Cataracta tratament cu produse Calivita

Cataracta este o afecțiune caracterizată prin opacifierea unei părți a ochiului numită cristalin. Cristalinul este o lentilă naturală biconvexă cu rol în

focalizarea și proiectarea imaginilor pe retină. Odată cu înaintarea în vârstă cristalinul ,,îmbătrânește” și el, se opacifiază astfel că majoritatea persoanelor cu vârsta de peste 60 de ani prezintă un grad de opacifiere a cristalinului. Există mai multe cauze care duc la apariția cataractei.  Cataracta senilă este, de departe, tipul de cataractă cel mai frecvent întâlnit.    Cataracta poate fi prezentă de la naștere și este denumită cataractă congenitală. Ea se datorează de cele mai multe ori unei infecții pe care copilul a contactat-o în cursul vieții intrauterine fiind transmisă de la mamă. Infecția mamei în perioada de graviditate cu virusul rubeolei sau cu citomegalovirus duce la apariția cataractei congenitale. Au fost semnalate cazuri de cataractă congenitală la nou născuții din în cadrul aceleiași familii.   Unele traumatisme oculare duc în timp la dezvoltarea cataractei denumită posttraumatică. Cataracta mai poate apărea în cursul unor boli cronice; (ex. diabet zaharat ), după expunerea îndelungată la radiații (inclusiv cele solare), după șocuri electrice, arsuri.. Tratamentele medicamentoase, în special corticoterapia (administrarea de prednison, dexametazonă, etc) pe termen îndelungat și necontrolat duc la apariția cataractei. Fumatul și consumul abuziv de alcool cresc riscul dezvoltării cataractei.glaucom.


Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament specifica strict problematicii cataractei,

Cataracta este o afectiune oftalmologica ce consta in aparitia unei foite opace pe cristalinul ochiului si datorita careia acuitatea vizuala este micsorata. Pentru tratarea acesteia recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

Varianta 1

 - Luteina (1-0-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, este antioxidantul ideal pentru intretinerea functiilor normale ale aparatului vizual)

 - Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, imbunatateste acuitatea vizuala si previne evolutia nefavorabila a unei cataracte)

 - Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, faciliteaza vederea si circulatia cerebrala)


Varianta 22

 - Lutein Plus (1-0-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, este un amestec ideal de antioxidanti recomandati pentru intretinerea functiilor normale ale aparatului vizual)

 - Mega Protect 4 Life (1-1-0 in timpul mesei, 3 luni continuu, imbunatateste acuitatea vizuala si circulatia locala si cerebrala)

 - Resveratrol (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, stimuleaza autoreglarea functiilor retiniene si previne evolutia nefavorabila a unei cataracte)

Observatie: Tratamentul se administreaza ca adjuvant in cataracta.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013   Toate drepturile rezervate.