Ciroza hepatica tratament cu produse Calivita

Ciroza este o scleroza a ficatului, provocata cel mai adesea printr-un consum abuziv de alcool, dar la originea bolii se afla si alti factori cum ar fi:

unele medicamente luate abuziv (calmante, antibiotice), ingerarea de detergenti, solventi, urmarile unei boli infectioase precum hepatita de tipul B, sifilis, malarie. Boala nu are simptome vizibile imediat, pot trece mai multi ani pana sa-si faca aparitia primele semne tipice: lipsa poftei de mancare, pierderea Ón greutate, greata, voma, indispozitia fizica, amorteala extremitatilor, paloarea. Un examen de specialitate poate determina stadiul bolii. Daca procesul de sclerozare nu a Ónceput, regenerarea completa a ficatului este posibila, cu un tratament de lunga durata.

Asadar, ciroza este o boala cronica a ficatului caracterizata de degenerarea grasa a tesutului hepatic si inlocuirea lui cu tesut conjunctiv. Este o urmare a inflamatiilor ficatului, in special infectioase (hepatita, sifilis, malarie), a abuzului de alcool, intoxicatiilor cu arsen, fosfor, diferite chimicale, sau urmarea unor tulburari circulatorii. Fibroza ficatului nu mai permite sangelui sa circule liber in ficat, acesta stagneaza in ramurile venei porte ducand la boli ca splenomegalia, ascita, tulburari circulatorii.

Ca manifestari ale bolii se modifica compozitia sangelui, nutritia, functia rinichilor, circulatia. Bolnavul se simte foarte obosit. Are balonari abdominale, dureri la ficat, gust rau in gura, mai ales dimineata, diaree, lipsa de pofta de mancare. Uneori reapare icterul. Ciroza insuficient tratata duce la insuficienta hepatica. Se vor trata corect bolile care o produc, se evita toxinele. Se va tine regim alimentar.

Alimentatie indicata:

- Se renunta categoric la alcool.
- Se evita medicamentele tari.
- Alimentatia sa fie adecvata, sa nu solicite prea mult ficatul, sa fie saraca Ón grasimi animale, zahar, sa nu contina prajeli, sa fie bogata in vitamine, mai ales vitamina C, evitarea condimentelor.
- Se consuma multa varza cruda, suc de varza, lactate.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru CIROZA HEPATICA,

Ciroza - fiind o boala ce afecteaza ficatul (cu fenomene de fibroza) - lasata neingrijita duce la aparitia complicatiilor la nivelul altor organe si sisteme. Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse CaliVita:

- Liver Aid (1-1-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu, are rol regenerator al portiunilor din ficat inca nedistruse ireversibil si protector al tesutului hepatic putin afectat, prevenind astfel evolutia complicatiilor) sau Arginine Plus (0-1-1 dupa masa, participa cu rezultate deosebite in protectia si recuperarea tesutului hepatic degenerat in cadrul acestei afectiuni)

- Digestive Enzymes (0-2-1 in timpul mesei, 2-3 luni continuu, faciliteaza procesele de digestie favorizand eliminarea metabolitilor toxici din caile hepato-biliare).

- Omega 3 (1-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, are rol de neutralizare a grasimilor nocive ce s-au acumulat in ficat).

- Vital A/B/AB/0 (pe grupa de sange) (1-1-0 inainte de masa, 3 luni continuu, intareste sistemul imunitar, rezistenta organismului si tonusul sistemului nervos prin aportul optim de vitamine, minerale si alti nutrienti specifici fiecarei grupe sanguine, impiedicand astfel slabirea puternica a organismului).

- Garlic Caps (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, are rol antibacterian - "antibiotic natural si antihipertensiv" - prevenind cele mai de temut complicatii ale cirozei - infectiile si hipertensiunea in sistemul venos portal).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programul Liver/Pancreas, rulat de 2 ori pe zi, o data in intervalul orar 7 - 11 dimineata si a doua oara in intervalul orar 23 - 3 noaptea.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in detoxifierea hepato-biliara si la nivel de organe si sisteme, pentru ridicarea imunitatii, cresterea vitalitatii generale si stoparea proceselor de degenerare a celulei hepatice.

Observatie: Produsele naturiste CaliVita se pot administra impreuna cu alte preparate si obligatoriu se va respecta regimul dietetic recomandat de medicul curant.

 

 

 

 

[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.