Calculii biliari tratament cu produse Calivita

Calculii biliari (pietre la bila) sunt o afectiune destul de frecventa, factorii de risc pentru aparitia lor fiind : feminin, obezitatea, varsta peste 40 de ani,

dieta hipercalorica sau cu foarte putine calorii, istoricul familial pozitiv. Cum apar calculii? Colesterolul, cea mai frecventa componenta a calculilor biliari este insolubil in apa, fiind solubilizat in bila cu ajutorul miceliilor saruri (fosfolipide) sau al veziculelor fosfolipidice. Suprasaturarea cu colesterol a bilei este o conditie necesara, dar nu singura, pentru aparitia calculilor biliari. Factorul critic pentru initierea formarii calculilor este aparitia cristalelor monohidrat de colesterol, nucleul viitorului calcul pe care se vor depune ulterior sarurile biliare si calciul. O anomalie asociata a functiei motorii a vezicii biliare care duce la staza constituie o conditie importanta in procesul de litogeneza (producere a calculilor).

Care sunt simptomele?  O mare parte dintre pacienti raman asimptomatici perioade lungi de timp, uneori toata viata, descoperirea afectiunii fiind absolut intamplatoare la un examen ecografic sau radiologic abdominal.

Colica biliara apare in conditiile migrarii unui calcul prin canalul cistic; durerea creste progresiv in intensitate, atinge un platou si se amelioreaza gradat in cateva ore; este localizata in epigastru (zona de proiectie a stomacului) sau hipocondrul drept (zona de proiectie a ficatului) si iradiaza in spate spre varful omoplatului drept. Se asociaza cu greata si varsaturi.

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru combaterea CALCULILOR BILIARI,

Calculii biliari sunt formatiuni ce se dezvolta in interiorul veziculei biliare predominant din fragmente de colesterol, iar tratamentul naturist consta in scaderea valorilor colesterolului si imbunatatirea functionalitatii bilei. Pentru remisia si eliminarea acestora recomand urmatoarea schema dedicata de tratament:

- Garlic Caps (1-1-1 dupa masa - datorita concentratului de patrunjel si usturoi din compozitie contribuie cu succes la oprirea formarii calculilor, maruntirea celor existenti si eliminarea lor, fiind un bun diuretic).

- Cholestone (1-1-1 dupa masa; 3 luni continuu; reduce nivelul crescut al colesterolului total sanguin si al celorlalte fractiuni de grasimi patologice).

- Triple Potency Lecithin (0-1-0 in timpul mesei; 3 luni continuu; elimina fractiunile de grasimi saturate de la nivelul cailor biliare, cele care se depun si formeaza nisipul sau calculii biliari de colesterol).

MagneZi B6 (in schema de administrare 1-1-1, inainte de masa, prin prezenta Magneziului in compozitie, preparatul contribuie la dizolvarea calculilor biliari)

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, actioneaza printr-un mecanism complex de detoxifiere a intregului corp si mai ales la nivelul ficatului, alcalinizand tractul biliar si contribuind la eliminarea prin dizolvare a depunerilor acide si calcefiate din vezica biliara)

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespuzatoare de reglare energetica: DETOXIFIERE, CIRCULATIE, DIGESTIE, FICAT - PANCREAS, MERIDIAN.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a metabolitilor si depunerilor reziduale de la nivelul diferitelor organe si sisteme, dezacidificarea tesuturilor, normalizarea circulatiei sanguine si limfatice, iar in aceasta afectiune - recapatarea controlului asupra functiei hepatobiliare, dizolvarea calculior si eliminarea lor treptata din corp.

Observatie: Se vor efectua optim 2-3 cure anual cu pauze intre ele.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.