Tratament adjuvant  pentru cancerului de piele cu produse Calivita

Este bine sa cunoastem simptomele de alarma ale unor cancere, pentru a ne prezenta imediat la medic si pentru a incepe cat mai rapid un

tratament, pe cat posibil natural, pentru combaterea acestuia.

- Cancer de piele: o rana care nu se vindeca, o alunita sau un neg care se modifica si sangereaza spontan.

Tumorile epiteliale maligne se denumesc carcinom sau epiteliom. Tesutul neoplazic este albicios-galbui, cu aspect slaninos sau cu o consistenta dura. Sunt neoformatii nodulare, ulcerate sau infiltrate, difuze. Apar de cele mai multe ori la fata sau la buze, sub forma unei mici ulceratii cu margini neregulate care se extinde si produce sangerari. 84% din cancerele pielii au fost depistate la persoanele blonde (razele ultraviolete avand probabil un rol).

Cancerul pielii are legatura cu pigmentul epidermei (atentie la persoanele blonde) si de modul in care o protejam la aer de radiatii ultraviolete puternice. In acest tip de cancer se schimba culoarea pielii, apar umflaturi, sangerari, pete in podul palmelor si in talpi.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru cancerul de piele,

Pentru tratarea cancerului de piele recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Shark Aid (2-2-2 dupa masa, 4 luni continuu, are efect antitumoral impiedicand proliferarea celulelor neoplazice si vascularizatia tumorii)

- Ocean 21 (1-2-1 linguri inainte de masa, contine antioxidanti de baza ai tegumentului cu rol de stopare a procesului neoplazic), alternand la cate un flacon consumat cu Resveratrol (1-1-1 dupa masa, actioneaza asupra tegumentului impiedicand degenerarea celulelor normale ale pielii). Se administreaza aceasta suita alternanta de 2 ori (Ocean 21 > Resveratrol > Ocean 21 > Resveratrol).

- Pro Bio Balance (1-1-1 inainte de masa, 2 luni continuu, echilibreaza ph-ul organismului, si implicit al pielii, imbunatateste procesele metabolice la nivelul tractului digestiv si asigura o asimilare optima a nutrientilor si principiilor active din produsele naturiste recomandate).

- Super Soya Lecithin (1-1-1 in timpul mesei, 2-3 luni continuu - colina si inozitolul din compozitie ii confera proprietati stimulatoare si regeneratoare asupra pielii).

- Low-Deuterium-Oxy Crystal (10-10-10 picaturi in pahar cu apa plata, are o actiune profund anticancerigena si regeneratoare la nivel de epiderma).

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele Immune (Sistem imunitar), Hormone (Sistem Hormonal), Nerves (Sistem nervos), Relax (Relaxare), Detox (Detoxifiere), Circulation (Circulatie), Skin (Piele), Meridian (Meridiane energetice).

 

Observatie: Produsele recomandate in reteta se pot lua impreuna cu alte preparate ale medicinii clasice.

 
[Home]
[Produse Calivita]
[Plante Medicinale]
[Afectiuni-Boli]
[Semne Simptome]
[Tratamente naturiste]
[Regimuri Slabire]
[Terapii naturiste]
[Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii]
[Dictionare]
[Frumusete]
[Anticonceptionale]
[Boli Infectioase]
[Sarcina Nasterea]
[Analize medicale]
[Alimentatia]
[Remedii]
[Idei Afaceri]
[Harta site]

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.