Colesterol scadere cu produse Calivita

Pentru buna functionare a inimii sunt necesare colesterol de buna calitate si lecitina. Cantitatea de colesterol (grasime) este reglata de lecitina. Prin

fierberea hranei, enzimele lecitinei sunt distruse si asfel se pierde capacitatea acesteia de a tine sub control nivelul colesterolului. Colesterolul se acumuleaza in felul acesta in sange. Nivelul lui devine ridicat daca se consuma multe prajituri, aluaturi, grasimi, prajeli in ulei. Surplusul de colesterol se depune pe peretii arterelor sub forma de placu (ateroame). Astfel este ingreunata circulatia sanguina si apare hipertensiunea. Muschii inimii nu mai sunt irigati suficient de arterele coronariene, care se infunda si provoaca angina pectorala. Mai mult, de pe peretii arterelor se poate desprinde un aterom care, in cel mai fericit caz se dizolva in circuitul sanguin. In cel mai nefericit caz, blocarea arterei produce infarctul. De asemenea, colesterol depus excesiv in artere determina ruperea vaselor de sange.

Cardiacii cu hipercolesterolemie trebuie sa evite: carnea, grasimile, untul, zaharul rafinat, uleiul presat la cald, painea alba si sarea. In acest sens, valori ale colesterolului intre 2,5 si 3 g/litru sunt un semnal de alarma. Valorile normale ale colesterolului sangvin sunt: 1,2 - 2,6 g/litru. Pentru grabirea vindecarii este recomandat regimul de cruditati.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru scaderea colesterolului,

Colesterolul reprezinta o substanta care se gaseste in sange sau tesut nervos, libera sau combinata, avand rol in reglementarea permeabilitatii membranelor celulare fata de lichide. Totusi, atunci cand creste, colesterolul se poate precipita sub forma depozitelor de lipide/lipo-proteine/tri-gliceride pe peretii arterelor din tot corpul, inclusiv ai arterelor care hranesc inima. Pentru prevenirea/diminuarea/eliminarea depunerilor de colesterol, recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- Cholestone (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; reduce nivelul crescut al colesterolului total sanguin si al celorlalte fractiuni de grasimi patologice).

- Nopalin (1-2-1 inainte de masa; 3 luni continuu; este un bun adjuvant in cazul persoanelor cu obezitate si/sau diabet zaharat al caror nivel de trigliceride este peste limita normalului, eliminand concomitent surplusul ponderal si fractiunile trigliceridice crescute).

- Omega 3 (1-0-1 in timpul mesei; 3 luni continuu; imbunatateste circulatia sanguina generala prin eliminarea reziduurilor de grasimi de pe vasele de sange ce se depun sub forma unor placi de colesterol numite ateroame).

- Acidophilus sau varianta mai noua: ProBioBalance (0-1-1 in timpul mesei; 3 luni continuu; actioneaza primordial la nivelul intestinului subtire si colonului, echilibrand flora intestinala si facilitand  eliminarea grasimilor patologice prin scaun).

Observatie: Se pot administra impreuna cu alte preparate medicamentoase, acolo unde exista prescripie de la medic.
 

 

 

[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google   
 
COPYRIGHT © 2005 -   2010 Toate drepturile rezervate.