Cancerului de vezica tratament adjuvant cu produse naturale Calivita

 

Se face gargara foarte adinca alternativ cu ceai de dragaica si de nalba Cu aceleasi plante proaspete se pun comprese pe timpul noptii. Plantele
proaspete se spala, se zdrobesc pe un fund de lemn cu ajutorul unui sucitor de taitei pina se formeaza un terci, se aplica local si se leaga.
La plantele uscate, resturile de la ceaiul pentru gargara sunt incalzite cu putina apa, sunt frecate cu faina de orz (care se gaseste la mori sau magazine specializate in alimente naturale bogate in vitamtne), sunt intinse pe o bucata de pinza, aplicate local si legate. Pe parcursul zilei se pun vreme de 2 ore comprese cu aburi de coada-caiului (se sta in acest timp in pat) si de 4 ore comprese cu ierburi suedeze (a se vedea pentru ambele comprese).
In afara de acestea, trebuie sa se consume zilnic, incetul cu incetul, 1 ½ - 2 litri de ceai dintr-un amestec de plante compus din filimica, coada-soricelului si urzica in parti egale (1 lingurita cu virf la 1/4 litru de apa!). Din ratia zilnica de ceai se scoate de 3 ori cite 1/2 ceasca, se toarna in ea cite 1 lingurrta de bitter suedez si se bea de fiecare data 1/2 ceasca repartizata 1/2 ora inainte si 1/2 ora dupa fiecare masa.
 

Este bine sa cunoastem simptomele de alarma ale unor cancere,

- Cancer de vezica: aparitia brusca de sange in urina, care persista, dificultati la urinat, dureri, umflaturi in partea inferioara a abdomenului, scadere in greutate.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru cancerul de vezica,

Pentru tratarea cancerului de vezica recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Ocean 21 (2-2-2 linguri inainte de masa, 2 luni continuu, intareste sistemul imunitar si rezistenta organismului imbunatatind starea generala).

- Para Protex (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, are efect antibacterian si diuretic eliminand eventualele infectii urinare suprapuse).

- Coenzyme Q10 (2-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, imbunatateste oxigenarea celulelor normale si le protejeaza de actiunea nociva a substantelor cancerigene).

- Omega 3 (1-1-1 in timpul mesei, potenteaza si amplifica actiunea antioxidantilor din produsele continute in aceasta schema).

- Low-Deuterium-Oxy Crystal (10-10-10 picaturi intr-un pahar mare cu apa plata; combate cancerul prin asigurarea unui aport de oxigen activ tuturor celulelor sanatoase din organism, stopand procesele maligne anaerobe; apa saracita in deuteriu din compozitia produsului lupta cu celulele tumorale prin faptul ca le impiedica sa se dezvolte rapid si necontrolat; produsul creste totodata efectul tratamentului urmat, prin eficientizarea asimilarii nutrientilor si principiilor active din produsele recomandate).

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele Immune (Sistem imunitar), Hormone (Sistem Hormonal), Nerves (Sistem nervos), Relax (Relaxare), Detox (Detoxifiere), Circulation (Circulatie), Urinary (Aparat urinar), Meridian (Meridiane energetice).

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.