Colecistita tratament cu produse Calivita


Colecistita este boala caracterizata prin inflamarea veziculei biliare.
Cauzele colecistitei pot fi diferite. Ea poate aparea ca o complicatie a unui icter infectios (galbenare) sau la bolnavii care sufera de constipatie. De

asemenea, o apendicita neoperata la momentul potrivit poate imbolnavi vezicula biliara. Aceste diverse cauze actioneaza tulburind mecanismul contractiei care asigura golirea periodica a veziculei biliare. In producerea colecistitelor acute rolul principal revine microbilor din intestin, dar si din singe (cum ar fi in cursul septicemiilor). In ceea ce priveste colecistitele cronice, exista o serie de probleme neclarificate, privind producerea lor. Pentru cele cu piatra la ficat lucrurile sint simple, deoarece inflamarea veziculei este privita in general ca o reactie la prezenta pietrei, desi se intilneste si reactia inversa, si anume pre-existenta unor fenomene inflamatoare care favorizeaza producerea pietrelor la ficat. Factori de risc: Nu toti bolnavii de colecistita au suferit insa de galbenare (icter), apendicita sau constipatie. La multi dintre ei, boala apare ca urmare a consumului sistematic de mincaruri preparate cu rintas sau prajeala in grasime. Persoana care prajeste un aliment simte la un moment dat usturimi in git si in ochi, provocate de vaporii ce ies din tigaia plina cu grasime incinsa. Vaporii acestia imbiba alimentele care ajung in stomac, producind acolo o iritatie prelungita. Aceasta iritatie este incomparabil mai daunatoare decit cea produsa asupra ochilor, deoarece alimentele stau in stomac 4 sau 5 ore, nu citeva minute cit dureaza prajeala in bucatarie. Reflexele nervoase pornite de la nivelul stomacului iritat vor impiedica golirea veziculei, asemanator reflexelor pornite de la apendicele inflamat. Asa se produce colecistita intr-un mare numar de cazuri.
 

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru Colecistita,

Colecistita - afectiune ce consta in inflamatia peretelui veziculei biliare (bila), secundara prezentei si obstructiei canalului cistic de catre un calcul biliar. Colecistita acuta debuteaza cu stare de criza (colica) biliara si se rezolva in serviciul de urgenta - fie chirurgical, fie medicamentos prin spitalizare. Pentru tratarea colecistitei cronice recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament:

- White Willow (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, are efect antiinflamator reducand inflamatia cronica a peretelui bilei).

- Garlic Caps (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, are efect antibacterian-antibiotic natural prevenind si combatand infectiile suprapuse inflamatiei colecistului).

- Digestive Enzymes (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, faciliteaza procesele de digestie favorizand eliminarea depozitelor biliare).

- Super Soya Lecithin (1-0-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, intervine in procesul de dizolvare a calculilor biliari).

- Nopalin (1-2-1 inainte de masa, 3 luni continuu, are rol de protectie a mucoaselor digestive si de reglare a tranzitului intestinal).

 


 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google   
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.