administrare"):
1-1-1   reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

 
 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]

Google

 

COPYRIGHT 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.