Bronsita tratament cu produse Calivita

Bronsita acuta este o boala inflamatoare a cailor respiratorii ce se caracterizeaza printr-un sindrom bronsitic acut cu evolutie de scurta durata si nu este

însotit de modificari radiologice.

Poate fi provocata de factori infectiosi (virusuri, bacterii, pneu-mococi, stafilococi, streptococi, Haemophilus intluenzae); factori alergici; inha­larea unor substante iritante (clor, amoniac, gaze de lupta, fum de tutun etc). Cele mai importante cauze favorizante sunt: frigul, fumul, praful, umiditatea, excesul de tutun, eforturile vocale. Bronsita acuta se intalneste frecvent in numeroase boli: tuberculoza pulmonara, dilatatia bronhiilor, cancerul bronho-pulmonar, gripa .

Caracterizata prin tuse, insotita de cresterea secretiilor bronsice, permanenta sau intermitenta (cel putin 3 luni pe an si minim 2 ani de la aparitie), necauzata de o boala sau leziune bronho-pulmonara specifica. impreuna cu astmul bronsic si emfizemul pulmonar, afectiunea este cuprinsa in tabloul de bronhopneumopatie cronica obstructiva nespecifica (BPOC) - cele trei afectiuni avand Simptome si evolutie comuna. Boala este grava si frecventa.

Simptomul principal este tusea, lainceput di mineata, ulterior permanenta, insotita de expectoratie de obicei muco-purulenta, feno­mene accentuate in anotimpul rece.

In continuare la remediul general oferit mai sus, va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament pentru Bronsita,

Bronsita este o afectiune ce consta in inflamatia cailor aeriene ce duc aer la plamani (bronhiile terminale) si poate fi: acuta si cronica. Pentru tratarea acesteia recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

1. Bronsita acuta (apare la copii, adulti si are cauza predominent virala, dar si bacteriana).

- ParaProtex (1-0-1 la copii dupa 5 ani si 1-1-1 la adulti, dupa masa, are efecte complexe antivirale si antibacteriene realizand paraprotectia sistemului imunitar).

- Ocean 21 (1-1-1 lingurite inainte de masa la copii, respectiv 1-1-1 linguri inainte de masa la adulti, intareste sistemul imunitar, actioneaza ca bronho-dilatator, antiseptic pulmonar si imbunatateste starea generala prin oxigenarea celulara generala si rolul sau protectiv pentru aparatul respirator).

1. Bronsita cronica (apare predominent la fumatori).

- Smokerade (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, diminua efectele nocive ale fumatului asupra organelor datorita continutului in antioxidanti, prin detoxifierea arborelui bronhopulmonar si a celorlalte tesuturi de nicotina).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, are efecte benefice asupra circulatiei sistemice si pulmonare).

- SambuRex (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, are rol antiseptic si depurativ, curatind bronhiile de secretiile acumulate).

- Vital pe grupa sanguina (1-1-0 inainte de masa, 3 luni continuu, asigura un aport optim de vitamine si minerale in organismul fumatorilor intarind rezistenta la boli si preventia impotriva cancerului bronhopulmonar).

 
 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 -  2013   Toate drepturile rezervate.