Conjunctivita tratament cu produse Calivita

  Conjunctivita este inflamarea conjunctivei ochilor, ca urmare a patrunderii bacteriilor, virusilor sau ciupercilor in ochi. De asemenea, se pot

produce conjunctivite alergice, ca urmare a iritarii ochilor cu praf, polen sau unele substante chimice (vapori, aerosoli etc.).

Simptomele conjunctivitei sunt: usturime si arsura in ochi, fotofobie, inflamarea si inrosirea pleoapelor, hiperemia conjunctivei, pleoape lipite cu substanta lacrimala si secretie purulenta.

Ingrijiri (medicale): Curatati ochiul bolnav cu o compresa si putin ser fiziologic sau dizolvati o lingurita de sare intr-un pahar de apa fiarta, calduta si inmuiati o bucata de vata in lichid. Intotdeauna stergeti ochiul dinspre unghiul extern spre cel intern.
Medicul va va prescrie o alifie oftamologica sau picaturi pentru o infectie bacteriana, care vor vindeca rapid conjunctivita.
Conjunctivita virala nu necesita tratament, dar poate persista cateva saptamani.
Atentie: este posibil ca boala sa reapara din cand in cand.

Conjunctivita este o boala oculara foarte frecventa, in special la copii, care se caracterizeaza prin inflamarea mucoasei conjunctive. Ca factori de risc in prodcerea afectiunii evidentiem: fumul, praful, corpii straini conjunctivali, gazele toxice sint considerati factori favorizanti importanti in producerea conjunctivitelor.

Conjunctivitele sint de mai multe tipuri:

- catarale (conjunctiva este inflamata)
- purulente (pe linga inflamatie este prezenta si o secretie purulenta, alb galbuie)
- pseudomembranoase (este prezenta o secretie fibrinoasa cu false membrane)
- nodulare
- eruptive

Ca simptome bolnavul acuza usturimi, senzatia de arsura oculara, senzatia de "nisip in ochi", mincarimi, intepaturi.


Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru CONJUNCTIVITA,

Conjunctivita este o afectiune ce consta in inflamarea conjunctivei oculare declansata de o serie de factori alergeni. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:
 

- Ocean 21 (1-1-1 lingurite pentru copii si 1-1-1 linguri pentru adulti, inainte de masa, 3 cure - sau flacoane - pe an, actioneaza prin intarirea sistemului imunitar si imbunatatirea starii generale).

- Immunaid (1-1-1 pentru copii si 1-2-1 pentru adulti inainte de masa, 3 cure - sau flacoane - pe an, regleaza secretia de imunoglobuline raspunzatoare de aparitia alergiilor).

- Beta Carotene (0-1-0 la copii si 1-1-0 la adulti, in timpul mesei, 5 zile pe saptamana cu 2 pauza, 3 cure - sau flacoane - pe an, mentine sanatatea conjunctivei oculare).

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013 Toate drepturile rezervate.