Constipatie tratament cu produse Calivita

 

Un medic a spus odata la o prelegere tinuta intr-un camin de batrini la care am participat si eu: ,,Cu cit va obisnuiti mai mult cu laxativele, cu atit mai

rebela va deveni constipatia!" In plus, intestinul se subtiaza prin permanenta curatire de mucozitati!
Incercati sa obtineti reglarea digestiei dumneavoastra cu ajutorul a 3 linguri de seminte de in, luate la fiecare masa cu putin lichid. Smochinele si prunele, muiate peste noapte in apa rece, incalzite dimineata si luate inainte de micul dejun sau ca mic dejun, dau si ele rezultate bune in aceasta privinta. Daca se afla prin apropiere apa proaspata de fintina, este suficient sa se bea dimineata 1 pahar pe stomacul gol. Deosebit de laxativ este efectul cicoarei care, daca se bea din ea 1/2-1 ceasca pe stomacul gol, rezoiva chiar si constipatia cea mai rebela.
N-as vrea sa va tainuiesc o scrisoare din Bavaria: ;,Sfatul dumneavoastra de a bea cicoare si de a minca cirnat de smochine a ajutat-o pe mama sa aiba dupa 20 de ani iarasi un scaun compact si o digestie normala. Se resemnase deja cu ideea ca nimeni si nimic n-o va mai putea ajuta." Reteta pentru cirnatul de smochine: Se spala 1/2 kilogram de smochine si se trece prin masina de tocat, apoi se framinta cu 5 grame de foi de siminichie (sena) pina iese o coca. Se formeaza cirnati, se infasoara in folii si se pastreaza in frigider. Se ia zitnic, dimineata pe stomacul gol, 1 bucata de marimea unei alune - pentru copii o treime din aceasta cantitate - atita timp pina ce se normalizeaza digestia.
 

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru Constipatie,

Constipati
a este simptom manifestat prin incetinirea tranzitului intestinal, fiind prezent in mai multe afectiuni: la copii (predominant  Megacolon, Dolicocolon, Parazitoze intestinale), precum si la adulti (predominant Diskinezia biliara - bila lenesa, insuficienta secretorie a pancreasului exocrin, Cancerul de colon, etc.). Pentru tratarea acesteia recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

1. La copii dupa 4-5 ani:

- ProBioBalance (0-1-1 in timpul mesei, are rol de echilibrare a florei bacteriene si a ph-ului intestinal).

- Pure Yucca (1-0-1 inainte de masa, are rol detoxifiant prin curatarea si eliminarea toxinelor de la nivelul colonului).

- Para Protex (1-0-1 dupa masa, poseda functii multiple: antiparazitar, antifungic, antibacterian-deci un excelent antiseptic intestinal combatand astfel constipatia si starea generala neplacuta).

2. La adulti:

- Nopalin (1-2-1 inainte de masa, constituie un excelent aport de fibre cu rol de curatare si detoxifiere la nivel intestinal).

- Acidophilus (1-0-1 in timpul mesei, echilibreaza flora intestinala).

- Digestive Enzymes (0-1-1 in timpul mesei, faciliteaza digestia si eliminarea toxinelor prin reglarea sintezei enzimatice in glandele digestive).

- Pure Yucca (2-0-1 inainte de masa, antioxidant adjuvant in cancerul de colon).

Observatie: Se face o cura completa cu formulele mentionate, iar daca problema reapare se cerceteaza amanuntit cauza.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 -  2013   Toate drepturile rezervate.