Cancerul de plamani

Cancerul de plamani - reteta naturista: se beau zilnic in inghitituri mici 4 cesti cu ceai de coada-soricelului si in plus cite 1 ceasca cu ceai de coada-calului dimineata, pe stomacul gol si seara, 1/2 ora inainte de cina. In timpul zilei se mesteca radacini de obligeana. Lichidul se inghite cu putin ceai de coada-soricelului si ramasitele se scuipa. In caz de crize de durere se aplica peste noapte comprese cu aburi de coada-calului, iar peste zi timp de 4 ore comprese cu ierburi suedeze (a se vedea pentru ambele comprese) pe regiunea pulmonara, eventual si pe spate.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru cancerul de plamani,

Pentru tratarea cancerului bronho-pulmonar recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Smokerade (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, are rol detoxifiant la nivelul cailor respiratorii si vaselor de sange atenuand efectele nocive ale nicotinei asupra lor).

- Omega 3 (1-1-1 in timpul mesei, confera protectie antioxidantilor din produsele continute in schema contra actiunii substantelor cancerigene).

- Resveratrol (1-1-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, actioneaza ca agent citostatic in cancerul de plamani).

- Ocean 21 (1-2-1 linguri inainte de masa, 3 luni continuu, anticarcinogen si antimutagenic, repara tesuturile lezate in iradierile din terapia clasica si este un foarte bun imunomodulator).

- Oxy Max (10-10-10 picaturi intr-un pahar mare cu apa plata; riscul crescut de cancer este strans legat de lipsa oxigenarii celulare care transforma celulele din aerobe in anaerobe si astfel maligne; produsul oxigeneaza in profunzime pana la nivel celular, impiedicand astfel proliferarea tumorala; totodata un aport semnificativ mai mare de sanger la creier, mai ales in cadrul acestei afectiuni care afecteaza capacitatea pulmonara, ceea ce ajuta organismul sa isi mentina tonusul si sa lupte mai eficient pe cale nervoasa, imunitara si hormonala cu orice dezechilibre patalogice).

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele Immune (Sistem imunitar), Hormone (Sistem Hormonal), Nerves (Sistem nervos), Relax (Relaxare), Detox (Detoxifiere), Circulation (Circulatie), Respiratory (Aparat respirator), Meridian (Meridiane energetice).

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2011   Toate drepturile rezervate.