Anti-convulsiv tratament cu produse Calivita
 

Sunt contractii involuntare si sacadate ale muschilor intregului organism sau numai ale catorva dintre ei, insotite, de cele mai multe ori, si de alte

simptome. Convulsiile (lat. "convellere" = "a scutura") se intalnesc atat la copii cat si la adulti. La copii ele apar mai ales in unele boli febrile (gripa, amigdalita, meningo-encefalita).

Primul ajutor pana la sosirea medicului (in convulsii):

- copilul va fi asezat pe pat, intr-o camera linistita si semiobscura;
- pentru evitarea asfixiei, mucozitatile din jurul nasului si ale gurii vor fi sterse cu o batista, capul fiindu-i aplecat intr-o parte;
- pentru evitarea muscaturii limbii, intre dinti se va introduce o batista curata, impaturita de mai multe ori;
- impachetari in cearceafuri muiate in apa rece, stoarse, la temperatura camerei, pentru convulsiile febrile;
- strangerea puternica a lobului urechii cu doua degete.

De retinut! Copii care fac convulsii trebuie inconjurati cu dragoste si caldura.

Bolnavii de epilepsie (gr. epilepsein = incepe brusc) prezinta convulsii generalizate, care se instaleaza brusc. Cu aceasta ocazie ei isi pierd cunostinta si cad la intamplare, suferind, uneori, leziuni grave. In timpul convulsiilor acesti bolnavi prezinta spume la gura si emisii involuntare de urina.

Primul ajutor pana la sosirea medicului (convulsii pe fond epileptic):

- eliberarea de stransoarea hainelor;
- stergerea mucozitatilor de la nas si de la gura cu o batista;
- introducerea intre dinti a unei batiste impaturite sau a unui prosop curat, dupa deschiderea gurii cu cea mai mare grija;
- strangerea puternica a varfurilor degetelor mare si mic de la maini;

Masuri igienice pentru bolnavii de epilepsie:

- interzicerea urmatoarelor profesii: conducator de vehicul, instalator electric, topitor, scafandru, acrobat, aviator etc.;
- interzicerea consumului de alimente prea sarate sau greu de digerat, a cafelei, a bauturilor alcoolice, a fumatului etc.;
- evitarea eforturilor fizice mari si a traumelor psihice;
- purtarea in permanenta, intr-un buzunar, a fisei de sanatate, pentru a usura punerea diagnosticului si acordarea primului ajutor..
 

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru reducerea numarului si intensitatii convulsiilor la pacientii prezentand crize convulsive recidivante.

Convulsiile sunt manifestari spasmodice de criza in context febril sau de natura epileptica. Starea de criza nu se trateaza prin inghitire de produse naturiste sau mediamentoase. Pentru tratarea preventiva (diminuarea numarului si intensitatii recurentelor) recomand personal urmatoarele variante de tratament cu produse naturiste Calivita:


Convulsii febrile la copiii de pana la 7 ani - prevenirea instalarii acestor stari, respectiv diminuarea intensitatii lor:

- Noni (1-1-1 lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, intareste sistemul imunitar al copilului, protejeaza sistemul nervos, asigura cresterea normala).

- Para Protex (1\2 - 1\2 - 1 in timpul mesei, 3 luni continuu, intareste imunitatea impotriva virusilor si bacteriilor, previne infectiile in sfera ORL) SAU Garlic Caps(1-0-1 dupa masa, 2 luni continuu, stimuleaza imunitatea prin efectul sau antimicrobian si antiviral).

Convulsii asociate cu Epilepsia la copii - prevenirea instalarii acestor stari, respectiv diminuarea intensitatii lor:

- Ocean 21 (1-1-1 lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, hraneste celula - inclusiv cea neuronala - cu o multitudine de principii active si nutrienti de care aceasta are nevoie pentru a functiona corect, oxigeneaza la nivel neuronal - lucru deosebit de important in convulsii, intareste sistemul imunitar al copilului, protejeaza sistemul nervos, asigura cresterea normala).

- Para Protex (1\2 - 1\2 - 1 in timpul mesei, 3 luni continuu, intareste imunitatea impotriva virusilor si bacteriilor, previne infectiile in sfera ORL) SAU Garlic Caps(1-0-1 dupa masa, 2 luni continuu, stimuleaza imunitatea prin efectul sau antimicrobian si antiviral).

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa, 6 luni continuu, imbunatateste oxigenarea creierului, elimina starile de agitatie si neliniste, relaxant muscular).

    - Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului, oxigenarea creierului (aceasta fiind considerata una din cauzele principale ale crizelor de epilepsie), asigurarea unei nutritii optime la nivel celular-organic. Prin posibilitatile mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - favorizeaza (printr-un consum constant) ajungerea nutrientilor la celule, a oxigenului la sistemul nervos. Totodata, apa alcalina contine minerale ionizate care actioneaza pe post de conductor electrochimic de la o celula la alta, optimizand procesele organice de la cele mai incipiente nivele, in special la nivelul creierului.

Convulsii asociate cu Epilepsia la adulti - prevenirea instalarii acestor stari, respectiv diminuarea intensitatii lor:

- Rhodiolin (1-2-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, stimuleaza intreg axonul neuronal, relaxand la nivel de sinapsa nervoasa).

- Coenzyme Q10 (1-1-0 dupa masa, 2 luni continuu apoi obligatoriu 1 luna pauza, oxigeneaza celula neuronala imbunatatind functionarea sistemului nervos central).

- Super Soya Lecithin (1-0-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, efect linistitor pe celulele neuronale din creier).

- Noni (1-1-1 linguri inainte de masa, 3 luni continuu, are efecte antistres si trofic al conexiunilor neuronale din creier, actionand totodata direct pe scoarta cerebrala).

- Vital A (1-1-0, dupa masa, regleaza nivelul mineralelor si vitaminelor din organism, in special la nivelul sistemului nervos).

    - Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), aceasta contribuind la reducerea acidozei corpului, oxigenarea creierului (aceasta fiind considerata una din cauzele principale ale crizelor de epilepsie), asigurarea unei nutritii optime la nivel celular-organic. Prin posibilitatile mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - favorizeaza (printr-un consum constant) ajungerea constanta a nutrientilor la celule, a oxigenului la sistemul nervos. Pe de alta parte mineralele ionizate din apa alcalina, odata ajunse la cele mai profunde nivele in corp, actioneaza pe post de conductor electrochimic de la o celula la alta, optimizand procesele organice in special la nivelul creierului.

Observatie: Tratamentul se poate lua in paralel cu medicatia clasica.

 

 
[Home] [Produse Calivita] [Plante Medicinale] [Afectiuni-Boli] [Semne Simptome] [Tratamente naturiste] [Regimuri Slabire] [Terapii naturiste] [Calculatoare sanatate]
[Cure Diete Regimurii] [Dictionare] [Frumusete] [Anticonceptionale] [Boli Infectioase] [Sarcina Nasterea] [Analize medicale] [Alimentatia] [Remedii] [Idei Afaceri] [Harta site]
Google
 
COPYRIGHT © 2005 - 2013    Toate drepturile rezervate.