Produse Calivita tonifica si revitalizeaza organismul in perioada Convalescentei

Regimul alimentar corect are si el o importanta majora. El include scaderea aportului de grasimi si colesterol. In primul rand trebuie redusa ingestia de

grasimi din carne si lactate. Adaugarea de fructe si legume proaspete la alimentatie este benefica. In unele situatii, scaderea colesterolului din sange necesita utilizarea unor medicamente. In cazul pacientilor hipertensivi, trebuie in acelasi timp redusa utilizarea de sare. Exercitiul fizic, si activitatea fizica in general este un factor extrem de important pentru refacerea dupa infarctul miocardic. Este important sa va intrebati medicul in legatura cu nivelul de exercitiu fizic pe care il puteti realiza. Veti fi pus in legatura cu specialisti in cardiologie recuperatorie , care va vor indruma in acest sens. Sub supravegherea acestora, in departamentul de reabilitare cardiaca, activitatea dumneavoastra fizica va fi monitorizata si indrumata pentru o cat mai buna refacere fizica.

Alte masuri care trebuie luate in vederea scaderii riscului cardiovascular pe viitor sunt : controlul hipertensiunii arteriale si a diabetului zaharat (daca sunt prezente), controlul greutatii si evitarea stressului.

  Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru USURAREA CONVALESCENTEI,

Convalescenta reprezinta starea de dupa o interventie chirurgicala sau o boala acuta in care organismul lupta pentru refacerea imunitatii si cresterii rezistentei - vezi IMUNITATE (stimulare). In acest sens recomand personal urmatorul remediu cu produse naturiste Calivita:


   - Noni (1-1-1 inainte de masa, amplifica tonusul benefic al organismului in ansamblu. Se va administra 2 luni continuu).

    - Spirulina Max (1-1-0 inainte de masa, este un anti-anemic general, actionand profund la nivelul tubului digestiv. Se va administra 2 luni).

- L-Lysine (1-0-1, dupa masa, ajuta la recuperarea dupa opearatii chirurgicale si efort fizic sustinut).

    - Virago (1-0-1 dupa masa, intareste rezistenta organismului in a preveni suprapunerile microbiene. Se va administra 3 luni continuu).

    - Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespuzatoare de reglare energetica: IMUNITATE, DURERE, MERIDIAN, CIRCULATIE, DETOXIFIERE si pe orice alt program specific afectiunii in urma careia se deruleaza perioada de convalescenta.

    - Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului dar totodata de mare ajutor prin activarea sistemului imunitar al organismului si asigurarea unei nutritii optime la nivel celular-organic. Prin posibilitatile mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - favorizeaza (printr-un consum constant) ajungerea nutrientilor la organe si refacerea optima a acestora.

Observatie: Se efectueaza doua cure anual (cate un flacon din fiecare produs) - toamna si primavara.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013  Toate drepturile rezervate.