Calculii renali tratament cu produse Calivita

Calculii urinari apar din cauza tulburarilor de metabolism, avitaminoza A, hiperparatiroidism, infectii, tulburari ale unor electroliti din sange: Na, Ca, P,

etc... Dupa compozitia lor chimica, se deosebesc: calculi urici (litiaza urica), calculi oxalici (litiaza oxalica) si calculi fosfatici (litiaza fosfatica). O alimentatie prea bogata in carne va acidifia prea mult urina si va favoriza precipitarea fosfatilor si a carbonatilor. O alimentatie prea bogata in dulciuri si cartofi, cafea, spanac, macris, tomate (alimente oxalifere), va favoriza precipitarea oxalatilor. Concentrarea exagerata a urinei timp indelungat, deoarece se beau prea putine lichide sau se lucreaza la temperatura ridicata, poate fi o cauza a precipitarii sarurilor.

Excesul de saruri poate fi adus si din mediul extern: ape minerale consumate timp indelungat, mai ales daca sunt vechi sau alimente bogate in oxalati sau acid uric (viscere, icre, ciocolata). Precipitarile excesive de saruri apar in boli metabolice (diabet - oxalati, guta - acid uric), intestinale (colite, paraziti - oxalati), ale glandei paratiroide (fosfati, oxalati) sau ale oaselor (fosfati).

Si pH-ul urinei are influenta. Astfel, precipitarile sunt favorizate de aciditatea mare a urinei (urati) sau de scaderea aciditatii (fosfati, carbonati). Infectiile urinare, staza urinara favorizeaza precipitarea. Chiar si ereditatea poate avea un rol.

Colicile renale se manifesta diferit in functie de locul unde este piatra (lombare - in bazinet; vezicale - in vezica; tipice - in uretere). Se declanseaza la efort, mers cu vehicule cu trepidatii care se insotesc cu hematurie. Litiaza favorizeaza localizarea infectiilor la rinichi (pielonefrite).

Se vor bea multe lichide, in asa fel incat sa urineze 1,5 l/zi pentru a impiedica precipitarea sarurilor. Se vor evita alimentele bogate in oxalati si acid uric.

Este bine a se evita frigul, mai ales la nivelul picioarelor, e recomandat sa se bea lichide multe, mai ales intre orele 17-19, cand rinichii si vezica urinara au activitatea cea mai ridicata, de asemenea sa se tina o igiena stricta, mai ales la femei, sa se evite folosirea sapunurilor prea tari si a deodorantelor in zona genitala externa. Se vor consuma ceaiuri diuretice. Se pot folosi uleiuri aromate din mesteacan pentru masajul zonei vezicii urinare.

Colica renala poate fi produsa de calculii urinari, care se pot bloca in ureter, producand dureri foarte mari, incat poate duce pacientul la delir. Criza poate

dura ore in sir. Bolnavul trebuie sa faca o baie foarte calda si prin masarea usoara de sus in jos va incerca sa impinga calculul din uretra in vezica. Daca sufera de inima si este predispus la criza cardiaca, i se va aseza in jurul zonei inimii un furtun prin care curge apa mai rece, sau i se vor aplica comprese reci, atat in zona inimii, cat si in jurul mainilor sau pe frunte.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru combaterea CALCULILOR RENALI,

Calculii renali sunt formatiuni ce se dezvolta in interiorul veziculei biliare predominant din fragmente de colesterol, iar tratamentul naturist consta in scaderea valorilor colesterolului si imbunatatirea functionalitatii bilei. Pentru remisia si eliminarea acestora recomand urmatoarea schema dedicata de tratament:

- SambuRex (1-1-1 lingurite dupa masa, stimuleaza dizolvarea nisipului renal, protejeaza epiteliul rinichiului si mareste cantitatea de urina eliminata)

- MagneZi B6 (1-1-0, inainte de masa, prezenta Magneziului in compozitie contribuie favorabil la dizolvarea calculilor renali)

- Liquid Clorophyll (in schema de administrare 1-1-1, inainte de masa, alcalinizeaza traiectele renale si contribuie la stoparea, respectiv topirea depunerilor calcefiate prin echilibrarea balantei ph-ului din organism; este un bun antiinflamator, combate eventualele hemoragii si are efect de calmare a durerilor)

- Triple Potency Lecithin  (in schema de administrare 1-0-1, in timpul mesei, contribuie la descompunerea hidrosolubila a calculilor renali si ajuta astfel la eliminarea lor din organism)

- Garlic Caps (in schema de administrare 1-1-1 dupa masa; 2 luni continuu; este un bun diuretic renal, facilitand dizolvarea si eliminarea calculilor din caile urinare) SAU, in caz ca pacientul este hipertensiv, in loc de Garlic se va administra - Zen Thonic  (in schema de administrare 1-1-1 dupa masa - fructele specifice din compozitie ajuta la dizolvarea calculilor renali, prevenind recidiva in privinta depunerilor ulterioare de calciu pietrificat)

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespuzatoare de reglare energetica: DETOXIFIERE, RELAXARE, URINAR, MERIDIAN.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a metabolitilor si depunerilor reziduale de la nivelul diferitelor organe si sisteme, dezacidificarea tesuturilor, normalizarea circulatiei sanguine si limfatice, iar in aceasta afectiune - recapatarea controlului asupra functiei urinare, dizolvarea calculior si eliminarea lor treptata din corp.

Observatie: Se vor efectua optim 2-3 cure anual cu pauze intre ele.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 -  2013  Toate drepturile rezervate.