Calculeazati caloriile si proteine pntru a slabi in mod sanatos

 

Programul nostru va ajuta sa  pierdeti surplusul de kilograme si centimetri si sa asigurati organismului dumneavoastra toate substantele necesare.Programul nostru avansat reprezinta o alternativa eficienta a dietelor la moda si reprezinta o alimentatie echilibrata care va ajuta sa obtineti o forma fizica extraordinara.Centimetrii si kilogramele incep sa se topeasca  pierzandu-se in medie 3-5 kg/luna !

Scaderea in greutate are multe avantaje imediatecum ar fi: mai putine dureri musculare si articulare, o respiratie mai usoara, un somn mai bun, mai multa energie si o stare de bine accentuata. Dar cel mai important, cand slabesti oferind corpului vitaminizarea de care el are nevoie pe parcursul unei zile, este ca pierzi din grasimile de depozit si nu din tesuturile fara grasimi cum sunt muschii. Aceasta inseamna ca este mai putin probabil sa te ingrasi din nou.

In aceeasi masura, scaderea in greutate reduce semnificativ riscurile asociate kilogramelor in plus, crescand speranta de viata! Studiile arata ca reducerea cu doar 10% a greutatii, scade mortalitatea totala cu mai mult de 20% si mortalitatea din cancerul asociat cu obezitatea cu mai mult de 40%.

Calculeaza cate calorii si cate proteine trebuie sa consumi pentru a slabi intr-un mod sanatos:

Inaltimea cm
Greutatea kg
Varsta
ani
Femeie
Barbat


Proteine grame pe zi
Calorii kcal pe zi

 

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.