Celulita tratament cu produse Calivita

Celulita este definita ca o lipodistrofie localizata, adica consta in depuneri de grasime mai ales in jumatatea inferioara a corpului: abdomen, coapse,

solduri, fese. Cercetari recente au aratat ca celulita este produsa atat de modificari ale tesutului gras cat si ale tesutului conjunctiv. Mai exact, apare cand tesutul conjunctiv situat sub tegument si sustinator al grasimii devine slab si deformat. Ca o consecinta grasimea subtegumentara protruzioneaza printre fibrele conjunctive si deformeaza suprafata pielii generand aspectul de “coaja de portocala”.  
 Celulita este foarte raspandita, peste 85% dintre femeile mature suferind de aceasta neplacere, indiferent de pozitia sociala, de aspectul fizic sau varsta. Este intalnita si la barbati, insa mult mai rar pentru ca ei au tesutul subcutanat mult mai viguros si sustine mult mai bine grasimea. Pe de alta parte si contextul hormonal este altul, aparitia celulitei fiind strans legata de o cantitate mai mare de hormoni estrogeni, specifici femeilor. Estrogenii in exces afecteaza direct tesutul conjunctiv, slabindu-l.

In continuare va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament specifica celulitei,

Celulita reprezinta o afectiune a tesutului adipos. Pentru tratarea acesteia recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament:

  - Omega 3 (0-0-1, in timpul mesei, 3 luni continuu este un acid gras nesaturat care dizolva depunerile de grasime de pe peretii vaselor de sange si din tesuturi)

  - Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, 3-6 luni continuu, regleaza metabolismul hormonal feminin)

  - Slim Formula (1-1-1, inainte de masa, 3 luni continuu previne depunerile anormale de grasimi din alimentatie in anumite tesuturi ce dezvolta celulita).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, purifica limfa si imbunatateste circulatia limfatica, detoxificand principalele mecanisme organice de filtrare a limfei, sistemul limfatic fiind primul implicat in aspectul de coaja de portocala al pielii)

  - Crema anti-celulitica CRX - aplicatii locale, de 2 ori pe zi, 2 luni continuu, conform indicatiilor din prospect.

Important!

- Se consuma multa apa plata, ceaiuri, 2 litri - 2 litri si jumatate pe zi.
- Contraindicate apele si sucurile carbogazoase.
- Este benefica asocierea tratamentului cu exercitii fizice, aproximativ 30 de minute pe zi, si eventual masaj anti-celulitic.

Observatie: Produsele se pot administra impreuna cu tratamentul medicamentos prescris de medicul cardiolog.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.