Cistita tratament cu produse Calivita

  Cistita este o inflamatie a vezicii urinare, care se manifesta prin nevoia frecventa de a urina. In general, mictiunea se limiteaza la citeva

picaturi, insotita de o senzatie de arsura si, adesea, de dureri localizate in partea de jos a abdomenului. In anumite cazuri, la aceste simptome se adauga si hemoragii. Temperatura ramine normala, aparitia febrei semnalind trecerea spre o infectie mai evoluata a cailor urinare.  Cistita atinge mai mult femeile decit barbatii. La barbati, simptomele sint mai usoare si, adesea, boala trece fara a fi observata. In cazul femeilor, germenii prezenti in vagin si anus pot urca in vezica, provocind inflamarea mucoasei. Iritata, vezica urinara se contracta, ceea ce explica nevoia de a urina des. In 90 la suta dintre cazuri, responsabila de aceasta infectie este o bacterie numita Escherichia Coli, care se inmulteste in urina stagnanta. Cistitele pot fi, in majoritatea cazurilor, primitive, dar si secundare unor alte afectiuni: neoplazice, tuberculoase, litiazice, imunologice, parazitare, endocrine, postmaritale, virale sau fungice.

 Masuri igienice:

- evitarea factorilor favorizanti: frigul, umezeala, oboseala;
- purtarea de imbracaminte calduroasa in sezonul rece;
- repaus la pat in perioada dureroasa;
- tratamentul corect al constipatiei;
- igiena corporala riguroasa;

Alimente interzise: carnati, salam, mirodenii, ceai, cafea, bauturi alcoolice.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru Cistita.

Cistita - afectiune ce consta in inflamatia vezicii urinare secundara infectiei de tract urinar inferior. Pentru tratarea acesteia recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

Varianta 1

- URX (1-1-1 dupa masa, poseda functie antibacteriana, diuretica, cu rol important in eliminarea microbilor din tractul urinar si pentru sterilizarea focarelor infectioase).

- White Willow (1-1-1 dupa masa, are rol antiinflamator eliminand simptomele neplacute de la nivelul vezicii urinare).

- Immunaid (1-1-1 inainte de masa, intareste sistemul imunitar prevenind astfel reaparitia cistitei).


Varianta 2

- Para Protex (1-1-1 in timpul mesei, poseda functie antibacteriana, antifungica avand rolul cheie in lupta pentru sterilizarea focarelor infectioase).

- Garlic Caps (1-1-1 dupa masa, este un excelent diuretic favorizand astfel eliminarea microbilor din tractul urinar dar si a depozitelor renale-microcalculi favorizante in aparitia infectiilor urinare).

- White Willow (1-1-1 dupa masa, are rol antiinflamator eliminand simptomele neplacute de la nivelul vezicii urinare).

- Immunaid (1-1-1 inainte de masa, intareste sistemul imunitar prevenind astfel reaparitia cistitei).

Observatie: Se recomanda consumul zilnic a 2-3 litri de apa plata si ceaiuri, iar daca boala recidiveaza se repeta cura mai sus mentionata.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.