Exercitii fizice - Exercitii fizice pentru brate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miscarea bratelor si aspectul acestora reprezinta un mijloc de comunicare, transmitand mesaje ce pot trada nervozitate, nerabdare, forta, control, relaxare, senzualitate etc.

Forma bratelor poate conferi femeilor gingasie, feminitate, tandrete, iar barbatilor le creeaza o imagine puternica, protectiva.

In ceea ce priveste aspectul bratelor, cele mai afectate sunt femeile. Odata cu pubertatea, unele din caracterele sexuale feminine se refera la formarea unor depozite adipoase in zone specifice femeilor, dintre care putem aminti si regiunea posterioara a bratelor.

Aceasta zona de obicei se incarca cu tesut gras si in lipsa tonicitatii musculare pielea se lasa, creand un aspect foarte neplacut. La barbati insa tesutul adipos se distribuie uniform la nivelul intregului brat, stergandu-i liniile musculare.

Pentru a avea brate frumoase, ferme, noi va propunem o serie de exercitii care au menirea de a va tonifia musculatura, de a reduce tesutul gras (care se impregneaza si printre fibrele musculare) si de a da o forma dorita bratelor.

Diferenta privind executia de catre femei si barbati va consta doar in numarul de exercitii efectuate si greutatea ganterei folosite, caci barbatii au nevoie de o musculatura mai mare decat a femeilor.

Inainte de a va propune exercitiile vom face o scurta recapitulare cu privire la impartirea anatomica a bratelor si localizarea muschilor principali: vom vorbi de palma, antebrat si brat.

La nivelul bratului anterior se afla bicepsii, posterior tricepsii. La nivelul antebralului, anterior se gasesc flexorii palmei (reperele se iau tinand mainile pe langa corp, cu palmele spre inainte), iar posterior extensorii palmei.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013    Toate drepturile rezervate.